zmir Dikili de tatile gelen Arkadalarr var m?

kardelenn35

bebeğim iyiki doğdun ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
1.436
0
116
İzmir
kızlar ben dikilide tatil yapıorm ve buraya gelecek olan arkadaşlar varsa görüşelimm miiopuyorumnanaktan:lepi:

kardelencim biz de gelirsek gelebilirsek bir ara sana yazarım...bir kahve içimliği buluşuruz tatlım...:))

Benim bu aralar gelme ihtimalim var, gelirsem mesaj çakarım yerimseniben
tamm cnm ben sana özeldn msn de yazarmm bn perşmbeen gidiorm yazmayı unutmşm bu arada perşmbe akşm --p.tesi sabaha kadar oradaymm
kardelencim biz de gelirsek gelebilirsek bir ara sana yazarım...bir kahve içimliği buluşuruz tatlım...:))
inş.ablam o kadar isterm kiii inş gelirsnzz
Ben de haftaya geleceğim kısmetse oraya

kesin olunca günü yaz canm grşme frsatmz olr inş. yalk mı var günü birlk mi geliosn

Kardelenim iyi tatiller tatliŞkom...benim yerime de yarın bir bardak çay iç deniz havasını içine çeke çeke...opuyorumnanaktan

Ay ben gelecektim;ama maalesef bu hafta sonu gelemiyoruz.ınşallah başka h.sonlarına...

ayyy canmm ne zamn geleceğinizgelmeden 2-3 gün once yaz ben de gelirim ay sonu ordaym byk ihtmalle zaten .. haftaya yokum bi kısmetse çeşmede olacağm haftaya ..

ayy hiz böle yazdıkça içim gitti burnumun dibine geliysunuz ama ben gelemiyorummmm :sinifsinif: senağlama

devacm sizin de yaslk mı var nere de kalıorsn gelince ben yarın akşam gidiorm polayağı biliomsnz bilmiorm ama orayı annemler işletior ve yarın akşam canlı müzk var hadi gelinn :)9

canım cok gelmek isterim ama suan gelmemiz mümkün degil.hafta sonu eski focda festivaller var oraya gidiyoruz.dikilide annemin yazlıgı var.

Back
X