Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nedenini bilmiyorum ama hap en mantıklısı Benin bebeğim karnımda kalbi durdu hap verip düştü bebek kanaman zaten 40 gün oluyor ayrıca eğer keyfi bir durumdan alıyorsanız vebali çok büyük çok ağır yazık etmeyinmerhaba arkadaslar,
7 haftalik hamileyim. Kurtaj yaptirmam gerekiyor. Ikiz gebelik. En acısız yontem hangisi acaba? Doktor bir hap verip 3 gun sürecek bir kanamadan bahsetti.
Daha once kurtaj yaptiran var mi? Bilgi verir misiniz? Psikolojim cok bozuldu.
ÖylemiKızlar önceki konularına bakın tüp bebek ile hamile kalmış kalbi durmuş bebeklerin çok üzüldüm
Bana da hap vereceğini söyledi. 40 gun kanamadan hic bahsetmedi. O kadar uzun mu sürüyor? Artik doktorlara da inanamayacagiz demek ki. Peki adet düzensizliği oluyor mu sonrasinda? Ne kadar surede duzene giriylr adet.Nedenini bilmiyorum ama hap en mantıklısı Benin bebeğim karnımda kalbi durdu hap verip düştü bebek kanaman zaten 40 gün oluyor ayrıca eğer keyfi bir durumdan alıyorsanız vebali çok büyük çok ağır yazık etmeyin
Çok geçmiş olsun rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahEvet ikiz gebelikti kalbi durmus. Esim de ben de kahrolduk.once biri durmus biri ölünce oteki de ölmus. Onceki de dusuk olmustu.
Simdi ikizleri kurtajla alacaklar. 3 gun kanaman surer dedi doktor ama ikiz oldugu icin daha uzun sürüyor diye okudum. Cok yiprandim artik. Ölen bebekler nedeniyle de surekli mide bulantisi yasiyorum beni zehirliyor olabilirler mi ondan da korkuyorum.
Sali gunu tekrar değerlendirecek doktorum durumu. Baska bir uzmanla görüşecekmiş. Ama daha cok dusuk yöntemine karar verilecek. Rahim zarar gormesin isteniyor.
Ben adet düzensizliği yaşamadım hiç 40 çıktıktan sonra düzene girdi 40 günde sürekli kanama olmuyor ilk 10 gün oluyor sonra bir geliyor bir gelmiyor ama 40 gün geçince eski düzene giriyorBana da hap vereceğini söyledi. 40 gun kanamadan hic bahsetmedi. O kadar uzun mu sürüyor? Artik doktorlara da inanamayacagiz demek ki. Peki adet düzensizliği oluyor mu sonrasinda? Ne kadar surede duzene giriylr adet.
Tesekkur ederim. Allah isteyen herkede saglikli bir hamilelik saglikli bebekler nasip etsinÇok geçmiş olsun rabbim tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah![]()
AminTesekkur ederim. Allah isteyen herkede saglikli bir hamilelik saglikli bebekler nasip etsin
Bana islem oyle basit anlatıldı ki. 3 gun regl agrisi gibi agri duyuracağı ve kanama olacağı soylendi. Verilen hap dusuk hapi mi? Ağızdan mi aliniyor yoksa fitil gibi bir sey mi?Ben adet düzensizliği yaşamadım hiç 40 çıktıktan sonra düzene girdi 40 günde sürekli kanama olmuyor ilk 10 gün oluyor sonra bir geliyor bir gelmiyor ama 40 gün geçince eski düzene giriyor
Kesinlikle en sağlıklısı hap ve bebekler küçük sizi zehirlemez korkmayın büyük bebekler ölünce zehirliyor anneyi vucüdünüz halen hamile olduğunuzu sandığı için mide bulantıları çok normalEvet ikiz gebelikti kalbi durmus. Esim de ben de kahrolduk.once biri durmus biri ölünce oteki de ölmus. Onceki de dusuk olmustu.
Simdi ikizleri kurtajla alacaklar. 3 gun kanaman surer dedi doktor ama ikiz oldugu icin daha uzun sürüyor diye okudum. Cok yiprandim artik. Ölen bebekler nedeniyle de surekli mide bulantisi yasiyorum beni zehirliyor olabilirler mi ondan da korkuyorum.
Sali gunu tekrar değerlendirecek doktorum durumu. Baska bir uzmanla görüşecekmiş. Ama daha cok dusuk yöntemine karar verilecek. Rahim zarar gormesin isteniyor.
Bilmediğin için oyle söylemişsiniz. Sorun değil.Aminbende o yoldan geçtim bilirim durumunu bilmediğim için ön yargılı davrandım hakkını helal et
Şöyle söylim benim 3 aylıktı verilen düşük ilacı ağızdan alınıyor ağrı oluyor ama adet ağrısı gibi ben düşük ilacını aldım öğlen iki de sabaha karşı 5 gibi düştü benim zor oldu suni sancı ile birlikte normal doğuruyorsun ama rahmin zararBana islem oyle basit anlatıldı ki. 3 gun regl agrisi gibi agri duyuracağı ve kanama olacağı soylendi. Verilen hap dusuk hapi mi? Ağızdan mi aliniyor yoksa fitil gibi bir sey mi?
Sizin kac haftalikken kurtaj yapildi?
Bir de cok agrili bir durum mu?