- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Otomasyon personelleri tıbbi sekreterlerde normalde saglikci degiller ama giyiniyorlar o açidan sormustume sen sağlıkçı değilsin ki önlük giyesin. bir kot bir tunik yeterli olur.
Pantolon giymiyorum giysem zaten sıkıntı yasamazdım gibi geliyor devamli siyah pantolon giyerdim :)ilk gün siyah pantolan beyaz gömlek giy her çalışma ortmına uyar ilk gün bakarsın kim ne giyiyor olmadı sorarsın takma kafana
Tafsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkur ederim maalesef staj tam olarak iş gibi olmasada benim için ilk iş günü kadar önemli inşallah elime yüzüme bulaştırmamUzun güzel bir etek üstüne gömlek veya bluz güzel bir hırka. Önlüğünü yanında götür arkadaşım duruma göre giyer veya giymezsin.
İnsanların ne düşündüğünü önemsersen beni pek istemediler gibi yani.. Daha çok stres yaparsın sakin ol ilk iş günün olacak başarılar dilerim umarım yeni işin hayırlı olur.
Olsun canm oda bir iş sayılır. Sen herseyi düzgün yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden gelir merak etme canm. Başarılı olacağını düşünüyorum yeter ki kendini sıkma beni istemiyorlardı falan diye düşünme. .Tafsiy
Tafsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkur ederim maalesef staj tam olarak iş gibi olmasada benim için ilk iş günü kadar önemli inşallah elime yüzüme bulaştırmam
Allah razı olsun kardeşimOlsun canm oda bir iş sayılır. Sen herseyi düzgün yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden gelir merak etme canm. Başarılı olacağını düşünüyorum yeter ki kendini sıkma beni istemiyorlardı falan diye düşünme. .
Allah yardımcın olsun kardeşim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?