Zorunlu kurtaj sonrasi adet

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
40
6 haftalik hamileydim ancak gelismedigi ve beta yükselmedigi için pazartesi kurtaj oldum.aynı gün çamur gibi kan geldi sonra kanamam olmadı ama bugün adet sancısı gibi sancı çekiyorum ve hafif bir kanama var(her adetimden aynı şey olur.akıntıyla tuvalette hafif kanama ertesi gün tam kanama olur).3 gün sonra adet olmam normal mi başına gelen var mi

6 haftalik hamileydim ancak gelismedigi ve beta yükselmedigi için pazartesi kurtaj oldum.aynı gün çamur gibi kan geldi sonra kanamam olmadı ama bugün adet sancısı gibi sancı çekiyorum ve hafif bir kanama var(her adetimden aynı şey olur.akıntıyla tuvalette hafif kanama ertesi gün tam kanama olur).3 gün sonra adet olmam normal mi başına gelen var mi
Başımdan 3 kürtaj gectı hepsı deişikti birinde 1 hafta gördm kesıldı 40 gün sonra adet oldm ıkıncıde 4 gun sürdü 3 uncude 2 bucuk gun yani farklı olur korkma pis kanlar dökülüyodur ağrn çok olursa kontole gt

Başımdan 3 kürtaj gectı hepsı deişikti birinde 1 hafta gördm kesıldı 40 gün sonra adet oldm ıkıncıde 4 gun sürdü 3 uncude 2 bucuk gun yani farklı olur korkma pis kanlar dökülüyodur ağrn çok olursa kontole gt
Cumartesi kontrolüm var ama 3 gün sonra adet olmam normal mi olabilir mi yani

Tabi olabilir zaten hormanlarn inişte kalkışta korkma cok sancın olursa doktora hemen gt yoksa kontrolunde git inşallah bi sknttı yoktur
Çok ciddi bir sancim yok adet sancısı nasılsa öyle hafif kaşık ağrısı. Cumartesi beklicem sadece ınternette 1 ay sonra adet olunur yazinca kafam karisti

Kurtajdan hemen sonra hamile kalmak tehlikeli mı peki. Sizin başınızdan geçmiş doktor bişey dedi mi size bununla ilgili.

Kurtajdan hemen sonra hamile kalmak tehlikeli mı peki. Sizin başınızdan geçmiş doktor bişey dedi mi size bununla ilgili.
Ben ilk kürtajdan sonra 2. Ayda hamıle kaldm istemeyerek 🙈 o bebeğimide kaybettim ikincide korktum 5 ay eşim korundu hemen kalmak istemedm zor bi süreçti ama bi sene olmadı kalamadm yani sonra rahim filmnden sonra Tabı önce Allahın iznyle sonrada flm sayesnde kaldım yani bu konuda ıkısınıde denedm denemedm hemen kalmayıd ara vermeyıde ama vazıyet bu cnm

Doktor hemen önermıyo ama tanıdıklarm hemen hemen hamıle kalıp kucagına alanlarda bekleyenlerde inşallah en kısa zamanda hayrlısıyla tekrar kalır kucagına alırsn

Cnm o adet kanaması değil kürtajdan sonra rahm temizlenmesi..kürtajdan yaklaşık 15 güne kadar o kanama lekenlenme olur..adetini en geç 45 gün sonra olucan ben 36 gün De olmuştm..

Back
X