zorla kapanmak..

Piatra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
2
6
1
30
Merhaba bugun öğle saatlerinde böyle bir konu açıp sınava gittim (açık öğretime okuyorum ) konuya tekrar bakabilme fırsatim olunca 24 sayfa olduğunu ve kilitlendiğini görünce şok oldum bu kadar yorum beklemiyordum konu da biraz sapma olmuş , yorumların hepsini okuyamadım ama bir yorum vardı ki tam anlamıyla beni anlatıyordu.

Anladigim kadariyla burda olay basini kapatmak meselesi degil sadece. Sen kendin gibi olamamaktan, kendini yasayamamaktan sikayetcisin anladigim kadariyla. Seni sana birakmamislar. Herseyine karismislar sanirim. Kendini yari kapali bir ceza evinde gibi hissediyor olmalisin. Baski sonucu kendi ozgurlugun hic kalmamis anladigim. Nasil olmak istiyorsan yavas yavas kendi mucadeleni vermelisin. Yoksa ya sindirileceksin ve kisiliksizlestirileceksin ya dapsikolojik olarak cokeceksin. Belki baska bir sehirde universiteyi kazanirsan biraz nefes alabilirsin.

O yorum buydu.

Ailem benim için çok önemli. kendi ayaklarının üzerinde durunca istediğini yaparsın kimse bise diyemez diyenler oldu, ben ailemin ne olursa olsun yanımda olmasını ve yaptığım şeye olduğum kişiye saygı göstermelerini istiyorum , arkada küskünlük kırgınlık çekip gitmek benlik değil vicdanen asla rahat etmem.

Tayt,şort,mini etekler veya geniş çevreler umrumda değil. Ben sadece Aileme açılmak istediğimi söylemek, fakat bunu nasıl yapacağımı bilmediğim için buraya fikir almak için konuyu açtım . Din içeriğine mi giriyor bilmiyorum ama söz konusu işte özgürlüğümün kısıtlanmasıydı günah sevap felan değil. Zahmet edip yorum yapan herkese teşekkürler.

Bunları söylemek istedim içimde kalırdı o yüzden konuyu yeniden açtım dilerim bunda da karışıklık olmasına sebebiyet vermiyorumdur.

Kendinize iyi bakın.

Sağol aydınlandık bizimde içinizde kalırdı tekrar konu acmasanız.

Mune

Ne yazık ki konu başörtüsü,alkol,din vs. olunca yüzde yüz kilitleniyor.Neredeyse istisnasız.Sebebi konunun içeriği de olmuyor,üyelerin saçmasapan tartışmaları,konu sahibine atarlanmalar falan...
Konunun kapanmasına üzüldüm ama umarım bir şeyler okuyup,kendince bir yöntem bulmuşsundur kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…