• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zorla verdiğim 5 kiloyu geri aldım : (

leslie (bn de burdan öğrendim) leslie sansone isimli bir bayanın spor amaçlı başlattığı evde yürüyüş programı
nivea body de egzersiz programı aynı leslie gibi ama aerobik+pilates tarzı bişey
ben denemedim ama videolarına göz gezdirdim
kısaca evde spor için alternatifler
yeterli oldu mu? soru varsa alalım:)

lesliyi indirdim ben bunları görmemiştim burada kayıtlı olan 2 videoyu görmüştüm onlarda yavaş gelmişti ama indirdiğim 3 milles olan tam bana göree artık 1 akşam leslie 1 akşam leslie+nivea body yaparım süper bişeymiş daha yeni bitirdim duşu aldım ve hemen size yazmak istedim resmen su içindee kaldım:D:D:D

leslie (bn de burdan öğrendim) leslie sansone isimli bir bayanın spor amaçlı başlattığı evde yürüyüş programı
nivea body de egzersiz programı aynı leslie gibi ama aerobik+pilates tarzı bişey
ben denemedim ama videolarına göz gezdirdim
kısaca evde spor için alternatifler
yeterli oldu mu? soru varsa alalım:)

çoook teşekkur ederim canım sorularıma cevap aldım :21: :7:

sabah
1yumurta
1,5 dilim k.ekmek
domates salatalık
kk peynir
4 zeytin

1dilim ananas
1 mandalina

öğlen
5 yk pırasa
1 bardak ayran
1 dilim k.ekmek
bol bol salata

1 elma

akşam
1 küçük tabak kıymalı makarna:(((((((( dayanamadımm
bol salataa

ara meyvemide yemedim daha 9 gb 1 dilim ananas yemeyi düşünüyorm

gene bolbol suu ve yeşil çayy yatmadan öncede 3 milles leslie yapcam sabah yapılan spormu daha etkili akşam yapılanmı??? gerçi spor yapalımda ha sabahh ha akşam

sabah
1yumurta
1,5 dilim k.ekmek
domates salatalık
kk peynir
4 zeytin

1dilim ananas
1 mandalina

öğlen
5 yk pırasa
1 bardak ayran
1 dilim k.ekmek
bol bol salata

1 elma

akşam
1 küçük tabak kıymalı makarna:(((((((( dayanamadımm
bol salataa

ara meyvemide yemedim daha 9 gb 1 dilim ananas yemeyi düşünüyorm

gene bolbol suu ve yeşil çayy yatmadan öncede 3 milles leslie yapcam sabah yapılan spormu daha etkili akşam yapılanmı??? gerçi spor yapalımda ha sabahh ha akşam
slm tatlım geldim kusura bakma daha yeni girdim nete ancak kendi topiğime yapılan yorumları okuyup cevap yazdım
sen merak etme olur mu ben elimden geldiğince takip ediyorum tüm topikleri o yüzden biraz gecikebiliyorum kusura bakma bu nedenle
menün de harika akşam yediğinden dolayı da pişmanlık duyma bence hem tabak küçük demişsin hem de et+k.hidrat+salata yemişsin bence yapabileceğinin en iyisi daha iyisi can sağlığı...
bu şekilde devam inşallah...afiyet olsun
:56:
sevgiler... :16:

slm tatlım geldim kusura bakma daha yeni girdim nete ancak kendi topiğime yapılan yorumları okuyup cevap yazdım
sen merak etme olur mu ben elimden geldiğince takip ediyorum tüm topikleri o yüzden biraz gecikebiliyorum kusura bakma bu nedenle
menün de harika akşam yediğinden dolayı da pişmanlık duyma bence hem tabak küçük demişsin hem de et+k.hidrat+salata yemişsin bence yapabileceğinin en iyisi daha iyisi can sağlığı...
bu şekilde devam inşallah...afiyet olsun
:56:
sevgiler... :16:

çok sevindim makarna yediğim için ekmek yememiştim zaten ilginden dolayı teşekkür ederim sende olmasan kimse beni takip edip menüme yorum yapmayacak
şimdi leslie yapcam 45 dk:D

