ziyaret stresi

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kaynanana gitme muhabbetinden nefret ediyorm kızlar biliysounuz ne hurmet ne saygı var hadi beni bosver oglun geliyo onada aynı ney bi cay bi bisey hazırmamak baska sehirden gidiyoruz4 5 saatlik yol ve kadın ne zaman gitsek yeni uyandım valla yalanında kuyruklusu araba saatimizi bilir gelcegimiz saati bilir esim onlara varmadan da arar anne yarım saat kaldı geliyorz diye

bunları neden anlattım bilin yazcak cok sey varda oooo sordukca yazarım

simdi esim yine annesine gitmek istiyo ufak bi operasyon gecircek kaynanam ayagından ben gitmek istemiyorum gunu birlik olsa gene neyse 3 gun yine orda bana hakaret eden her seye laf söyleyen kadına 1 bardak su bile vermem ben kadın gıcıklıgına olan bulasık makınesini bile kaldırdı kıs gunu her yer yanmıyo

aslında merhametsiz biri hic degilim yaslıya hurmet saygı cok severim insan allah rızası icin yapar ama onun kem gözlerinden nefret ediyorum her seferinde 2 gunlugunede gitsek ille laf sokar kavga cıkarır döneriz bende artık anladım ne mal oldugunu neden gidiyimde kendimi horlatıyım diyprum esime

ama esime görede nolcak gelsen alem ne dermis ulan banane alemden sen git

sizce kızlar kaynanayla anlattıgım bu kadar degil tabıkı herkezin yasadıgı seyler farklıdır herkez yasadıgını bilir derler bizimki senede 4 kerede gitsem yeter onun yuzunden bayramlardan nefret ediyorum meseela artık 1 bayram gitmiyorum esimi yolluyorum huzurum kacmasın diye

dünde esime demis karında geliyo dimi diye biizimkide bana sormadan hee geliyo demis kızdım bana sormadan fikrimi almadan ne geliyo dedin diye

kadın biz gittik mi bi su vermez cay yapmaz 5 saat yoldan geliyorum bi yemek hazırlamaz kızları gelir tepsi tepsi yemek yapar

sanki hazırlık yapıcakmıs gibi bide demez mi karında geliyomu ayyy cinnet gecirdim

siz olsanız napardınız

kaynanana gitme muhabbetinden nefret ediyorm kızlar biliysounuz ne hurmet ne saygı var hadi beni bosver oglun geliyo onada aynı ney bi cay bi bisey hazırmamak baska sehirden gidiyoruz4 5 saatlik yol ve kadın ne zaman gitsek yeni uyandım valla yalanında kuyruklusu araba saatimizi bilir gelcegimiz saati bilir esim onlara varmadan da arar anne yarım saat kaldı geliyorz diye

simdi esim yine annesine gitmek istiyo ufak bi operasyon gecircek kaynanam ayagından ben gitmek istemiyorum gunu birlik olsa gene neyse 3 gun yine orda bana hakaret eden her seye laf söyleyen kadına 1 bardak su bile vermem ben kadın gıcıklıgına olan bulasık makınesini bile kaldırdı kıs gunu her yer yanmıyo

aslında merhametsiz biri hic degilim yaslıya hurmet saygı cok severim insan allah rızası icin yapar ama onun kem gözlerinden nefret ediyorum her seferinde 2 gunlugunede gitsek ille laf sokar kavga cıkarır döneriz bende artık anladım ne mal oldugunu neden gidiyimde kendimi horlatıyım diyprum esime

sizce kızlar kaynanayla anlattıgım bu kadar degil tabıkı herkezin yasadıgı seyler farklıdır herkez yasadıgını bilir derler bizimki senede 4 kerede gitsem yeter onun yuzunden bayramlardan nefret ediyorum meseela artık 1 bayram gitmiyorum esimi yolluyorum huzurum kacmasın diye

dünde esime demis karında geliyo dimi diye biizimkide bana sormadan hee geliyo demis kızdım bana sormadan fikrimi almadan ne geliyo dedin diye

kadın biz gittik mi bi su vermez cay yapmaz 5 saat yoldan geliyorum bi yemek hazırlamaz kızları gelir tepsi tepsi yemek yapar

sanki hazırlık yapıcakmıs gibi bide demez mi karında geliyomu ayyy cinnet gecirdim

siz olsanız napardınız
Giderdim eski konularini biliyorum evet ama sizin de babaniz esinizi istemiyor ama ona rağmen esiniz sizin için babanizin yanına gidiyor evlerine gidip oturuyor işte sırf bunun için giderdim siz de gidin geçmiş olsun diyin ama mesafeli olun çıkın dışarı gezin.

