• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZOR DURUMDAYIM YARDIMA İHTİYACIM VAR

esmtg79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
1
0
1
43
HANIMLAR MERHABA;
13 yıllık evliyim 2 oğlum var, güzel başlayan bir evlilikti bizimkisi , Son 7 senedir zor günler geçiriyorum. Eşim çok öfkeli bir insan.Bir sorun karşısında çözüm aramak yerine etrafına öfke saçar.bundan 2 yıl önce aldatıldım, olayın üstüne gittiğim içinde eşim tarafından psikolojik olarak çok hırpalandım, cezalandırıldım,3 gün üst üste ecil servise gitmek zorunda kaldım.Biraz toparladım eşimde düzelmeler oldu , pişmanlıklar , vicdan azabı gibi, uzun bir süre evde huzuru yakaladık, ancak 20 gündür internette okey oynarken bir bayanla tanışmış ve yazışıyorlar, bana anlatıyor saklamıyor birşey , ancak kaldıralabilcek birşey değil , eşim normal düşüncede bir insan değil , kendini ifade edemez, sinirlenince etrafına ciddi zararlar verebilir, ilk aldatıldığımda ayrılmak istedim , ancak başaramadım , çocuklarla tehdit , ailemle tehdit, kendim hariç etrafımdaki herkez için en önemlisi çocuklarım için susmak zorunda kaldım, ancak bu 20 gündür yaşadığım durumda eşim tarafından saygısızlığa uğruyorum, gece içiyor içmesede o bayanla yazışıyor, tuş sesleri duyuluyor , çok fazla rahatsız oluyorum, uyardığımda git yat karışma diyor , çocuklar uyanmasın diye kavga çıkmasın diye susuyorum , yaptığında bir hata görmüyor ve abarttığımı düşünüyor , ben eşine karşı her anlamda güvenini kaybetmiş bir kadınım, ona ifade etmeye çalışıyorum mesele gönül eğlendirmen değil eve geldin mi bu evde bir kadın yani karın olduğunu hatırlaman gerekiyor bana saygısızlık ediyorsun diyorum ancak umursamıyor , benden hiç çekinmiyor eşim , bu durumlar normal evliliklerde kabul edilir şeyler değil , benimde kabul ettiğim birşey değil, ancak eşim ruh hastası anlık öfkeyle karşısındakine zarar verebilir bu noktaya gelmemesi için katlanıyorum.Ancak dayanacak gücüm kalmıyor , karakterime gururuma ters geliyor, bunu normalleştirip ilerde de bu sorunları yaşayacağımı biliyorum.Geleceğe dair endişelerim var kaygılarım var korkularım var, Ayrılmak istiyorum lafını ettiğim anda ortalık ayağa kalkıyor , bir cendereye sıkışmış gibiyim ilerleyeceğim yolu bilemiyorum , desteğe ve yardıma ihtiyacım var.Çocuklarıma ve aileme zarar gelmeden nasıl atlatırım bu süreci.

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun gerçekten, hiç sağlıklı bir ortam değil. sanırım eşinizin psikolojik ve karakteristik bozuklukları mevcut ama ne olursa olsun düzeleceğine inanıyorsanız 'ki kesinlikle görüşüm ayrılmanızdan yana ama tabi bekara koca boşamak cok kolay !' devam edin ve düzelmesi için çabalayın.

Back