Zoruma gidiyor

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.329
398
Selam kızlar içimde tutmayayım buraya yazayım dedim. Taa üniv den kalma ni arkadaşım var herşeyi paylaştığımız ve birlikte eğlendiğimiz için dost dedik birbirimize, neyse okullar bitti o başka şehirde ben başka şehir de, bide annem hiç sevmedi onu, neyse bu arkadaşım hep derdi olunca aradı beni onun dışında nasılsın bile demedi. En son ben çalışıyordum işler yoğun stresli bu sabah 9 da aramaya baslar günde 10 defa arıyordu her defasında asık olduğu adamın terketmesinden bahsediyordu, diyodum yoğunum sonra ara 10 ek geçmeden yine arıyordu, yanımda arkadaş nile bıkmıstı, bencil yani, eve gidiyom kocamı bıkmustı beni aramasından, neyse yaklaşık 1 sene ben sanırsa dosttur diye sabrettim ama o sırada bunalımdan antidepresana başladım. Ona da psikologa git diyorum gitmiyor param yok diyo , devlet hastanesi psikiyatriste git diyorum çünkü her şeyi 10 defa anlatıyordum artık bunalmıştım takıntılı ve yetemiyordum. Neyse işten çıktım evde iken yine arıyor benim hiç sorunlarımı dinlemiyor. Şimdi o çocukla tamamen koptu ve yaklaşık 5 aydır tık yok ne arar ne sorar hamileyim umursamaz, düğünüme bile gelmedi. Ben ne yapayım.

neyapacan boşver gelmesin,aramasın ....bişey yapma zaten sorunları varken arıyormuş böyle dost olmaz.eşinde rahatsızmış üstelik bu durumdan ..

İnan kaç gündür buna üzülüyorum, öyle zoruma gitti ki anlatamam :((( insyagram da yazdım eskiden derdi olunca arayan lar derdi bitince aramıyor artık dedim, resmi gördü beğenmedi.

nie laf sokacan ki boşver herkes ne yaptığının farkında derdi olduğunda sende açmazsın telefonlarını olur biter..böyle insanlara gıcık olurum..laf sokmak yerine en güzel ders her yerden engellersin alır ağzının payını.. denk gelir de bir gün sorarsa böyle böyle dersin olur biter ne canını sıkıyorsun böyle insanlar için

Selam kızlar içimde tutmayayım buraya yazayım dedim. Taa üniv den kalma ni arkadaşım var herşeyi paylaştığımız ve birlikte eğlendiğimiz için dost dedik birbirimize, neyse okullar bitti o başka şehirde ben başka şehir de, bide annem hiç sevmedi onu, neyse bu arkadaşım hep derdi olunca aradı beni onun dışında nasılsın bile demedi. En son ben çalışıyordum işler yoğun stresli bu sabah 9 da aramaya baslar günde 10 defa arıyordu her defasında asık olduğu adamın terketmesinden bahsediyordu, diyodum yoğunum sonra ara 10 ek geçmeden yine arıyordu, yanımda arkadaş nile bıkmıstı, bencil yani, eve gidiyom kocamı bıkmustı beni aramasından, neyse yaklaşık 1 sene ben sanırsa dosttur diye sabrettim ama o sırada bunalımdan antidepresana başladım. Ona da psikologa git diyorum gitmiyor param yok diyo , devlet hastanesi psikiyatriste git diyorum çünkü her şeyi 10 defa anlatıyordum artık bunalmıştım takıntılı ve yetemiyordum. Neyse işten çıktım evde iken yine arıyor benim hiç sorunlarımı dinlemiyor. Şimdi o çocukla tamamen koptu ve yaklaşık 5 aydır tık yok ne arar ne sorar hamileyim umursamaz, düğünüme bile gelmedi. Ben ne yapayım.
Sence ne yapmalısın?

Mümkünse çıkartın hayatınızdan. Bir enayi siz misiniz kuzum? Hatta sosyal medya hesaplarınızdan da çıkartınç Aradığında da "bir daha görüşmek istemiyorum, arama lütfen" diyin. Kendinizi de yıpratmayın. Ne gerek var böyle insanlar için hırpalanmaya?

Anneniz çok tan anlamış bu
Kızdan bi cacık olmayacağını
Sizde hamilelikten dolayi duygularınız
Yoğun yaşıyorsunuz
Boşverin gidene bay bay deyip
Hayatınıza bakın
Üç kuruşluk insanlara beş kuruş değer
Verip Hayatınıza almayın

Tamam kızlar sagolun boşa ağlıyorum yaptıkları için, siliyorum heryerden.

uğraşmaya değmez hamileymişsin birde hayatından onu çıkarırsan hayat sana seni hak edecek bir dost verecektir..

Bence laf sokma tum hesaplarindanda sil. Sadece ihtiyaci olunca arayip soran arkadaslarima ben boyle yapiyorum..

Engelledim yazacak olursa ulasamasın. Kafamda netleşti herşey sagolun canlar.

Back
X