• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Zoraten kullanan var mı aranızda kızlar.. ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gsgkc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
23
0
36
Ankara
Kızlar merhaba.. Benimde sivilcelerimden yana başım dertte.. Bugüne kadar pek çok ilaç kullandım.. İsotrexin, tetradox ve isimlerini şu an hatırlayamadığım pek çok ilaç.. Kalıcı çözüm alamadım.. Bir kaç arkadaşım geçen sene zoraten kullandılar.. Hiç sivilceleri çıkmıyo çok memnunlar.. Pazartesi günü doktora gidicem tekrar.. Ne dersiniz zoraten yazdırayım mı kullananlarınız varsa buraya görüşlerini yazabilirler mi ? Yan etkileri olanlar var mı bir de bunu merak ediyorum..

eğer başka bir tedavi sonuç vermediyse kullan derim. benim kuzenim de kullandı. yan etkileri oluyor. cildin dudakların kuruyor sürekli. nemlendirici kullanmayı alışkanlık haline getirmen gerekecek. güneş ışığına pek maruz kalmaman gerekecek. yani cildini iyi korumalısın. kan değerlerinde de yükselmeler olabilir. bu yüzden iyi bir doktora gitmeni tavsiye ederim. her ay kan tahlili yapıp ilacın dozunu ona göre vermeli. bazı doktorlar önemsemiyor o yüzden doktoru iyi seç. ilaç ağır bir antibiyotik o yüzden dikkat etmelisin kullanırken. eğer kiloluysan da zayıflaman önemli çünkü zayıf kişilerde daha iyi etki ediyor ilaç. kan değerleri daha iyi oluyor çünkü zayıf olanların. bir de A vitamini pek almaman gerekiyor (havuç kıvırcık şalgam brokoli domates ıspanak süt tereyağı ciğer kayısı yumurta az tüketmen lazım) bunun yanı sıra yağlı yiyeceklerden de uzak durursan ilaç daha iyi etki eder. biraz dikkat gerekli yani. ama gerçekten etkili. benim kuzenim tedavi olalı üç yıl oldu hala hiç şikayeti yok gayet güzel cildi. umarım seninde iyi olurzemuszemus geçmiş olsunopuyorumnanaktan

zoretanin demek istedin sanırımCADIARZU benim yakın bir arkadaşım 5-6 ay kullanmıştı cildi su an bebeto gibi bayanssulusmile

Son düzenleme:
Bu ilac kısırlık yapıyor mı yani kullanırsam çocuğum olmayacakmı iler de kulanıp da hamile olan birine ihityacım var

Back
X