Saç Uzatma Yöntemleri Zeytiyagi-sarimsak ???

h-y-l

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
125
74
13
30
Merhaba kızlar sizlere sorum olacaktı. Benim saçlarım suan küt ve açma boyamadan dolayi çok yiprandi döküldü acaba sarimsagi zeytin yaginin içinde bekletip sürseem bi zararı olur mu

Merhaba kızlar sizlere sorum olacaktı. Benim saçlarım suan küt ve açma boyamadan dolayi çok yiprandi döküldü acaba sarimsagi zeytin yaginin içinde bekletip sürseem bi zararı olur mu
Hayır olmaz aksine yararı olur, diplerinize sarımsağı sürün. Uçlarınıza zeyinyağı&badem yağı daha iyi olur bence.

Çok teşekkür ederim . Sarimsakla zeytin yagini bekletsem ? Yandı saçlarım oryalden ve hep döküldü daha iyi olur mu

Ben gecen yil seyreklesen sacim icin yapmistim.sarmisagi iyice dovdum.uzeribe zeytinyagi ekleyip biraz bekletip.sac diplerime surdum.bir iki saat tuttum.gercekten ise yariyor

Ben o yagi sacima sürüp gece uyuSam gece 12de sürüp 9da yikicam sabah nasıl olur sizce kel kalmıyim bide

öyle kel kalınsa ben kesin kalmıştım bide streçfilmleyip uyuyorum :KK35: Bişeycik olmaz merak etme

Uzamasına yardimci olur heralde ? Bide başka varmı bildiginiz kür

Uzamasına yardimci olur heralde ? Bide başka varmı bildiginiz kür
Sinemaki kürü en bilindik saç uzatma yöntemlerinden biri:) bende cok işe yarıyor tavsiye ederim. Birde restorex şampuan al oda cok iyi. İçine yine sarımsak rendeleyip koyarsan bide cam terebentin yağı cok etkili olur. Restorexi kullanmadığım zamanlarda saçlarım hızlı uzamıyor benım.

Sinemaki kürü en bilindik saç uzatma yöntemlerinden biri:) bende cok işe yarıyor tavsiye ederim. Birde restorex şampuan al oda cok iyi. İçine yine sarımsak rendeleyip koyarsan bide cam terebentin yağı cok etkili olur. Restorexi kullanmadığım zamanlarda saçlarım hızlı uzamıyor benım.
Cnm restorex aldim bende çok memnunum ya yumuşacık oluo saçlarım saolasin yorum yazan ellerin dert görmesin cnm

Back
X