Zor günler

EasyPeasyLemon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
5
4
1
31
Meraba Kadınlar Kulübü Aranıza Yeni Katıldım..
22 yasındayım.Babam ben 17 yasındayken beyın kanaması gecırıp felc oldu ve 1.5 ay sonra vefat ettı.5 yıl oldu ama hayatımızı duzene sokamadık. Çünkü sevgisizlik cok fazla hayatımda bi insan yok bunu uzerıne annemde morbıt obozıte yanı cok kılolu durumuda kötü görustugumuz doktor diyorki ameliyat edemezler kılosu cok 191 kılo annem bu arada.bende kılo almaya basladım genetık bızdeki dıyet yapıyorum ama stresten sınırlenınce uzulunce yıyerek unutmaya calısıom yanlıs bırsey evet
ve de cevremdekıler anlamıyo benı evın her yuku bende calısmıyorum annem rahatsız cunku bakım maası almak ıcın basvurdum ınsallah alabılırım.Akrabalarımı sevmiyorum cok kotu ınsanlar arkadasım yok hıc sureklı pc basındayım ben oyun oynayarak uzuntuden uzaklasmaya calısıyorum.
annemın bakım maası olursa ehliyet almak istiyorum bıtane uygun fıyatlı bı araba alıcam annemı doktora getırıp göturmek ıcın cok bunalımda ve boşluktayım.sevgisiz babasız (annesizde dıyebılırım cunku annem hasta kendı derdınde suan)
Bana evlen diyorlar. Herhangi bırıyle evlenemem ben bu devırde kımse annemi istemez ilk evet bakarız bızle kalır derler sonra sokaga atarlar dıye korkuyom.yagmurdan kacıp doluya tutulmak ıstemıyorum açıkcası.

bi kere evlilik hiç kimseyi kurtarmamıştır... Yağmurdan kaçıp doluya tutulabilirsin. Arabayı boşver bence.... o çok masraflı çalışmak zorundasın bu anlattıklarına göre. her halukarda çalışmak zorundasın. Allah korusun annene bir şey olursa da ayakta durabilmen lazım.... herkez yalnız bu devirde ona da takılma.... hobiler edin boş durma geliştir kendini. çok gençsin güzel günler görmek için emek sarfetmelisin. donanımını arttır. para kazan annenide gezdir tozdur onunda morali düzelsin. hadi spor zamanı de yürüyüşe çıkın....

Çalışmam lasım biliyorum ama annemi ben yıkıyorum ustunu gıydıryorum annem altına kaçırıyor uykuda bide sizofrenı hastası yalnızlıgı sevmıyor ondna calısamıyorum kendıne bakamıyor yas genc ama kılolu spora gotursem bıle bı gun yapıyor dıger gun bahane uyduruyor bende sınırlenıyorum dedıgımı yapmıyo su ıcmelısın dıyorum ve uyku problemı var dıyorum hareket yap yorul bıraz ki uykun gelsın bıde annem yatakta uyuyamıo koltukta uyuyor nefes darlıgı var kılodan kaynaklı bunların ustune bıde allahım benı kurtar dıyo benı ıyı et dıyor anlatıyorum sen allahtan ıstıyorsun ama kendınde cabalaman lasım dıyorum cok usengec butun gun oturuyum rahat edeyım ıstıyor otura otura poposu agrıyor

kilo fazlalığından dolayı hareket etmek ona zor tabiki.... haftada 2 gün çıkın önce haftada iki gün park bahçe alın bir gazete okuyun dışarda.... tabi kış geldi malum... yaşlılık depresyon zor bizimde yaşlımız var altına kaçırma yıkanamama hepsi mevcut evden çıkmak istememe vs. önüne koymazsan yemek yemez yani o derece... ama sen çalışmalısın.... part time gerekirse.... hem sosyalleşirsin senin de psikolojin düzelir bu annene de yansır elbet... paran olunca da rahatlarsın.... ona güzel bir kazak hediye ettiğini düşünsene mutlu olmaz mı :) her maaşında ona bir jest yaparsın o da hevesli heesli bekler.... yaşlanmak bir nevi çocuklaşmak... artık evin büyüğü yer değiştiriyo ister istemez.....

tabı almak ısterımde annem kılolu oldugu ıcın olmuyo ustune bişi teyzem yurtdısından gıysı getırıyor anneme mesela bas ortu alıyorum ayagına ayakkabı terlık felan yapıyorum korkuyo tek basına evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…