ziyarete gelen kayinvalide

bi bahanenin olmadığı durum var mı :))))))))

alacağın bi un 3-5 çerez

bir kaç atıştırmalık kocan doktormuş sen çalışmazsan bile sizi bitirmeyecek bir masraf aldıklarını bir günde bitirmiyorsun..

ama bu saatten sonra seni ben ya da bir başkası değiştiremez,sen sadece bahanelerine destek arıyorsun ne diyim ben sana :KK66:

sonuç olarak çölyak hastası bir insanın özel yaşam gereçleri marketlerde mevcut..hazırını almasan bile evde kuzun yanındayken bir kaç parça bir şey pişirip gittiğin yere yanında götürebilirsin..bak ben çalışıyorum çok yoğunum ama hazırlıyorum..
Kocamin doktor olduğu nerden cikti onu biri yazdifimdan yanlis anlamis :)

Yapmicam o olacak ben zaten kizin yüzünden gunde bir ogün yiyorum onlarda benimle AC otursunlar madem işlerine gelmiyor ben kimse için kuzini ihmal etmedim onlar içinde etmem.
Yanii.sEn saygını yitirme yeter.Zaten onca yük sırtında

canım vardır yoktur bilmem
farkındaysan ünlem işareti yaptım
laf çarpmak amaçlı mahsus böyle diyeceksin

A a ayni be n kaynana dogumda geldi bir bucuk ay kaldi şimdi bi on gun eltiye gitti yine bende bir hafta oldu on beş gün tatil de buraya kactim diyo annemgile gidecektim bende kaldim sormuyor bile sabir de otur canim benimki bebegi soymak la meşgul surekli eldiven çıkarır battaniye yi acar yemek durumunuz da aynı sabir canım

A a ayni be n kaynana dogumda geldi bir bucuk ay kaldi şimdi bi on gun eltiye gitti yine bende bir hafta oldu on beş gün tatil de buraya kactim diyo annemgile gidecektim bende kaldim sormuyor bile sabir de otur canim benimki bebegi soymak la meşgul surekli eldiven çıkarır battaniye yi acar yemek durumunuz da aynı sabir canım
Uykusuzluğa sabret kaynamaya sabret gorumceye sabret ona sabret buna sabret valla en sonunda sabir tasimiz bi catlicak fena olacak. Allahtan biz oldukça uzagiz da nadiren görüşüyoruz yoksa ben bu kadar sabredemezdim canim. Allah YARDIMCImIZ olsun

Back
X