Ziyaretçi kabul etmemek için WhatsApp tan durum paylaşmak

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.256
7.049
398
30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalı🙄 Ben de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?

Ben diyorum abii sağlık bakanı her akşam boşa konuşuyor gerçekten bak. Bizim millete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor. Her yerden yaz paylaş kimse gelmesin.
Bebeklerimizi ne zahmetle taşıyoruz endişelerle yaşıyoruz bunu anlamak bir süre görmemek çok da zor olmasa gerek

30 ekimde doğumum var inşallah malum pandemi dönemi misafir kabul etmeyeceğim kayınvalidemlerle sürekli görüşüyoruz zaten bir de annem gelecek yanımda kalmaya.Övmek için demiyorum ama benim tarafımda anlayışsız insan sayısı 5 ise eşimin sülalesinin 50 si anlayışsız koloni halinde gezmeyi severler bık bık bık içiçeler.Eşime ve ailesine ailelerimiz dışında kimse bebek görmesi için evime gelmemeli dedim açıkçası kayınvalidem dışında kimse bana arka çıkmadı o da covid korkusundan depresyona girmişti bir ara ondan o kadar anlayışlı ve hak verdi.Diğerleri gelene gelme denmez ayıp vs. dedi.K validem de en kötü ihtimal gelseler bile maskesiz eve giremezler bebeğe yaklaşamazlar dedi ama biliyorum ki onlar yaklaşır.Ben öbür odaya gidemem ev sobalı🙄 Ben de doğumdan sonra eve çıkınca kimseye demeden direkt durum paylaşmayı düşünüyorum mesela ne yazılabilir kırıcı olmadan ?
Tatlı güzle bi mesaj paylaş. Sevgili ailem akrabalarım. Sizinle tanışmak için bende can atıyorum ama zalım korona aramıza girdi. Korona bitene kadar annem babam size bol bol resimlerimi göndericek. Anlayışınız i çin teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Gibii . İşe yarar mı. Siz bilirsiniz

Kimse aramadan çat kapı gelmez zaten.
Ay geliyor valla eski nesildekiler.
4 sene önce yeni doğurmuşum ev darmadağınık, ben sefil durumdayım, evde uzanıyorum kapı çaldı. Annemin kuzeni. Eline almış bir lt pastörize süt geçerken uğradım dedi. Dedim önceden haber vermeliydin x teyze, ev müsait değil görüyorsun a ben yabancı mıyım ayol dedi, oturdu kahvesini bile içti.
Şimdiden söyle herkese, durum paylaş, İnstagramdab hikaye at. Kayınvalidene de söyle gelen olursa almam ona göre diye o arasın üslubuyla söylesin

Ay geliyor valla eski nesildekiler.
4 sene önce yeni doğurmuşum ev darmadağınık, ben sefil durumdayım, evde uzanıyorum kapı çaldı. Annemin kuzeni. Eline almış bir lt pastörize süt geçerken uğradım dedi. Dedim önceden haber vermeliydin x teyze, ev müsait değil görüyorsun a ben yabancı mıyım ayol dedi, oturdu kahvesini bile içti.
Şimdiden söyle herkese, durum paylaş, İnstagramdab hikaye at. Kayınvalidene de söyle gelen olursa almam ona göre diye o arasın üslubuyla söylesin
İnsanımızda o kültür yok ki anacım yok yani 🙄 kayınvalidem sessiz biri öyle kimseye diyemez benim düşünceme destek vermekle yetinir sadece biraz silik bir tip asla açamaz ağzını ne yaparsam ben yapacağım kimseyi takmayıp durum paylaşacağım

Vallahi bu konuda hiç cekinmene gerek yok.
Bizim bir tanıdık doğumdan hemen sonra WhatsApp durumuna bebegimizin sağlığı için ev ziyareti yapılmasıni uygun görmüyoruz diye yazmıştı kimse de gitmedi.
Alınan da alinsin, bebeğinizden önemli değil ..
Hayırla, sağlıkla alın kucağınıza inşaAllah 🥰

Back
X