Zorunlu kurtaj. Yardim edin

pinkbuyu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
3.217
2.204
333
İstanbul
merhaba arkadaslar,
7 haftalik hamileyim. Kurtaj yaptirmam gerekiyor. Ikiz gebelik. En acısız yontem hangisi acaba? Doktor bir hap verip 3 gun sürecek bir kanamadan bahsetti.
Daha once kurtaj yaptiran var mi? Bilgi verir misiniz? Psikolojim cok bozuldu.

Zorunlu derken bebeklerde sorun oldugu icinmi yoksa aklima gelen seymi akloma gelen olmasin sakin ha millet burda bebek bekliyor test yapiyor silikti ciktiydi cokmadiydi beliryi ariyor vucunda kolay degil onlar icinde insallah detayli anlatirsinda sebebini on yargi olmadan cevaplariz inşallah düşündüğüm olmasinda

Konu sahibinin bebeklerin kalp atışı yok maalesef Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelik yaşatsın 🤲🏻

merhaba arkadaslar,
7 haftalik hamileyim. Kurtaj yaptirmam gerekiyor. Ikiz gebelik. En acısız yontem hangisi acaba? Doktor bir hap verip 3 gun sürecek bir kanamadan bahsetti.
Daha once kurtaj yaptiran var mi? Bilgi verir misiniz? Psikolojim cok bozuldu.
Nedenini bilmiyorum ama hap en mantıklısı Benin bebeğim karnımda kalbi durdu hap verip düştü bebek kanaman zaten 40 gün oluyor ayrıca eğer keyfi bir durumdan alıyorsanız vebali çok büyük çok ağır yazık etmeyin

Evet ikiz gebelikti kalbi durmus. Esim de ben de kahrolduk.once biri durmus biri ölünce oteki de ölmus. Onceki de dusuk olmustu.
Simdi ikizleri kurtajla alacaklar. 3 gun kanaman surer dedi doktor ama ikiz oldugu icin daha uzun sürüyor diye okudum. Cok yiprandim artik. Ölen bebekler nedeniyle de surekli mide bulantisi yasiyorum beni zehirliyor olabilirler mi ondan da korkuyorum.
Sali gunu tekrar değerlendirecek doktorum durumu. Baska bir uzmanla görüşecekmiş. Ama daha cok dusuk yöntemine karar verilecek. Rahim zarar gormesin isteniyor.

Nedenini bilmiyorum ama hap en mantıklısı Benin bebeğim karnımda kalbi durdu hap verip düştü bebek kanaman zaten 40 gün oluyor ayrıca eğer keyfi bir durumdan alıyorsanız vebali çok büyük çok ağır yazık etmeyin
Bana da hap vereceğini söyledi. 40 gun kanamadan hic bahsetmedi. O kadar uzun mu sürüyor? Artik doktorlara da inanamayacagiz demek ki. Peki adet düzensizliği oluyor mu sonrasinda? Ne kadar surede duzene giriylr adet.

Evet ikiz gebelikti kalbi durmus. Esim de ben de kahrolduk.once biri durmus biri ölünce oteki de ölmus. Onceki de dusuk olmustu.
Simdi ikizleri kurtajla alacaklar. 3 gun kanaman surer dedi doktor ama ikiz oldugu icin daha uzun sürüyor diye okudum. Cok yiprandim artik. Ölen bebekler nedeniyle de surekli mide bulantisi yasiyorum beni zehirliyor olabilirler mi ondan da korkuyorum.
Sali gunu tekrar değerlendirecek doktorum durumu. Baska bir uzmanla görüşecekmiş. Ama daha cok dusuk yöntemine karar verilecek. Rahim zarar gormesin isteniyor.
Çok geçmiş olsun rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🙏

Bana da hap vereceğini söyledi. 40 gun kanamadan hic bahsetmedi. O kadar uzun mu sürüyor? Artik doktorlara da inanamayacagiz demek ki. Peki adet düzensizliği oluyor mu sonrasinda? Ne kadar surede duzene giriylr adet.
Ben adet düzensizliği yaşamadım hiç 40 çıktıktan sonra düzene girdi 40 günde sürekli kanama olmuyor ilk 10 gün oluyor sonra bir geliyor bir gelmiyor ama 40 gün geçince eski düzene giriyor

Tesekkur ederim. Allah isteyen herkede saglikli bir hamilelik saglikli bebekler nasip etsin
Amin 🙏 bende o yoldan geçtim bilirim durumunu bilmediğim için ön yargılı davrandım hakkını helal et

Ben adet düzensizliği yaşamadım hiç 40 çıktıktan sonra düzene girdi 40 günde sürekli kanama olmuyor ilk 10 gün oluyor sonra bir geliyor bir gelmiyor ama 40 gün geçince eski düzene giriyor
Bana islem oyle basit anlatıldı ki. 3 gun regl agrisi gibi agri duyuracağı ve kanama olacağı soylendi. Verilen hap dusuk hapi mi? Ağızdan mi aliniyor yoksa fitil gibi bir sey mi?
Sizin kac haftalikken kurtaj yapildi?
Bir de cok agrili bir durum mu?

Kesinlikle en sağlıklısı hap ve bebekler küçük sizi zehirlemez korkmayın büyük bebekler ölünce zehirliyor anneyi vucüdünüz halen hamile olduğunuzu sandığı için mide bulantıları çok normal

Bana islem oyle basit anlatıldı ki. 3 gun regl agrisi gibi agri duyuracağı ve kanama olacağı soylendi. Verilen hap dusuk hapi mi? Ağızdan mi aliniyor yoksa fitil gibi bir sey mi?
Sizin kac haftalikken kurtaj yapildi?
Bir de cok agrili bir durum mu?
Şöyle söylim benim 3 aylıktı verilen düşük ilacı ağızdan alınıyor ağrı oluyor ama adet ağrısı gibi ben düşük ilacını aldım öğlen iki de sabaha karşı 5 gibi düştü benim zor oldu suni sancı ile birlikte normal doğuruyorsun ama rahmin zarar
Görmüyor

Back
X