Sanirim benimle ayni kaderi paylasan hem cinslerimle dertlesebilecegim bi or tam burasi esimin ihanetine ugradim sanalda yazilarini gordum face de isimi tanimiyordum resim yoktu tek arkadasi esimdi anlayamadim okudukca sinirlerim bosaldi AMA bi huyum vardir bi Olay aninda sogukkanliyimdir tabi esimi aradim hemen eve gel diye geldi bunlari neden yazdin bu Kim dedim bilmiyorum dedi niye yazdigini bilmiyormus bi anlik gafletmis Kim oldugundan emin degilmis AMA eski bi memuru oldugundan supheleniyormus vs hanfendi bosanmis benimki ile dertlesmeye baslamis tabi Ben ulasabildigim butun eski mesajlara ulastim kesinlikle o ve tabi o benimkini acmayi basarmis iste gonul eglendirmek adina ne varsa ....tabi cok yalvardi cokagladi Yok dedim asla dedim sadece bi sans dedi o surec zor gecti ne yapcagimi cok dusundum bu cocuklar icin dahada onemliydi ve sartli olarak devam karari aldim Hic kimseye anlatmadim ve anlatamamda onada soyledim bosanma davasini aldatma diye acmam dedim kimseyede soylemem bu durumu gecimsizlik deriz dedim birak bizi dedim (bu arada biz gecici sure ile yurt disindayiz o nedenle birak diyorum biletleri degistirmek icin vs) asla dedi bir kadinin duymak istedigi butun guzel kelimeleri gozyeslari ile soledi tabi bunlari kanmadim AMA cocuklarim icin bi sans verdim insallah bu firsatin kiymetini bilir .....sadece dertlesmek istedim