• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zonguldakli varmi

Burdaki kadin dogum doktorlarini soracaktim cnm
Yaa canım kadın ve çocuk hastanesi dışında pek bir şey yok orada. Benim de acil bir durumum olmuştu gebelikte. Gizem diye bir doktora denk gelmiştim acilde epey ilgiliydi. Senin sorun tam olarak ne? Doktor arayışın mı var?

Zonguldaktamsn cnm bide unv hastanesine gidersm randevu vs almam lazimmi nasil oluyor
Devlet neden önermem derseniz vallahi bilmiyorum doktorlar ilgilenmek için ilgileniyor gibi odasında çok durdurmuyor aceleleri var gibi ama ben ünide herşeyi sordum ama sen yinede belki sana iyiside denk düşer devlete de gidip denmek istiyorum dersen git nasibin nereden geleceği belli mi olur canım

Devlet neden önermem derseniz vallahi bilmiyorum doktorlar ilgilenmek için ilgileniyor gibi odasında çok durdurmuyor aceleleri var gibi ama ben ünide herşeyi sordum ama sen yinede belki sana iyiside denk düşer devlete de gidip denmek istiyorum dersen git nasibin nereden geleceği belli mi olur canım
Nasipten kismetten ziyade haftam bitmeddn gorunmek istiyorum sonradan bakilmiyormus sizin kac haftalik

Nasipten kismetten ziyade haftam bitmeddn gorunmek istiyorum sonradan bakilmiyormus sizin kac haftalik
Sen hamileain ben hamile kalmak için gidiyorum ondan nasip dedim benek istediğin için gideceksin sandım da canım o yüzden Allah hayırlı doğumlar nasip etsin ben henüz olmuyor deniyprumm

Back
X