Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşamıyorum ama biliyorumm. Eşim oralı gidiyoruz sürekliYokmu zonguldagi bilen yasayan biri
Burdaki kadin dogum doktorlarini soracaktim cnmBen yaşamıyorum ama biliyorumm. Eşim oralı gidiyoruz sürekli
Yaa canım kadın ve çocuk hastanesi dışında pek bir şey yok orada. Benim de acil bir durumum olmuştu gebelikte. Gizem diye bir doktora denk gelmiştim acilde epey ilgiliydi. Senin sorun tam olarak ne? Doktor arayışın mı var?Burdaki kadin dogum doktorlarini soracaktim cnm
Üniversitede ücretli hocalar var 740 tl muayneBurdaki kadin dogum doktorlarini soracaktim cnm
Ben devlet hastanesini önermem üniversite hastanesini öneririm sizeYokmu zonguldagi bilen yasayan biri
Detayli ultraaon cnmYaa canım kadın ve çocuk hastanesi dışında pek bir şey yok orada. Benim de acil bir durumum olmuştu gebelikte. Gizem diye bir doktora denk gelmiştim acilde epey ilgiliydi. Senin sorun tam olarak ne? Doktor arayışın mı var?
Zonguldaktamsn cnm bide unv hastanesine gidersm randevu vs almam lazimmi nasil oluyorBen devlet hastanesini önermem üniversite hastanesini öneririm size
E et beü randevu yaz ücretli doktoru seç sayfadan randevu al sonra binaya git giriş yaptır vezneden ücreti öde odasına çıkZonguldaktamsn cnm bide unv hastanesine gidersm randevu vs almam lazimmi nasil oluyor
Devlet neden önermem derseniz vallahi bilmiyorum doktorlar ilgilenmek için ilgileniyor gibi odasında çok durdurmuyor aceleleri var gibi ama ben ünide herşeyi sordum ama sen yinede belki sana iyiside denk düşer devlete de gidip denmek istiyorum dersen git nasibin nereden geleceği belli mi olur canımZonguldaktamsn cnm bide unv hastanesine gidersm randevu vs almam lazimmi nasil oluyor
Nasipten kismetten ziyade haftam bitmeddn gorunmek istiyorum sonradan bakilmiyormus sizin kac haftalikDevlet neden önermem derseniz vallahi bilmiyorum doktorlar ilgilenmek için ilgileniyor gibi odasında çok durdurmuyor aceleleri var gibi ama ben ünide herşeyi sordum ama sen yinede belki sana iyiside denk düşer devlete de gidip denmek istiyorum dersen git nasibin nereden geleceği belli mi olur canım
Sen hamileain ben hamile kalmak için gidiyorum ondan nasip dedim benek istediğin için gideceksin sandım da canım o yüzden Allah hayırlı doğumlar nasip etsin ben henüz olmuyor deniyprummNasipten kismetten ziyade haftam bitmeddn gorunmek istiyorum sonradan bakilmiyormus sizin kac haftalik
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallahSen hamileain ben hamile kalmak için gidiyorum ondan nasip dedim benek istediğin için gideceksin sandım da canım o yüzden Allah hayırlı doğumlar nasip etsin ben henüz olmuyor deniyprumm