- Katılım
- 5 Kasım 2025
- Mesajlar
- 318
- Emoji Skoru
- 452
- Puanlar
- 18
- Yaş
- 33
- Konu Sahibi tiramis_su
-
- #1
Çok geçmiş olsun umarım temiz gelir sonuçları siz ferah olun korktunuz şeyler başınıza gelmezAnnem sağ memesinde kitle fark etti. Yapılan tetkikler sonucu biyopsiye karar verildi. Dün koltukaltindan 1, memesinden 2 adet parça alinmis. Sonuçlar 1 ay sonra çıkacak. İnanılmaz stresli ve endişeliyim. Ona birşey olması ihtimali çok korkutuyor. Allah kimseye hastalik vermesin, herşey biz insanlar icin ama babasız büyümenin ve babamı da hastalıktan kaybetmiş olmanın da bu kadar çok korkmamda etkisi var diye düşünüyorum. Buraya yazıp rahatlamak istiyorum belki moral olacak şeyler okurum. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. eğitim ve araştırma hastanesinde yapıldı biyopsi. Sanırım yoğunluktan dolayı böyle. Özel hastanelerde daha erken çıkıyordur belkiÇok geçmiş olsun umarım temiz gelir sonuçları siz ferah olun korktunuz şeyler başınıza gelmez
Parça sonuçları dediğiniz biyopsi dimi ? 3 4 güne çıkar genelde 1 ay olmasına şaşırdım.
Çok geçmiş olsun umarım temiz gelir sonuçları siz ferah olun korktunuz şeyler başınıza gelmez
Parça sonuçları dediğiniz biyopsi dimi ? 3 4 güne çıkar genelde 1 ay olmasına şaşırdım.
Evet belki de Rabb'im şifa versin annenize sizede bol sabır diliyorumÇok teşekkür ederim. eğitim ve araştırma hastanesinde yapıldı biyopsi. Sanırım yoğunluktan dolayı böyle. Özel hastanelerde daha erken çıkıyordur belki
Öyle gerçekten, haklısınız.Sağlık sisteminin içinden geçtikleri için ultrason randevusunu dahi 1.5 ay sonraya veriyorlar. Biyopsi için iyi bile sayılan bir süre bu açıdan.
Doktor insaf etti de MR istemedi. Zaman kaybetmeyelim demis. Şayet isteseydi en az 2 ay da onun için bekleyecektik.Sağlık sisteminin içinden geçtikleri için ultrason randevusunu dahi 1.5 ay sonraya veriyorlar. Biyopsi için iyi bile sayılan bir süre bu açıdan.
Çok teşekkür ederimTez zamanda hayırlı haber almanızı umuyorum.
Umarım temiz gelir sonuçlar.İyi düşününAnnem sağ memesinde kitle fark etti. Yapılan tetkikler sonucu biyopsiye karar verildi. Dün koltukaltindan 1, memesinden 2 adet parça alinmis. Sonuçlar 1 ay sonra çıkacak. İnanılmaz stresli ve endişeliyim. Ona birşey olması ihtimali çok korkutuyor. Allah kimseye hastalik vermesin, herşey biz insanlar icin ama babasız büyümenin ve babamı da hastalıktan kaybetmiş olmanın da bu kadar çok korkmamda etkisi var diye düşünüyorum. Buraya yazıp rahatlamak istiyorum belki moral olacak şeyler okurum. Okuduğunuz için teşekkür ederim.