çok sevindim makarna yediğim için ekmek yememiştim zaten ilginden dolayı teşekkür ederim sende olmasan kimse beni takip edip menüme yorum yapmayacak
şimdi leslie yapcam 45 dk:D
rica ederim cnm
elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum gözümden kaçarsa gel bnm topiğe yaz ben gelir bakarım ok? üzülme sen ben yorum yaparım sana:)))

dün int de sorun vardı girip yazamadım menümü

sabah
bol maydanoz ve soğanla yapılmış çökelek kavurması
4 y zeytin
1.5 dilim kepekli ekmek

1 mandalina

öğlen
5 y.k pırasa
5 y.k yoğurt
bol bol salata
1 dilim k.ekmek
1 elma
2 tane form bisküvi

akşam
5 yk barbunya
5 yk bulgur pilavı
bol bol slata
3 yk yoğurt

1portakal
1 tane form bisküvi

gene bol bol su ve yeşil çay içtim günlük 3litre su içiyorumdur 3 kez de yeşil çay içiyorum yemeklerden sonra

ve 40dk leslie yaptım 20 dk da bisiklet

ve bel kısmımda incelme vaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dün int de sorun vardı girip yazamadım menümü

sabah
bol maydanoz ve soğanla yapılmış çökelek kavurması
4 y zeytin
1.5 dilim kepekli ekmek

1 mandalina

öğlen
5 y.k pırasa
5 y.k yoğurt
bol bol salata
1 dilim k.ekmek
1 elma
2 tane form bisküvi

akşam
5 yk barbunya
5 yk bulgur pilavı
bol bol slata
3 yk yoğurt

1portakal
1 tane form bisküvi

gene bol bol su ve yeşil çay içtim günlük 3litre su içiyorumdur 3 kez de yeşil çay içiyorum yemeklerden sonra

ve 40dk leslie yaptım 20 dk da bisiklet

ve bel kısmımda incelme vaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

menulerını okudum da sımdı guzel gercekten herseyden alıosun yanı vıtamın acısından :21: veee belınde ıncelme olmasına cokkk sevındımm umarım devamı gelır sorunsuzzz :46::46::46::46::46::46::46::46:

bugünkü menüm

sabah
kepekli ekmeğim bittiği için çeyrek ekmek yedim:(
4 ykaşığı patatesli biberli omlet
çok az peynr
domates salatalık
4 5 kök tere

1 elma

öğlen
5 yk kıymalı makarna
5 yk yoğurt
yarım k.ekmek
ve 2 3 kök teree

1 cennet meyvesi(hurma)

akşam
4 yk kıymalı yumurta(yemeğim bozulduğu için eşimde işe gideceği için hemen pratikdn bunu yapmak zornda kaldm:(
1,5 k.ekmek
bolbol salata

ara öğünümü daha yemedim ama 1 kivi yemeği düşünüyorm yada 1 elma
bolbol su içtim bergamutlu yeşil çay saat 10gibi oğlum uyuyor o uyudukdan sonra 40dk leslie
bugün ne yazıkki protein ağırlıklı beslendim sanıım şimdi midem bulanıyor kıymaları düşündükçe:(

ara ögünümü yaptım

1 kivi ve 1 form bisküvi yedim 30 dk 3mil leslie yaptım yoruldum hepsini bitiremedim 30dk bisiklet
15\3 mekik çektim
1 de yeşil çayımı içtim

şimdide uyuyacağım herkese iyi geceler:3:

kızlar bugün tartılma günümdü ama adet oldum ve kendimi çok şişman hissediyorm tartıda en az 750 gr farkediyor önceki diyetlerimden biliyrm ama tartılmadım adetim bitsin ondan sonra tatılcam

diyete devammmm

kendi günlüğümü zor buldum ismi değişmiş:D

rapor
sabah
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim k.ekmek

1 kivi

öğlen
5 yk zeytnyağlı tazefasülye
1 bardak ayran
bolbol salata
1 dilim k.ekmek

1 elma

akşam
5 yk zeytnyağlı tazefasülye
3 yk bulgur pilavı
yarım dilim k.ekmek
yarım kase yoğurt

1 form bisküvi
5 tane badem
bide 1 portakal yada elma yerim
bolbol su içtim(2,5 3 lt kadar) günde 3 4 bardakda yeşilçay içiyrm hımmm bu arada unutmadan yarım çikolatalı gofret kaçamağım oldu
ve gene 30dk leslie yapcam
sabahda 15 dk bisikklet sürdm
bugün adet olduğum için çok açıktım halen bişeler yemek istiyorm:(((

Back
X