Zonguldakta Kadin Dogum Doktoru Tavsiyesi

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.482
108
34
SAT'a gore 4+3 luk hamileym. Teshisi de kendim koydum :D doktorum kan testini bile tekrarlamak istemedi. Ben takip ettm yukselisine baktm vs.ultrason icn bugune cagrmsti. Daha Bugn ilk defa ultrasona girecektm, giremedim. Hevesim kursagmda kaldi.
Hastaneden randevu alinmiyomus. Hem de ozel hastane...Doktorlar da cikmis.zaten hc icime sinmemsti bu kadin. Hem numarasini vermedi hem de gorusmek istedgmde sekreteri ile konustm.kendi bile aramadi.
Zonguldakta doktor tavsiyesi ariyorm.
Jinekoloji/ kadin dogumda ilgili, guleryuzlu isinin ehli bildiklernz varsa bana burdan veya ozel mesaj yoluyla ulasin lutfen. Calistgm icn sehir disi doktor sorun olur.
Ki ilk donemlerde surekli gtmek gerekiyor.

Merhabalar yazınızı baya geç gördüm :) Bende Zonguldak tayim. Serdar Şen e gidiyorum ben kadın doğum hastanesinde. Bence mükemmel bir doktor :KK56:

Ben Ankara da takipliydim, eşimin ailesi zonguldak ta olduğu için doğuma zonguldak a geldik. Sularım geldiği için acil doğumevine gitmek zorunda kaldık. Şükrü bey nöbetçiymiş çok ilgilendi sağolsun sezeryanımı o yaptı bebeğim 4 kilo 200 gram doğdu. Kendisi de yeni gelmiş zonguldak a.. sonuçlarımı doğumum öncesi gösterdim Ankara daki doktorlarım ne dediyse aynını söyledi, bana güven verdi.Kibar naif birisi tavsiye ederim. Şimdi eşimin kuzeni hamile takipleri için ona gidiyor ve çok memnun..

Ben isa bey e gidiyorum isa şükrü öz. 35 yaş üstü olduğum için biraz riskli bir gebeliğim var.Başka bir doktora gidiyordum memnun kalmadım. İsa bey teyzemin miyomu vardı rahimini ameliyatla aldı.Teyzem gayet memnun olduğu için bende ona gitmeye karar verdim. Şimdi gayet memnunum

Back
X