zormus ayrılık sonrası bayram yasamak

elvin00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
11
0
6
ben ıkı ay görmeden onun gelmesini beklerken o tatile gitti gitmesini istemiyorum diye küfürler hakaretler ayrıldım dıye daha haftasında facesnde herkese acık iletileri ile kızlar her aksam bi mekanda her gün bi gezme de 3 yılın sonunda acıma bile saygısı yok eski capkın hayatına geri dönüş hani kalkan cenazenin ardından bile 40 gun saygı duyulur ya ben haftasında kaybettigime bile üzülemedim ilkim olan her anlamda cinsellikte bile herseyi ilk kezonunla herseyi ögrendigim insan sen beni nasıl aglatıyosan sende öyle agla dedim diye sildi gitti bana sevecek kadın lazım senin gbi beddua edecek kadın deil dedi simdi yok sadece herkese acık iletilernden gezmelerini resimlerini görebiliyorum.. bu kadar kolay mı 3 yılı silip atmak hiç vicdan azabı cekmemek unutmak o simdi bayram sevincinde bende kurbanlklar gibi nefes alabilme derdinde neden bu hayatta adalet yok ki

Bu adaletle alakalı bir şey değil..
Karakterle alakalı..
Malesef ki size karaktersizin biri denk gelmiş, ya siz çok geç gördünüz onun gerçek yüzünü, ya da o çok iyi maske taktı kendine.
Her neyse,
Hayata 1 kere geliyoruz, geçen 1 dakikayı bile geri saramıyoruz farkında mısınız ?
O yüzden o ş..f.siz için 1 dakika bile üzülmeye değ-mez!..
Biraz canınız yansa da eminim ki zaman ilaç olacaktır.

siz onun gibi bi şrfsze üzülüp kendinizi heder edecek kadar değersiz buluyosanız...
daha çok hayatta adalet yok diye sızlanırsınız..
lütfen 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyin..
2 kuruşa satılmamak için...

demek ki ilişkide iken soğumuş
depresif ve sıkıcı monoton zamanlarınız
oldu ise son zamandır ...
o biraz hava alsın ,sonra zaten pişman olur büyük ihtimal...ama son sözü siz söylersiniz vakti gelince.

ilk olunca hayata döne bilirmiyim endişesi oldukca fazla onun kafasına dank eder mi bilmiyorum artık ben hayata dönsem yeter dıye dua ediyorum :)

Okurken cok zorlandim. Cumleler birbirine girmis... Anlatim bozukluğu da var neyse.

Boyle bir adam icin uzmeyin kendinizi,kurtuldugunuza sevinmeniz lazim. Karekteri bozukmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…