kızlar iki yıldır çalıştıqım yerde hoşlandıqım bir çocuk vardı sürekli bakıyorduk birbirimize ama tık yoktu ondan ben belki çok üstüne düşüyorum diye ağırdan alıyor kendini diye düşünmeye başladımki bir baktım sevgilisiyle önümden el ele geçti kasılarak her neyse dedim o günden sonra umudu kestim ondan :)pek etkilenmedim yani bu durumdan açıkçası sonra erkek arkadaşımla tanıştık 10 aydır da birbikteyiz çok şükür ama şimdilerde yine aynı ortamda bulunduqum bu çocuk herhalde sevgilisinden ayrılmış olacakki sürekli bana bakıyor ki hiç bakmayı bırakmadı sevgilisylende bakyordu ama bu sefer daha farklı yaklaşmaya çalışıyor geçen bir ortam oldu bu benim ynaıma gelip ismimi sordu konuşmaya çalıştı atölyeme gel çay iç falan gbiisinden resminizi çizmek istiyorum dedi sonra aradan iki gün geçti numaramı istemeler bende uzaktan kafa sallıyorum olmaz gibisinden zamanında hoşlandıqım çocuk olduqundan boş bulundum gldüm buna bana hepten yapıştı bide hergün gözgöze tam karşımızda bugün gene konuşmaya çaıştı ben gene kaçtım daha söylemedim bir sevgilim olduqunu kesinlikle onla ilgili ileriye dönük bir sevgililik yada başka birşey düşünmüyorum bu yüzden söylemeliyim varolan düzenli bir ilişkimi bozmak istemiyorum ama çok kötü vicdan yaptım erkek arkadaşıma karşı birazda o çocuqun bana yaklaşmasında benimde davranışlarımın etkisi oldu herneyse KIZLAR SİZCE ŞİMDİ NE YAPMALIYIM BU ÇOCUĞU KENDİMDEN UZAKLAŞTIRMAK İÇİN YARDIMMM