• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor bir bekleyiş

tiramis_su

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2025
20
7
1
32
Annem sağ memesinde kitle fark etti. Yapılan tetkikler sonucu biyopsiye karar verildi. Dün koltukaltindan 1, memesinden 2 adet parça alinmis. Sonuçlar 1 ay sonra çıkacak. İnanılmaz stresli ve endişeliyim. Ona birşey olması ihtimali çok korkutuyor. Allah kimseye hastalik vermesin, herşey biz insanlar icin ama babasız büyümenin ve babamı da hastalıktan kaybetmiş olmanın da bu kadar çok korkmamda etkisi var diye düşünüyorum. Buraya yazıp rahatlamak istiyorum belki moral olacak şeyler okurum. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Annem sağ memesinde kitle fark etti. Yapılan tetkikler sonucu biyopsiye karar verildi. Dün koltukaltindan 1, memesinden 2 adet parça alinmis. Sonuçlar 1 ay sonra çıkacak. İnanılmaz stresli ve endişeliyim. Ona birşey olması ihtimali çok korkutuyor. Allah kimseye hastalik vermesin, herşey biz insanlar icin ama babasız büyümenin ve babamı da hastalıktan kaybetmiş olmanın da bu kadar çok korkmamda etkisi var diye düşünüyorum. Buraya yazıp rahatlamak istiyorum belki moral olacak şeyler okurum. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun umarım temiz gelir sonuçları siz ferah olun korktunuz şeyler başınıza gelmez 🙏
Parça sonuçları dediğiniz biyopsi dimi ? 3 4 güne çıkar genelde 1 ay olmasına şaşırdım.

Çok geçmiş olsun umarım temiz gelir sonuçları siz ferah olun korktunuz şeyler başınıza gelmez 🙏
Parça sonuçları dediğiniz biyopsi dimi ? 3 4 güne çıkar genelde 1 ay olmasına şaşırdım.
Çok teşekkür ederim. eğitim ve araştırma hastanesinde yapıldı biyopsi. Sanırım yoğunluktan dolayı böyle. Özel hastanelerde daha erken çıkıyordur belki

Sağlık sisteminin içinden geçtikleri için ultrason randevusunu dahi 1.5 ay sonraya veriyorlar. Biyopsi için iyi bile sayılan bir süre bu açıdan. 😑

Çok teşekkür ederim. eğitim ve araştırma hastanesinde yapıldı biyopsi. Sanırım yoğunluktan dolayı böyle. Özel hastanelerde daha erken çıkıyordur belki
Evet belki de Rabb'im şifa versin annenize sizede bol sabır diliyorum 🙏 şuan elinizden gelen tek şey hem kendinize hem annenize bol moral vermek iyi düşünün iyi olsun inşallah.

Umarım temiz gelir sonuçlar.İyi düşünün

Anneniz için çok geçmiş olsun, Allah büyüktür Allahtan ümit kesilmez hemen kötüsünü düşünmeyin dua edin, İnşallah sonuçları temiz gelecektir, benim annemde de böyle kitle tarzı bir şeyden şüphelenmiştik sonra muayeneler sonucu apse olduğu anlaşıldı biz de çok korkmuştuk apse boşaltılma işlemi oldu hemen düzeldi belki de böyle bir şeydir içinizi ferah tutun.

Bir de şeyi merak ediyorum pet-ct falan istemediler mi yayılımı görmek için böyle bir şey var mı diye?

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. İnşallah sonuçlarınız temiz gelir. Küçük bir önerim olacak. Biyopsiden 3 hafta sonra hala sonuçlarınızın çıktığına dair sms gelmezse fırsatınız varsa ara ara ilgili birime gidip yüz yüze sormanızı öneririm. Babamın sürecinde bir ay sonunda hala sonuç çıkmayınca gidip sormuştum. Sonucun 20 gün sonra çıktığını ama sms atmadıklarını öğrenmiştim. Sms i beklesem belki çok daha fazla bekleyecektim. Aklınızda bulunsun.

Back
X