Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar!eşimle kötü şeyler yaşıyoruz.eşimin bazı siteler girdiğini ve tanımadığı kadınlara yolladığı msjları yakaladım.bu garip siteler varya onlarda.özellikle rus hatunlara.2008 yılına ait mesajlar.daha öncesinde bir gece saat 02:00 gibi yataktan uyandım ve eşim yok.bir kalktım bilgisayar başında chatleşiyodu.beni gördü affalladı ve bilgisayarı kapattı.o dönem bayağı bozuştuk.bende ona inat internette tanıdığım biriyle görüştüm.sadece muhabbetine.oda onları gördü.bu arada babası vefat etti.1 ay sonra tesadüf eseri maillerine girdiği sırada bende yoklamak için baktım.bi sürü facebook ta abuk sabuk kızları gördüm.iyice sinir oldum.bayağı girdik birbirimize.biraz uzaklaşma kararı aldık ama yapamadık.ben maillerini ve facebook kapattım.artık girmeyeceğini söyledi.daha düne kadar yeni bir adres aldığını öğrendim.msn adresi aldınmı dediğimde yok almadım demişti.dün işten çıktım onun işyerine gittim.kapıdan girdim ve bizimki msnde.beni gördü tak bilgisayarı kapattı.affalladı yani.bende sen akıllanmıycan dedim çıktım gittim.ben evde kaldım oda annesinde.bide beni suçluyor benim yüzümden oluyormuş bunlar.ben kıskançlık yapıyormuşum.napacağımı bilemiyorum.yardımlarınızı bekliyorum.
Hayırlı işler,ne diyim..
Siz adamdan boşanmak yerine adamın yaptığı pisliğin aynısını inadınızdan yapmışsınız..
O da siz onu kıskandığınız için chat odalarından çıkmıyor..
Bu karmaşanın içinde evliliğinize devam edebilmeniz ayrı bir ilginç konu..
uff ya çok zor gerçekten..ben ne yapardım düşünüp sana akıl vermek isterdim ama..bir türlü nasıl davranacağımı çıkaramıyorum...
bence alışkanlık yapmış olabilir bu chat işini..insan dadandınmı ona kurtulması zor oluyor..bir arkadaşımdan biliyorum..
Hayırlı işler,ne diyim..
Siz adamdan boşanmak yerine adamın yaptığı pisliğin aynısını inadınızdan yapmışsınız..
O da siz onu kıskandığınız için chat odalarından çıkmıyor..
Bu karmaşanın içinde evliliğinize devam edebilmeniz ayrı bir ilginç konu..
belki o an ofkeyle ne yapacagini bilememistir..belki de bu sekilde intikam almak istedi..tabi onaylamiyorum bu durumu ama insan o sinir ve o aciyla belki ne yapacagini bilemez..ayrica ben kiskanildigi icin chat odalarindan cikmadigi gorusune katilmiyorum.adamin yapisinda varmis bi kere..uzulerek yaziyorum ama bu iliskiden hayir gelmez artik...duzelecegine inanmiyorum ben esinizin.ayrilmayi hic dusundunuzmu?ya bu duruma tahammul edip bu evliligi surdureceksiniz yada bir son vereceksiniz..
Arkadasima katiliyorum misilleme dogru degil ama o anki öfkeyle yapmis olabilecegini düsünüyorum. Bir müddet ayri kalmak iyi gelebilir. Üzmek istemiyorum hic ama yeni bir iliskiside olabilir Durumu iyice gözlemleyip düsünmen ve dogru bir karar verebilmen icin zamana ihtiyacin var. Biraz ayri kalin belki özler ve yanlislarinizi görebilirsiniz. Olmadi daha ciddi seylere kendini hazirlaman gerekir arkadasim.
3 yıldır evliyim.allahtan çocuk yok.dün tartıştık bu konu yüzünden.bugünde beni çok sevdiğini benden başkasını sevmediğini söylüyor.beni aldatmadığını , benim üstüne geldiğimi söylüyor.evet hata yaptım bende o yaptı diye bende yapmamalıydım.bu konuda çok pişmanım.yalan söylememesi gerektiğini söylediğimde ozaman msn şifrelerimizi bilelim ve birbirimize güvenelim dedi.kafam acayip karışık.sevmediğimi söylersem kendimi kandırmış olurum ama çocuk olduğunda yine aynı şeylerle karşılaşırsam ne yaparım?
