Zor durumdayım

minikkus78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
103
0
116
Sevgili ablalarım,kardeşlerim yaşıtlarım...
Konuyu ne kadar doğru yere açtım hiç bir fikrim yok.Yanlış ise düzelticeğinizden emin olduğum için buraya açtım.neyse kısa keseyim.
Ben 17 yaşındayım.boyum 170 cm.ve 78 kiloyum.

Çok kilolu göstermiyorum.Yani hani kilomu 65 70 sanıyorlar ama 78 kiloyum.
Kilolarım en çok bacaklarımın arasında,göbeğimde ve pop.mda.

Ben bu kiloları vermek istiyorum herkes gibi.Ama cesaretli olmama rağmen bu konuda çok ürkek biriiyim.Bikini giydiğimde bacaklarımdan selülitlerin gözükmesini istemiyorum.Göbeğimin dümdüz olmasını istiyorum.Ne ara bu kadar kilo aldım bilmiyorum.2 3 gün önce olan pantolonum olmadı.annem benden o kadar zayıf ki.Bebek gibi oldu.Kıskandıgımdan değil yanlış anlamayın.Veremiyorum ama kilolarımı olmuyor :17:Sizlerden istediğim bana en uygun diyeti burada benimle paylaşmanız.Şimdi hepiniz beni diyet listelerine yönlendireceksiniz.Ben hangisini seçsem kararsızım.Benim için uğraşıp en güzel diyeti ve egzersizi burada paylaşırmısınız.Ya da link atın ben bakayım.ne olur sizlerin yardımına desteğine çok ama çok ihtiyacım var.

Dediğim gibi 17 yasındayım,170cm boyum,kilom 78. :5: :5:

Hoş geldin canım :16:
Aynı yaştaymışız. Umarım bir an önce hedefine ulaşırsın. Başarılar :)

tatlış canını sıkma ya 2 ay bile sürmez bence senin 8 kilo vermen :8: bu arada kilo ve boyumuz aynı ama yaşımız farklı sabır sabır sabır :5:

bana kalırsa kendi başına diyet yapma yapmak istiyorsan illa bir hekimden yardım al

onun dışında belirli şeyler zaten şekerin vücudumuza yararı yok hayatından şekeri çıkar
atıştırma yiyecekler yeme
akşam ağır yemekler yeme
yemek arasında bl su iç
ağzındaki lokma bitmeden kaşığına çatalına diğer lokmayı hazırlama
kola gibi asitli içeceklerden uzak dur

bunlar dışında spor yap bence ister salona yazıl istersen burda çeşit çeşit videolar var hoşuna gideni seç yap
zaten yaşın genç enerjiksindir

ben de yarın diyete başlıyorum. senin gibi fazla kilolarımdan muzdaribim sürekli insanların didemcim sen kilo almışsın laflarından sıkıldım. ya da arkadaşlarımın sevgilileri hakkındaki muhabbetlerinden... biz de zayıflayacağız normal bi yaşamımız olacak merak etme.:))

Ben de 17 yasindayim boyum 1.71 ve 82 kiloyum :( Aslında 1-2 ay önce 85'tim, sonra 83 oldum. Diyet yapıyorum 1 haftadır 82'yim. Ailemdekiler inceldigimi falan soyluyorlar, arada bir canim biseyler istiyor ama sonra tekrar hirslaniyorum :)) İstersen birlikte yediklerimizi falan yazabiliriz, birbirimizi motive edebiliriz;))

Back
X