Ben olsam gitmem
Kocanda kafa beyin olsa, karisina laf soyleyen birine ( annesi olmasi birsey degistirmez ) kendi de gitmez, birak seni goturmeyi

orta yolu bulun 1-2 gün kalın 3 gün almayın...arada gidiyorsanız eşini kırma bence...

kendimi umursamamaya programlardım.eşim boyle bir fedakarlığı hakeden bir insansa felekten 3 gün heba edebilirdim. amiyane bi tabirle eşeğin hatrı yoksa semerinin hatrı vardır derler ya oyle bir yol izlerdim. arada eşiniz siz olmadanda gidebildiği için sormuştur eşinde geliyormu diye yoksa yalnızmı geleceksin anlamında. anlattıklarınızı baz alarak yorum yaptım.detayında cok ağır durumlar varsa semerinde bir hatrı olmayabilir tabi

Ben de gitmem.. Gitmiyorum da zaten. En azından sık sık gitmiyorum. Çünkü bizde de fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor. Ben 1 gidiyorsam eşimi sonrasında tek gönderiyorum. Mesafeli takılıyoruz. =)

Valla ben de gitmemek icin elimden geleni yapiyorum...ilk seneler sorun yaratıyodu eşim, şimdi beni kaybetme korkusundan bu konuyu acmıyo bile...bence de gitme...senin icin bi cay bile yapmayan insana ne gidecen..burdaki cogu insan da kendini iyilik melegi gösterme derdinde ya pess...

Ay gitme diyecektim ama arkadaşların dediği gibiyse eşinin hatırına gitmelisin.

Ben kayinvalidem istanbulda yaşıyor . Biz izmir de . Ben gitmek istesem hile eşim istemez. İstanbula gittiğimiz zaman bile otelde kaliriz hiç orda olduğumuzdan haberleri bile olmaz onların. Herkesin farklı farklı sorunu var işte .. benim eşimin de annesiyle sorunu var.. fazla sevmiyor annesini. Bu yüzden çok sansliyim. Ne kadar uzak o kadar iyi

Kıymetimi bilmeyen,değer vermeyen üstüne bir de laf sokan kim olursa olsun hastalık vb durumlar hariç kesinlikle gitmiyorum.

Arkadaşım ben düğünüm için eşimin memleketine gittiğim de gece 03:00' de uçaktan indim sabah 7 de kalktim ev ahalisine mutfagi bile bilmeden kahvaltı hazırladım. Düğün yemeklerine malzeme dogradim. Sonra da Kuaföre gittim. Daha düğün olmadan gelin olmak kaynana gözünde ne demek olduğunu anladım. Ah canım anammm ( biyolojik olan tabi) :anneadayı:

aslında merhametsiz biri hic degilim yaslıya hurmet saygı cok severim insan allah rızası icin yapar ama onuun kem gözlerinden nefret ediyorum her seferinde 2 gunlugunede gitsek ille laf sokar kavga cıkarır döneriz nde artık anladım ne mal oldugunu neden gidiyimde kendimi horlatıyım diyprum esime

siz olsanız napardınız
Allah askina gerilmeyin lafmi sokuyor gulumseyerek sizde sokun cay yok birsey hazirlamamis diylelim gecin mutfaga bir cay koyayim yoldan geldik askolsun anne niye koymadin aa ama dur sen yeni uyandir yorulma ben yaparim diyin kibar kibar sokun lafinizi hicc sinirlenmeyin relax intikamin cesitleri vardir yapin hem rahatlarsinizhemd e goz dagi olur

Back
X