Zor bir karar,arkadaşımla aynı evi paylaşmak

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
merhaba arkadaşlar.fikirlerinize ihtiyacım var.ben yaklaşık 1 ay önce eşimdem ayrıldım.daha doğrusu ayrı yaşamaya başladık bir süreliğine.(o ayrı bir konu)bende hayatımı devam ettirmek zorundayım.o yüzden kendime ev tuttum.işten eve evden işe.fakat kira,faturalar vs zor gelmeye başladı.bir arkadaşım beraber oturmayı teklif etti.belki bana biraz faydası olur diye düşündüm.2 gün misafir olarak kaldı bende.ve ben kararsızım.ev arkadaşlığı çok zor ve üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.arkadaşım çok gürültülü bir insan.yani;çok yüksek sesle hatta bağıra çağıra konuşan,gülen bir bayan.bense tam tersiyim.oturduğum apartmandan da çekiniyorum.zaten yalnız kaldığım bir ev ve çok dikkat çekmek istemiyorum.arkadaşım özünde çok iyi bir insan ama bunları düşünmek zorundayım.ve bir de oturduğu yerden kalkmıyor.akşam eve gelince laptopumun başına oturuyor saatlerce.bana hiç vermiyor,onunmuş gibi davranıyor.sizce ne yapmalıyım?sıkıntılı da olsa tek mi kalmalıyım yoksa biraz sabredip onunla mı oturmaya başlamalıyım?şimdiden teşekkürler

Bence arkadaşınla konuşmalısın herşeyi seni cok seviyorum ama bunlara,şunlara dikkat etmelisin burda oturmak istiyosan demelisin. Baştan konuşmassan pişman olursun.

ev arkadaşlığı çok zor, bende denedim 2 ay kalamadım ayrıldık...ne kdr maddi açıdan zorlansamda tek kalmayı tercih ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…