Zor Durumdayım Ne Giyinmem Lazım Bi Zahmet Akıl Verin Lütfen

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Arkadaşlar bir hastanenin bilgi işlem bölümünde staja başlıyıcam zaten staja bile zor kabul edildim aslında müdür ve müdür yardımcısı sorunsuz olarak kabul ettiler ama stajlardan sorumlu olan kimse pek kabul etmek istemiyordu (bunu neden açıklama ihtiyacı hissetigimi birazdan anlaticam )
Bilgi islemdekilerde sanki oraya verildigimden dolayı cok hosnut gorunmuyordu

Şimdi hastande otomasyon görevlileri ve stajerler genelde onluk giyiniyor ama ben bilgi islemde önlük goyen kimse görmedim zaten orda bayan calisan olmadigi icinde rahatlikla soramadim sadece bir personele önluk giysem uygun olur mu bir sıkıntı olur mu dedim yok nasıl isterseniz dediler ama

Ama zatwn staj boyunca pek giyebilecegim kıyafetim ve kıyafete ayıracak bütcem yok birde önlügün insanı derli toplu gösterdigini düsünüyorum ama acaba önluk giyersemde ilk gunden kendini birsey sandi havalarina girmis gibi bir profil mi çizerim zaten kendimi orda istenmeyen insan pozisyonunda görüyorum bide bu yuzden kotu olmak istemiyorum
Hayattaki engin tecrübelerinizi paylasip yardimci olursaniz sevinirim önlük giymem mi dogru olur giyinmemem mi
Giyersem onlugum altina ne giymem uygun olur
Not:bu arada ortuluyum

onluk gıyme ne onlugu onlar gerekırse sana verırler

eskiden bende hastanede staj yaptım. biz önlük giyiyorduk. tüm stajerler giydi. bazılarımızın mavi bazımızın da beyazdı. içine ne giysem diye hiç takmadım... elime ne geçse giyerdim... takılmayın... evde düzgün ne varsa onları giyin...

Not: önlüğü onlar verdi.

stajerlerin hepsi önlük giyiyorsa ve senin bölümümde kimse önlük giymiyorsa yanında götür..sor onlar giy derse giy...kıyafet konusuna takılma hergün aynı kıyafetle işe giden binlerce memur var...kendini küçümseme sakın...

Arkadaslar tafsiyeleriniz icin tesekkur ederim sahiden icimi ferahlattiniz
Önlügü kendilerinin verecegini zannetmiyorum
Eger gerekmezsse hic yoktan 40 tl masraf etmeyeyim dedim

Eger ayni birimde önlük giyen varsa giyersiniz. Aksi halde temiz ve utulu olduktan sonra her gun ayni kiyafeti giyebilirisiniz.. Dert etmeyin lütfen.

ilk gün siyah pantolan beyaz gömlek giy her çalışma ortmına uyar ilk gün bakarsın kim ne giyiyor olmadı sorarsın takma kafana
Pantolon giymiyorum giysem zaten sıkıntı yasamazdım gibi geliyor devamli siyah pantolon giyerdim :)

Uzun güzel bir etek üstüne gömlek veya bluz güzel bir hırka. Önlüğünü yanında götür arkadaşım duruma göre giyer veya giymezsin.
İnsanların ne düşündüğünü önemsersen beni pek istemediler gibi yani.. Daha çok stres yaparsın sakin ol ilk iş günün olacak başarılar dilerim umarım yeni işin hayırlı olur.

Tafsiy
Tafsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkur ederim maalesef staj tam olarak iş gibi olmasada benim için ilk iş günü kadar önemli inşallah elime yüzüme bulaştırmam

yavrum sonuçta sen orda öğrencisin. Bende hastane de staj yaptım bize zorunlu tuttular hem hastane hemde okul illede önlük giyeceksiniz dediler. ama çalıştığım birimdekiler sormadı bile okul mu istiyo forma giymenizi vs. diye. yani senin giydiğin önlük çalıştığın birimdekiler ırgalamaz. ögrenciysen önlük mecbur giyeceksin diye biliyorum. içinede ben kışın kazak giyerdim yazın ise tişörtün üstüne direk önlüğü takardım. altına da siyah pantolon giyebilirsin.

Tafsiy

Tafsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkur ederim maalesef staj tam olarak iş gibi olmasada benim için ilk iş günü kadar önemli inşallah elime yüzüme bulaştırmam
Olsun canm oda bir iş sayılır. Sen herseyi düzgün yaptıktan sonra gerisi kendiliğinden gelir merak etme canm. Başarılı olacağını düşünüyorum yeter ki kendini sıkma beni istemiyorlardı falan diye düşünme. .
Allah yardımcın olsun kardeşim..

Allah razı olsun kardeşim

Ya içiniz ferah olsun kıyafet nedir temiz utulu mis kokulu olduğu sürece is hayatında çok da önemli değil imkanınız yoksa.
Şöyle güzel kocaman bir gülümseme tüm imkansizliklari örter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…