Zor bir durum, başkalarını üzüyorum

Lady_cici

Karmakarışık
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
2.729
1
116
Almanya
ilk önce herkese merhabalar , bu forumu cok begeniyorum hergün mutlaka bi kac konu okuyup bilgi sahibi oluyorum gerek evlilik , gerek aileler. sonunda bana da kismetmis derdimi burda paylasmak , belki aranizda yardim edebilecek biri vardir , 19 yasindayim almanyada yasiyorum , yaklasIk bi senedir türkiyeden bi ciktigim var , bizim tanismamiz da cikmamiz da baya karisIk bi durum sonucu gerceklesti , hersey yolunda gidiyordu taa ki az öncesine kadar , kendisi bana cok asIk ama maalesef benim icimde ona karsi ask yok seviyorum insan olarak bana olan sevgisini saygisini da ama asIk diilim , cok istedim ama olamadim. bugüne kadar da ufak tefek tartismalarimiz olsa da kisa sürede hersey yoluna giriyodu . az önce msnde konusurken ama maalesef kücük bi kavga cikti :gitme: bana "hic bi zaman icinden gelerek kendiliginden beni sevdigini özledigini söylemiyorsun" dedi , hep o dedikten sonra bende söylüyormusum sanki o zorluyormus gibi ve buna benzer bi kac sey daha. ya ablalarim , arkadaslarim ne yapmam gerekio :( biliyorum cok asIk bana benimkisi ise sadece sevgi saygi ama fazlasi olmuyor . ayrilmayi düsünsem kiyamiyorum ona , ayrilmasam da aci cektirdigimi düsünüyorum varmi verebileceginiz bi kac fikir , simdiden tesekkür ederim herkese

Bence aşk olmadan evlilik olmaz olsada yavan olur. Şahsen ben aşık olmadıgım bi adamla bi evin içinde yaşayamam evet aşk bi süre sonra bitiyo ama evlilik olması için aşk şart . Birde yaşın çok küçük niye zorluyosun kendini ileride o heyecanı sana yaşatacak biri çıkar karşına opuyorumnanaktan

Bence aşk olmadan evlilik olmaz olsada yavan olur. Şahsen ben aşık olmadıgım bi adamla bi evin içinde yaşayamam evet aşk bi süre sonra bitiyo ama evlilik olması için aşk şart . Birde yaşın çok küçük niye zorluyosun kendini ileride o heyecanı sana yaşatacak biri çıkar karşına opuyorumnanaktan

sagol canim ilgilendigin icin cok tesekkür ederim , haklisinda daha yasim kücük karsima asIk olabilecegim biri cikar belkide bir gün ama onu kirmadan bu durumda nasil ayrilacagimi bilemiyorum , böyle de güzel anlarimiz geciyo mutlu edebiliyorum onu , ama ayrilirken cok üzülmesinden korkuyorum iste . opuyorumnanaktan

sagol canim ilgilendigin icin cok tesekkür ederim , haklisinda daha yasim kücük karsima asIk olabilecegim biri cikar belkide bir gün ama onu kirmadan bu durumda nasil ayrilacagimi bilemiyorum , böyle de güzel anlarimiz geciyo mutlu edebiliyorum onu , ama ayrilirken cok üzülmesinden korkuyorum iste . opuyorumnanaktan

Valla anı yaşamak bence yanlış ne kadar uzarsa onun için o kadar yıkım olur ve onun duygularıyla oynamış olursun sana yapılmasını istemediğin bi şeyi ona yapma düzgün bi şekilde izah et bunu ona bi şeylerin eksik oldugunu ve onu üzmek istemedigini söyle bi süre görüşmeyelim de bu ikimiz içinde ii olacak de o anlar zaten anlatmak istedigini yerimseniben

Canım ilerde daha çok üzülcek böyle yaparak oda sende huzursuz oluyosunuz. Bence hislerini anlat ve bağını kopart yaşın daha çok küçük karşına daha çok kişi çıkıcak. Sevgiler a.s.

