zor durumda kaldım..

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.253
15.277
448
çıktığım çocukla 22 gündür ayrıyız. geçen gece sabaha karşı boş mesaj atmıştı bana üç tane. bugün bi site var ikimizin de takıldığı. onun şifresiyle giridm. ona attığım tüm mesajları silmiş. umursamamaya devam mı etmeliyim... arasam mı bi...

çıktığım çocukla 22 gündür ayrıyız. geçen gece sabaha karşı boş mesaj atmıştı bana üç tane. bugün bi site var ikimizin de takıldığı. onun şifresiyle giridm. ona attığım tüm mesajları silmiş. umursamamaya devam mı etmeliyim... arasam mı bi...

Bütün bunlar sizin aramanız, kaldığınız yerden başlama adımını atmanız için yapılmış... 22 gün az bir zaman değil, bu kadar ayrı kaldıysanız, üstüne "boş mesaj" kadar klasik bir numara yapıldıysa muhtemelen hatalı taraf siz değilsinizdir. O zaman neden arayasınız, neden her şey onun istediği gibi olsun? Eğer ondan somut bir adım görmeden harekete geçer, ararsanız birkaç hafta içinde aynı belirsizlik ve tatsızlıkları yaşarsınız... Arada geçen sürede sizi özlediyse bunu doğru dürüst ifade etmeli, ne istediğini bilen, özleyen adam boş mesajla yetinmez, bu "boş"ta kalan adamların işidir... :kahve:

boş mesaj atmış dikkat çekmek için o an cevap wermediğin iyi olmuş ama bence senden bi tepki gelmyince ole silmştir mesajlarını adım atma sırası sende diye düşünüyorum tabi bu neden ayrı olduğunuza bağlı

sana olan kızgınlıgından die düşünüyorum..belkide senden bi ilgi bi msj beklemiştir..aramanı tavsiye etmem ama boş msjların nedenini sorabilirsin aklinialirimsmile

Bos mesajlarin bence bi anlami vardir, yerinde olsam birkac gün belki 2-3gün beklerdim. Yazmasada ben arardim derdim, bu bos mesajlarin anlami nedir diye... hele bekle bakim

arkadaşları yüzünden ayrıldık. geçen sene hoşlandıgı bi kız vardı bilmiyodu ama kimse bunu. şimdi o kızla muhabbet etmesini falan ben kaldıramadım. zaten çok uzun da degil 5 aylık bi ilişkiydi. ama çok iyiydik biz..

22 günde görüştük 1kez, arada mesaj falan da atıyodu. o sitede "aşk için herşeyden vazgeçmek olmaz, oldurulamaz mantık da olmalıdır kafanızda bi sürü soru işaretiyle aşkınızdanda emin olamassınız" yazmış. soru işaretiyle falan ne alakası vardı ki? arkadaşlarını seçti o. benim için eğlencesinden vazgeçemedi. aramamayı düşünüyorum.

ama mesajlarımı silmesi çok çok zoruma gitti. dik durmaya çalıştım hep. yine öyle yapacağım. aslında çok da zor bir şey değil bu.

seviyorsa gelir, sevmiyorsa zaten gelmesin. bu kadar basit...

lafimi geri anliyorum en son birkac gün haber alamazsan sen yaz dedim, ama öylede yapma, cünkü sen haklisin, mesajlari silmis, bi baska kizdan hoslanmis, bekle ama sakin yazma eger dönerse sana karsi duygulari vardiir, dönmesede hic senin olmamistirki zaten...
kafanada takma

sağol canım öyle yapacam ben de zaten başka şansımda kalmadı... hoşlanma olayı benden 1 ay önceydi ama ...

sonuçta o kızla görüşüyo arkadaş olarak bile olsa. bengelemem böle şeylere ona da demiştim.. kendi bilir artık

arkadaşım bu derdini diğer açtığın konudanda ifade etsen daha iyi olurdu sengözlerimebaksanab

bence devam et umursamamaya... birak o senin pesinden kossun o seni arasin.., gercekten seviyorsa dönüp dolasacak seni arayip barismak istiyecekdir..., sen kendini kiymetlendir o degil.. bekle derim

Back
X