Zor bebek

deva7979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
2
0
36
Bolu
Merhabalar,2 aylık bir kızım var.Uyanık olduğu her vakit huysuz ve ağlar,ilk başlarda gazdan dedik ama izlemlerimize göre huyu böyle..Ayrıca uykuya dalma sıkıntısı çekiyoruz,her akşam 8-9 arası yatmaya niyetlenip,uyutmam 12'yi buluyor..Gecede sık sık uyanıyor ve her seferinde tekrar uyuması için 1 saatten fazla zaman harcıyorum,gündüzlerde aynı hemen hemen,etrafımdaki bebişler maşallah hiç biri bizim gibi değil,yalnız değilimdir dimi,vardır bizim gibi:))

Merhabalar,2 aylık bir kızım var.Uyanık olduğu her vakit huysuz ve ağlar,ilk başlarda gazdan dedik ama izlemlerimize göre huyu böyle..Ayrıca uykuya dalma sıkıntısı çekiyoruz,her akşam 8-9 arası yatmaya niyetlenip,uyutmam 12'yi buluyor..Gecede sık sık uyanıyor ve her seferinde tekrar uyuması için 1 saatten fazla zaman harcıyorum,gündüzlerde aynı hemen hemen,etrafımdaki bebişler maşallah hiç biri bizim gibi değil,yalnız değilimdir dimi,vardır bizim gibi:))

peki bi çocuk dr götürüp muayne ettirniz mi
belki bişeyi vardır

Merhaba ,
Benim şuan 7,5 aylık bir oğlum var o dönemlerde aynı sizin gibiydik ben artık mutsuz bebek bu diyordum hiç gülmeyecek hep ağlayacak böyle sanmıştım. Ama hepsi geçiyor az kalmış biraz daha sabır yaklaşık 1 ay sonra gülücükleri ile sizi ödüllendirmeye başlayacak ve hatta muhtemelen 6.ayınızda kıkırdamalarını duyup mest olacaksınız :)

Tatlim maalesef bunlarin hepsi gazdan 3 aya girdiginde yada 3. Ayi doldugunda tamamen geciyor. Benim 5.5 aylik bir kizim var o aylarda sadece ayni saatte yürüyüş yolunda arabasiyla gezdirip uyutabiliyordum ve hergun gece saat 1 e kadar yurumeden uyumuyordu sonra hamak aldik sonra gaz sancilari bir gun kalktigimizda tamamen gecti. Biz kendi doktorumuza inanmayip baska doktorlara defalarca goturduk hic unutmam Hacettepe de bir prof. Bu edepsiz dedi ondan agliyodur dedi eve gelene kadar agladim. Benim cocugum edepsiz diye ama 4. Ayina girdiginde bir gun icinde cocuk aglamayi kesip gulmeye basladi ve uykusuda eskisine gore duzene girdi. Senin kide duzelicek azicik daha sabir tatlim.

Ben de kızımı geçen ay kanguru da uyutuyordum. Durmuyordu hiç. Şimdi azaldı huysuzlugu. Gaz değil kolik olabilir. Uyku zamanı gelince beyaz gürültü denilen seslerden dinlet. Ben hep Elektirik Süpürgesi dinletip susturuyordum

Merhaba siz yazali baya olmus ama bende ayni sizin durumunuzdayim acaba gectimi duzeldimi nezaman aglamalari bitti diye sorucaktim.. benim oglum dort aylik ama hala agliyo cok yiprandim artik tukendim ev evlikten cikti ben benlikten ciktim nezaman gecicek bilmiyorum hep boyle gidicek diye korkuyorum.. insallah gorurde cevap atarsınız..

Benim durum um aynı o kadar çok istedik bebeğimiz olsun. Şimdi depresyondayım . Gündüz ancak otomatik sallanan beşik te uyuyor. Bu defa da gece de onu istiyor galiba hep ağlıyor. Nolur biri cevap yazsın ne yapayım ben

Back
X