- 17 Nisan 2024
- 121
- 17
- 18
- 25
- Konu Sahibi gullll34xq
-
Böyle kalmaz yani dimi geçer çok korkuyorum ya her gün 3 arveles içiyorumDamağım şişti mi hatırlamıyorum ama ağrı yaptı bi süre, tamamen alışmam birkaç haftayı buldu galiba
Geçer geçer, dişe yabancı bi cisim takıyorlar neticede ve bi baskı yapıyor, o baskı bile beyni zonklatıyorBöyle kalmaz yani dimi geçer çok korkuyorum ya her gün 3 arveles içiyorum
Bende yaptırdım diş gelene kadar takma diş yapıp taktılar plastik bseydi yani. Dişler gelince dil damaga deyince şiş gibi duruodu sürekli dil oradaydı ama zamanla alısıyosn bende agrı sızı olmadı yapım aşamasında oldu ama takıldıktan sonra ağrımadıdişlerim iyi değildi ben zirkonyum yaptırdım dişlerim kesildikten 2 gün sonra takıldı ve şu an 4.günüm çene ağrım damak şişmelerim var ve ağrı kesici içmeden asla duramıyorum. İçince ağrım geçiyor. Yaptıran var mı bu durum normal mi? Ben bir hata yapıp İstanbul’da yaptırdım ve Edirne de yaşıyorum yol mesafesi de var. Damaklarım çok şişti ve çeneme kadar ağrı yapıyor bu durum geçer mi çok korkuyorum
dişlerim iyi değildi ben zirkonyum yaptırdım dişlerim kesildikten 2 gün sonra takıldı ve şu an 4.günüm çene ağrım damak şişmelerim var ve ağrı kesici içmeden asla duramıyorum. İçince ağrım geçiyor. Yaptıran var mı bu durum normal mi? Ben bir hata yapıp İstanbul’da yaptırdım ve Edirne de yaşıyorum yol mesafesi de var. Damaklarım çok şişti ve çeneme kadar ağrı yapıyor bu durum geçer mi çok korkuyorum
dişlerim iyi değildi ben zirkonyum yaptırdım dişlerim kesildikten 2 gün sonra takıldı ve şu an 4.günüm çene ağrım damak şişmelerim var ve ağrı kesici içmeden asla duramıyorum. İçince ağrım geçiyor. Yaptıran var mı bu durum normal mi? Ben bir hata yapıp İstanbul’da yaptırdım ve Edirne de yaşıyorum yol mesafesi de var. Damaklarım çok şişti ve çeneme kadar ağrı yapıyor bu durum geçer mi çok korkuyorum
Bende 1 hafta oldu takdirdim sadece fazla aarariyor baska sıkıntim yok rengin sararmasi normalmo onuda bilemiyorumBenim dört yıldır zirkonyum dişlerim. Hiç ağrı, sızı, şişme olmadı. Mutlaka kontrol ettirin. Yolunda gitmeyen bir durum var belli ki.
Dişler kesildikten sonra hemen takılmıyor önce geçiciler sonra zirkon dişler yapılır diş etlerin şişiyorsa bence normal değil ..dişlerim iyi değildi ben zirkonyum yaptırdım dişlerim kesildikten 2 gün sonra takıldı ve şu an 4.günüm çene ağrım damak şişmelerim var ve ağrı kesici içmeden asla duramıyorum. İçince ağrım geçiyor. Yaptıran var mı bu durum normal mi? Ben bir hata yapıp İstanbul’da yaptırdım ve Edirne de yaşıyorum yol mesafesi de var. Damaklarım çok şişti ve çeneme kadar ağrı yapıyor bu durum geçer mi çok korkuyorum
Ne kadar ödediniz acaba? Ben de tüm ağız yaptırmayı düşünüyorum.dişlerim iyi değildi ben zirkonyum yaptırdım dişlerim kesildikten 2 gün sonra takıldı ve şu an 4.günüm çene ağrım damak şişmelerim var ve ağrı kesici içmeden asla duramıyorum. İçince ağrım geçiyor. Yaptıran var mı bu durum normal mi? Ben bir hata yapıp İstanbul’da yaptırdım ve Edirne de yaşıyorum yol mesafesi de var. Damaklarım çok şişti ve çeneme kadar ağrı yapıyor bu durum geçer mi çok korkuyorum
Hangi dişlerinize yaptırdınız üst ön dişleriniz dahil mi ?8 aydır zirkonyum kullanıyoruım aman nazar değmesin çookk memnunum çok güzel duruyorlar 14 diş yaptırdım . kesildiği zaman kışa denk geldiği için acayip sızladı ama onun dışında sorun yasamadım çok sükür
Üst ön hepsiHangi dişlerinize yaptırdınız üst ön dişleriniz dahil mi ?
Peki tek tek mi 4lü sekilde mi taktılar.Bana 4lü şekilde takılacak bu da dogal görüntüyü etkileyecek diye düşünüyorum.Üst ön hepsi
3 tane 3 lü gerisi tekti diye biliyorumPeki tek tek mi 4lü sekilde mi taktılar.Bana 4lü şekilde takılacak bu da dogal görüntüyü etkileyecek diye düşünüyorum.
Çok soru soruyorum kusura bakmayın o 3lü olanlarin arasina yemek artigi birikiyor mu koku oluyor mu3 tane 3 lü gerisi tekti diye biliyorum
Yoo hayır çok sükür ne koku ne başka bişey çok memnunum maşallah dilimdeÇok soru soruyorum kusura bakmayın o 3lü olanlarin arasina yemek artigi birikiyor mu koku oluyor mu
Yoo hayır çok sükür ne koku ne başka bişey çok memnunum maşallah dilimde
Hayır kesinlikle geçici bir süreç yakında alışırsınız. Kendi dişinizden hiç bir farkı olmuyor inanın banaMerhaba yine bir soruyla geldimBu agizdaki farkli bisey var hissi ne zamana geçer acaba kaygan yapay bisey olmasini hep hissedecek miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?