Zoladex igne vurulanlat

GamzeK17

💟
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
682
2.086
113
31
Zoladex igne vurulduktan ne kadar sonra adetiniz kesildi acaba ben 1.gunumde vuruldm fakat kesilmedi

Arkadaşlar ufak bir güncelleme yapiyim zoladex adetin 1. Günü vuruldum hemen adetim kesilecek diye bekliyordum fakat öyle birşey değilmiş zoladex ikinci ayda adeti kesiyor kullandığım dienie ilaçla birlikte ikinci ay adet olmadım dienie 21 gün kullandıktan sonra bittiğinin 2. Günü adet oldum ve adetin ilk günü visanneye başladım.endometriozis tedavi sürecim şuan bu şekilde devam ediyor

Arkadaşlar ufak bir güncelleme yapiyim zoladex adetin 1. Günü vuruldum hemen adetim kesilecek diye bekliyordum fakat öyle birşey değilmiş zoladex ikinci ayda adeti kesiyor kullandığım dienie ilaçla birlikte ikinci ay adet olmadım dienie 21 gün kullandıktan sonra bittiğinin 2. Günü adet oldum ve adetin ilk günü visanneye başladım.endometriozis tedavi sürecim şuan bu şekild

Arkadaşlar ufak bir güncelleme yapiyim zoladex adetin 1. Günü vuruldum hemen adetim kesilecek diye bekliyordum fakat öyle birşey değilmiş zoladex ikinci ayda adeti kesiyor kullandığım dienie ilaçla birlikte ikinci ay adet olmadım dienie 21 gün kullandıktan sonra bittiğinin 2. Günü adet oldum ve adetin ilk günü visanneye başladım.endometriozis tedavi sürecim şuan bu şekilde devam ediyor

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende zoladex 3.6 yı 7 mayıs ta vurundum bu gun yani 20 mayıs adet günümdu ve adet oldum hani kesecekti bu iğne kanamayı 6 tane dondurulmuş embriyolarim var 3 ay adet baskilanacak sonra transfer olacaktım adet olmayacağım diye öyle sevinmiştim ki ya önümüzdeki ay da adet olursam diye endiselendim Simdi 😔bu iğnenin baska yan etkilerini gördünüz mü

Bir adet miktariniz yine aynı miydi önceki aylar gibi miydi az da olsa miktar da azalma olmadı mi

Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende zoladex 3.6 yı 7 mayıs ta vurundum bu gun yani 20 mayıs adet günümdu ve adet oldum hani kesecekti bu iğne kanamayı 6 tane dondurulmuş embriyolarim var 3 ay adet baskilanacak sonra transfer olacaktım adet olmayacağım diye öyle sevinmiştim ki ya önümüzdeki ay da adet olursam diye endiselendim Simdi 😔bu iğnenin baska yan etkilerini gördünüz mü
Merhaba mayıs ayında vurulduysaniz haziran ayındaki regliniz kesilecektir büyük ihtimal çünkü bende vurulduğum ay regl oldum sonraki ay olmadım olmadigim ay birde düzene girmesi için dienie diye bi hap kullandm 21 günlük diene bittikten 2 3 gün sonra hasta oldm tabi herkesin tedavi süreci farklı .ben normal hasta oldm yine ağrılarım da dinmemisti çarşamba tekrar kontrolüm var bkalm

Back
X