ZoR OlaCak BilMiyoRuM AmA SoNuç !!!! :-)

AtalCeyLan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
11
0
36
Kayseri
22 Kasim 2011 ----> 17.Mart 2012--->Dugunum!! Hersey istedigim gibi yapiliyor aliniyor....Ama Ben 1.63 boy ve 80'kglarda.....Yarin baslaniyor ilk is yeme aliskanligi ve spor kulubuné gitmek ! Biliyorum yazmasi kolay ama onceden basarmistim yine basarabilirim kendim icim gelinligim icin esim icin en cokta annem icin annem cok uzuluyor bu durumuma elinden gelenin herseyi yapiyor zayiflamam icin! Ama bu seytan yokmu bu seytan sanki biri beni itekliyor ye ye diyeee.......Yarin tartilip gunun menusu buraya yazilacak !!!

Herkeze basari dilerim hep birlikte INSALLAH bu saglik sorunundan kurtuluruz! Ve istedigimiz herseyi giyeriiiz :)

bajim takibimdesin. dugunune pek bisi kalmamis. her seyi gec o guzel annecigin icin ver kilolari. senin yerinde olsam canla basla cabalardim... en guzel gunun olacak dugununun. bundan yillar sonra baktiginda fotolarina kilolu bi gelin deil ince ve zarif bi gelin gor fotolarda. cocuklarin da gurur duysunlar seninle. bak ben evlenince 49.5 kg idim. arada dugun fotolarima baktikca ic geciriyorum. ne gadar guzel duruomus fizigim die. ben de o kadar olamasam da vericem.... ha gayret basaracaksin

bak benimde düğünüm var 5-6 ay sonra kısmetse. bende diyetteyim. incecik kuğu gibi olmamız lazım o gelinliğin içinde. nişan resimlerine bakıyorum tamam zayıftım ama ıstedıgım kadar değildi. hadi üzme anneni. zaten sende albüme baktığında kilolu olmak ıstemezsın degılmı? benim boyum 1,54 kg suan 47,1 ve hala rejimdeyim. 46 kg gibi bırakmayı düşünüyorum. sende yapabılırsın.

Sagol Buket abla destegin icin!! Ben dedigin gibi en agzindan annem icin herseyi yapiyor sabahlari okula goturecegim yemegi ozel hazirliyor sirf bana yardimci olmak icin ama ben napiyorum pis bogaz cuzdanimda bozuk para varsa cikolataya yatirim yapiyorum araba yiyip eve gelincede anne vallah yarin baslicam diyip duruyorum.....Nisanim oldu 29 Ekim boyle ne biliyim yani bidon gidiyim her yerim sis ! Kendimde cok rahatsiz oluyorum nisanlimada saygisizlik oluyor biliorum....Nisanlimin gelmesi istemiyorum hafta sonlari cunku giyecek kendime yakistiracak kiyafet bulamiyorum! :-( :-( Buraya üe olmamin amacida psychologique destek almam cunku cevremdeki hic kimse artik kilo verecegime inanmiyor ama hic kimse:-( Ve dedigin gibi ilerde resimlere bakarken pisman olmak istemiyorum :-(

Oncelike hayirli ugurlu olsun Sana bisey kalmamis kiii ) Ama basaracagiiiz guzell gelin olup resimleri burda paylasacagiz insallah )) Destegin icin cok tsk ederim:)

Eveet bugun baslandi !! Kendime oncelikle 2 ay gibi bir sure belirledim !

Yas : 21
Boy : 1.63
Kilo : 82

Ilk etapta kendimi iki ay campa sokuyorum ! Hedef kilo ---> En az 70 kg En fazla 65 kg !

Su an dersteyim ve ders cikisi kendimi spor salonuna attiyoruuum!

oncelikle cikolatayı kes. ekmegi ve hamurisini de
bak ben 166 cm boyundayım 1 de dogum yaptım sezeryanla
4 ayın var yaklasık. ayda en fazla 4-5 kg versen 4 ayda 16-20 kg arası olur. bence 70 i unut. boyuna gore 70 de fazla. 60-65 arasını hedef tut. zaten daha asagıya dusmen dogru deil bu kadar zamanda. ben sana inanıyorum.. hem nisanlında seni cok daha fazla begenecek emin ol

öncelikle hoşgelmişsin
bak daha küçüksün bekarken ver kiloları ki evlenince ztn zor olurmuş (bn evli değilim bu arada)
bn de 80le başladım hem de yıllardır dikkat ettiğim halde ama şimdi ekstra özen gösteriyorum
biliyorum ki başaracaksın
her türlü destek oluruz sana merak etme ama buraya mutlaka hergün yediklerini içtiklerini kısaca menülerini yazman yaptığın spor ve içtiğin suyu da eklemen gerekiyor ki biz sana yorum yapalım şunu şöyle yap ki iyi kilo ver gibi ok???
bu arada anladığım kadarıyla fransızca konusulan biyerde yaşıyorsun...
sevgiler...
bizi unutma yaz ok???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…