zor karar,yardımınıza ihtiyacım var

Daha evlenmeden '' ailesinin baskısına bellı bır set cekmeyı basaramayan bır erkekle evlenıp onun aılesının yakınına tasınmak '' bile bile lades demekten baska bısey değil bana göre.
Bugun aılem kırılmasın antalyada yasayalım dıyen erkek ,
Yarın aılem uzulmesın sen onlara da bak dıyebılecektır..

Ben olsam aıleme yakın otururdum.
Madem aıle mevzusu cıkıyor herkezın kendı aılesı ..

Daha evlenmeden '' ailesinin baskısına bellı bır set cekmeyı basaramayan bır erkekle evlenıp onun aılesının yakınına tasınmak '' bile bile lades demekten baska bısey değil bana göre.

işte bende madem aileler arasında seçim yapılacak herkes kendi ailesini seçer diyorum. Ama biz seçim yapmak istemiyoruz o yuzden zorlanıyoruz. Onada hak veriyorum ailemi arkama alıp nasıl geliyim,küstürmek istemiyorum ailemi diyo . haklı tamam ama ailesnin onu bu duruma sürüklemesini hazmedemiyorum.çünkü benım ailemde bana boyle baskı yapsa bende direk rest çekemem o yuzden kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi

Kesinlikle katılıyorum. Baştan konuşup nerede oturacağınızı belirlemişsiniz. Verdiği sözün arkasında dursun da seni zor durumda bırakmasın o zaman.
Hele ki ailesine hayır demeyi bilmeyen bir erkekse (anlattığın kadarıyla böyle görünüyor) ilerde onların yakınında olduğuna çok pişman olursun.

Bugünkü teknolojide aradaki mesafenin önemi yok. Uçağa atla 2 saat sonra ana evindesin. Korkma komşularınız var hastalıkta ve sağlıkta. Mutlu olursun inşallah. Amin.

Back
X