ilk önce herkese merhabalar , bu forumu cok begeniyorum hergün mutlaka bi kac konu okuyup bilgi sahibi oluyorum gerek evlilik , gerek aileler. sonunda bana da kismetmis derdimi burda paylasmak , belki aranizda yardim edebilecek biri vardir , 19 yasindayim almanyada yasiyorum , yaklasIk bi senedir türkiyeden bi ciktigim var , bizim tanismamiz da cikmamiz da baya karisIk bi durum sonucu gerceklesti , hersey yolunda gidiyordu taa ki az öncesine kadar , kendisi bana cok asIk ama maalesef benim icimde ona karsi ask yok seviyorum insan olarak bana olan sevgisini saygisini da ama asIk diilim , cok istedim ama olamadim. bugüne kadar da ufak tefek tartismalarimiz olsa da kisa sürede hersey yoluna giriyodu . az önce msnde konusurken ama maalesef kücük bi kavga cikti :gitme: bana "hic bi zaman icinden gelerek kendiliginden beni sevdigini özledigini söylemiyorsun" dedi , hep o dedikten sonra bende söylüyormusum sanki o zorluyormus gibi ve buna benzer bi kac sey daha. ya ablalarim , arkadaslarim ne yapmam gerekio
biliyorum cok asIk bana benimkisi ise sadece sevgi saygi ama fazlasi olmuyor . ayrilmayi düsünsem kiyamiyorum ona , ayrilmasam da aci cektirdigimi düsünüyorum varmi verebileceginiz bi kac fikir , simdiden tesekkür ederim herkese