coook tesekkür ederim fikirleriniz icin opuyorumnanaktan gercekten icim az da olsa rahatladi , evet bende ztn onun duygulariyla oynamak istemiyorum , ilk zamanlar biraz sabrettim sonradan asIk olurum diye ama olmadi , erkek arkadasim da gün gectikce daha da baglandi bana . sagolun en kisa zamanda uygun bir dille birseylerin eksik oldugunu biraz ara vermemiz gerektigini söyleyecegim ki ztn anlar heralde daha fazla üzülsün istemiyorum

sewmiosann hiç oyalama bencee.sewmediğin biriyle bi ömür geçirmeyi planlamıosundur heraldee.emin ol zman geçtikçee ayrılman dahada zor olurr.her geçn gün sana daha çk bağlanırr.we bu ilişkinin ona acı werme boyutuda büyürrCADIARZU

kendisini yani delikanlı anlamış ona deli gibi aşık olmadığını çünkü demek ki her
istediğine boyun eğmiyorsun aferin ama fazlada bu kedi fare oyunu sürdürme kısa kes yoksa çok üzüleceksin kötü izler kalır sana bulunduğun yerden biriyle çık aşk yaşa

kafa yapınız yaşam şekliniz birbirine asla uymaz hep anlaşmamazlık çıkar aşk sevgi nereye kadar her vakit kavga ettikten sonra? değerli vaktini başka delikanlılarla geçir
bu delikanlı üzüntüden başka bir şey vereceğini sanmam!!!
:kahve:

canım benim seni çok iyi anlıyorum. ama şuda varkki daha da ilerlerse o daha çok üzülecek çünkü daha da çok bağlanıyor sana. ama şuda var sen bi şekilde bitirirsen sonra ileride aklına gelince için burulcak belki çok sevdiğin erkek arkadaşın olduğu halde yine aklına gelicek . bu benim başıma geldi yani devam etsen bi dert etmesen ayrı bi dert.. o masum sevgisiyle seni ezicek.. allah kolaylık versin

canım blkı ayrıldıgında ona asık oldugunu anlayacaksın ? kım bılır. bıraz olayları akısına bırakmayı dene. dusunmekle bazen hıcbırsey olmuyor

hicmi istemiyorsun yani hic istemiyosan elbette olmaz ama aslinda belkide aranizda uzaklik olmasa sende onu severdin

Ne kadar süredir berabersiniz?
Canim, benimde nisanlim Türkiye'de, ilk tanistigimizda bende asIk degildim, ama seviyordum, aklimdan geciyordu sürekli.
Bende onu özledigimi söylemezdim, tabi bu özlemedigimden degil, o erkek o söylesin istiyordum.
Ama zamanla gidip geldikce asIk oldum, cok sevdim.
Simdi düsünüyorumda, simdiki sevgimle ozamankinin arasinda dünyalar kadar fark var.
Aranizdaki uzaklik belki sorundur?
Ilk asamada uzaklik olunca tam emin olamiyorsun, acaba sevgisi gercek mi degil mi tam cözemiyorsun.
Ama kesinlikle asIk olamayacagindan, ve onunla bir gelecek kuramayacagindan eminsen cocugu oyalama bence.
Benimde cok acabalarim vardi ama bir yerde icime doguyordu evlenecegim kisinin o olacagi.
Yani hic gelecek göremiyorsan onunla, simdi birak. Arkadaslarin dedigi gibi ilerde daha zor olur.

Hatir icin asik olunmaz güzelim, yani olmuyorsa olmuyor.:delphin:

Siz arkadas degilsinizki, sevgilisiniz, bir insan olarak sevmekten ziyade sevgilin dedigin insana karsi daha yogun duygular beslemen gerek diye düsünüyorum hele birde gözden uzak olan cogunlukla gönüldende uzak oluyor sözünüde hesaba katarsak.:hulya:

Bence iyi düsün, cünkü karsindaki insanada yazik....bitirmek istiyorsan biran evvel bitir, ne kendini daha fazla yiprat nede o cocugu....

iLk önce hepinize cok tesekkür etmek isterim opuyorumnanaktan derdimle ilgilenip yardimci oldugunuz icin ALLAH hepinizden de razi olsun , niyetim ne kimseyle oynamakti ne de onu oyalamakti , asIk olmayi cok isterdim bunu hakediyor ama olmadi sevgiden baska birsey veremiyorum ona. dediklerinizi düsündüm ve en kisa zamanda ayrilmanin en dogru karar oldugunu anladim , dediginiz gibi gün gectikce daha da cok baglaniyor bana ve bu da durumu daha da zorlastiriyor. ama ona bu aciyi yasatacagim icinde icim hic rahat degil, biliyorum her zamanda icimde kalacak bu olay. bende düsündüm olaylari akisina birakmayi belki olur diye biraz kendime zaman verdim ama maalesef degisen birsey olmadi. belki uzaklik yüzünden demissiniz ama bu uzaklik sonucta daha bi 3 sene sürecek , bu kadar uzun bi süre de acaba ilerde olur mu olmazmi diye beklemeye hic bi hakkim yok benim umarim herseyi cabuk atlatir ve cok mutlu bir hayati olur mafoldumben vicdanim hic rahat degil

sevgiler saygilar ..

Back
X