- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
Selam kızlar içimde tutmayayım buraya yazayım dedim. Taa üniv den kalma ni arkadaşım var herşeyi paylaştığımız ve birlikte eğlendiğimiz için dost dedik birbirimize, neyse okullar bitti o başka şehirde ben başka şehir de, bide annem hiç sevmedi onu, neyse bu arkadaşım hep derdi olunca aradı beni onun dışında nasılsın bile demedi. En son ben çalışıyordum işler yoğun stresli bu sabah 9 da aramaya baslar günde 10 defa arıyordu her defasında asık olduğu adamın terketmesinden bahsediyordu, diyodum yoğunum sonra ara 10 ek geçmeden yine arıyordu, yanımda arkadaş nile bıkmıstı, bencil yani, eve gidiyom kocamı bıkmustı beni aramasından, neyse yaklaşık 1 sene ben sanırsa dosttur diye sabrettim ama o sırada bunalımdan antidepresana başladım. Ona da psikologa git diyorum gitmiyor param yok diyo , devlet hastanesi psikiyatriste git diyorum çünkü her şeyi 10 defa anlatıyordum artık bunalmıştım takıntılı ve yetemiyordum. Neyse işten çıktım evde iken yine arıyor benim hiç sorunlarımı dinlemiyor. Şimdi o çocukla tamamen koptu ve yaklaşık 5 aydır tık yok ne arar ne sorar hamileyim umursamaz, düğünüme bile gelmedi. Ben ne yapayım.