Sanırım vajinusmus olayı..
Tabii ki bekleyecek.
Hem seninle cinsellik yaşayamaması,rus kızlarıyla chatleşmesini haklı kılar mı allasen..
Bence çocuk yapma,can çıkar huy çıkmaz.Bekle bakalım..
Ama misilleme yapmak için aynı haltı yemektense,bu evliliği bitirmek daha adilane olurdu.
:sm_confused:
Tabi erkekler icin bu muhtesem bir bahane......hayir arkadasim bu etken olmamali!
Ayni durum ondada olabilirdi..herhangi bir saglik problemi piskolojik problemi yüzünden cinsellik sorunlariniz olabilirdi....o zaman sendemi chat yapip erkeklere sohbet edip buna beni sen mecbur ediyorsun diyecektin? Öyle bir lüksün varmi?
Birbirinize güvenmiyorsunuz siz...ne o sana güveniyor nede sen ona....öncelikle bunu bir sekidle cözmeye calissin...tabi ne kadar cözülür bilemem...güvensizlik cok hain bir kurtdur.....
Misilleme yaparak eşinizin seviyesine inmişsiniz.
Açıkcası hala neden bu evliliği sürdürüyorsunuz anlamıyorum. Belliki karşılıklı sevgi ve saygınız yok birbirinize. Her şey dibe vurmuş vaziyette.
En iyisi bu işi bitirin.
cinsel anlamda sorun yaşabilirsin elbette beklemeli görevi fakat sen ona inat başkasıyla chatlaşmeseydin keşke am olmuş birkere onun da ağzına laf vermiş olmuşsun...seni sevdiğini söylüyor ve üzerine gittiğini dile getiriyorsa taktik değiştir..
gitme üzerine ilgilenme ay ben ilgilenmeyerek benim adamı yola getirdimde bu adamların yola gelmesi için ilgilenmemek en iyi yöntem gözlendiklerini anlayınca gizliliğin cazibesine kapılıyorlar yaptıkça yapmak istiyorlar yasakları delmek istiyorlar kıskançlık yapma sanki "sen kıskanılacak bir potansiyel değilsin" kıskanılması gereken biri varsa oda benim gibi davran...
Yerinde olsam o bilgisayari tuttugum gibi camdan firlatirdim
Eger ayrilma gibi birsey söz konusu degilse de, bu konuyu kolay kolay affetme ve bir sekilde pisman olmasini sagla..
Ama dirdir ederek degil, kendini bi süre cek,kafanda bosanma konusu yoksa bile varmis gibi göster ki,cocuga ragmen ondan vazgecebilecegini bilsin..
Bak etekleri tutusunca ne hale geliyor şakkıdı
Allah yardimcin olsun arkadasim.
canım bu apaçık aldatma gibi duruyo yoksa neden bişileri saklama gereği duysun
bence bu konuyu adam akıllı konuş onunla bilgisayarda geçmişi kaydetme gibi bi yöntemm var onu kur neler yaptığını ne yazıştığını görürsün için rahat eder
Evliliğinizin ilk yılında yaşadığınız sorunlar sizin tercihiniz değildi...
Bunu bahane etmesi çok anlamsız. Ayrıca eşiniz sanalda olsa bir
şekilde sizi aldatıyor. Diyelim ki msn şifrelerinizi verdiniz birbirinize
yeni bir msn sahibi olmak sadece birkaç dakikasını alır. Bu bir çözüm
değil zaten. Çocuğunuzun olmaması açıkça işin en iyi yönü.
Şimdi barışsnız bile hiç birşey eskisi gibi olmayacak.
Güven problemi eşler arasında en zor çözlülecek durumdur bence.
Açıkçası bu evliliğin sonu hiç iyi görünmedi bana....