ZoyaGünlük (Zoya zayıflıyoooor)

moonros

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
401
0
116
Rize
...........................................................

Son düzenleme:
Günlüğün hayırlı olsun canım

yazdıkların gerçekten çok hoş aynı zamanda tebrik ederim seni
artık senın takip edeceğim canım

hayırlı olsun canım gunlugun ınsallah daım olur yapacagın kendınle ılgılı butun guzel seyler... ben gecen sene 21 aralıkda baslamıstım dıyetıme gunlugumde var sımdı 1 sene oldu 75 den 60 dusmustum sımdı 65 ım ve yenıden dıyete basladım ....

Günlüğün hayırlı olsun canım

yazdıkların gerçekten çok hoş aynı zamanda tebrik ederim seni
artık senın takip edeceğim canım

çok çok teşekkürleeer :16:

hayırlı olsun canım gunlugun ınsallah daım olur yapacagın kendınle ılgılı butun guzel seyler... ben gecen sene 21 aralıkda baslamıstım dıyetıme gunlugumde var sımdı 1 sene oldu 75 den 60 dusmustum sımdı 65 ım ve yenıden dıyete basladım ....

evet canım yetmişlerden altmışlara düşmenin zorluğunu biliyoruz biz onu yaşayanlardanız.şimdi bi tık daha ileriye gideceğiz inşallah altmışlardan ellilere :52::52:

Dün sabah tartıldığımda 65 kilo olduğumu gördüm moralimi bozmadım açıkçası.65 sek 65 iz veririz kiloları hıh dedim tartıya.Hemen pazartesini nasıl geçirdiğimi anlatayım:

Pazartesi :

8.00-8.30

Zaten karatay diyetine uygun beslenmeye çalıştığım için günde 2 öğün yiyorum ve hanımlar gerçekten 2 öğünle gün bitiyor.

Kahvaltı :

2 tereyağına kırılmış yumurta

el ayam kadar peynir

1 bardak süt ( buna bardak dersem yalan olur resmen kazan o bildiğin :52: )

10 tane çizik zeytin.

sonra hoop Zoya okula gider.Okulda malum insan canı sıkılıyor öğlen felan arada 1 bardak çay içtim saat 13.00 gibi bunu içene kadar hiç acıkmadım.Bir de 0.5 lt su içtim.Derken saat 4 gibi tekrardan bir bardak çay daha içtim.Yani aralarda sıvı tüketmeye çalışıyorum.Arkadaşlarımla beraber oluyoruz genelde bu çay seanslarınla yanımda götürülen löp löp bitterlerden hanımellerinden popkeklerden tostlardan bahsetmiyorum :52:

gerçi canım da çekmiyor artık.Böyle löp löp ağır geliyor.

Haaa ama iş tatlıya geldi mi valla kuru incir ve ceviz of offf favorim yaa :38: hastasıyım bunun.Yanına soğuk sütü de koydun mu valla baklavaya bedel oluyor :51:

Gelelim akşam öğünüme :

Akşam bir bardak su içmemin ardından

Bulgurla yapılmış lahana sarma 5 tane yedim.

Yanına bir kase yoğurt

üzerine de kuru hurma yedim 4 adet ve ben fulledim depoyu.

Şimdi burda 2.öğünü yerken hissettiklerimi belirtmek istiyorum.Eve geldim mi sıkıntıdan yemek yemek istiyorum.Normalde O kase yoğurt ve 3 sarmayı yedim mi doyduğumu hissettim ama gene yiyesim geldi diğerlerini.Orda daha dikkatli olmam gerek galiba.

heh şimdi akşam 1 bardak kahve içtim ders çalışmak için.

Bende demir eksikliği var malak gibi uyuyorum afedersiniz de 10 saat 12 saati buluyor.Millet ders çalışıyor ben uyuyorum olmuyor vicdanım el vermiyor buna :50: Kahve de beni 12 ye kadar idare ediyor.

Kahvem bildiğiniz koyu nescafe içine biraz süt atıyorum.acılığı gidiyor.

Çayım kahvem hep şekersiz.

Bu gün benim boş günüm.O yüzden 8 gibi uyandım dün akşam yediğim sarmalar mideme oturdu galiba sabah bişey yiyesim gelmedi.Hemen kazanımla su içtim.(Resmini koyacağım siz de hak vereceksiniz onun bir kazan olduğuna :33: )

Sonra bir kazan daha Ihlamur çayı içtim.Ohh valla süper geldi sabah sabah :21:

Sonra babam dedi ki gel az yürüyelim,kahvaltını et dedi.Canım istemedi geldim mi kahvaltı ederim dedim attık kendimizi yollara.

böyle koştuk mu kendimi yaşıyor hissediyorum.Koşmak harika bir duygu ya..Babam 50 yaşında bu sene başı onla yürürken bile iflahım sökülürdü.Eskiden çok top oynamış ya hava basıyor bana :9:

Ama şimdi ilk o yoruluyor koşarken :8:

İnsanın sağlıklı olması kadar güzel bir şey yok bu bambaşka bir duygu bu hariç geri kalan herşey için mastercard! :9:

Şimdi yürüyüşten geldim yeni zaten.

Saat 8.30-9.45

Yürüyüş koşu karışık hareket ettim.

Az sonra banyo yapıp öğünümü alacağım.

Kahvaltı :

1 kupa süt

2 sahanda yumurta (keçi yağına kırılmış.)

15 çizik zeytin

el ayam kadar keçi peyniri.

Bunları özel olarak almıyorum babam da sağlıklı beslenme koliği oldu,çarşıdan gidip o kadın pazarından alıyorum keçi peynirini.Market peynirleri de çok tuzlu geliyor.

Ayrıca C vitamini + demir içmeye başlamayı düşünüyorum kahve ile gitmez bu işler daha az uyumam gerek :31:

hepinizi öpüyorum bayanlar akşam yemeğinden sonra görüşürüz

Kilolarımızdan kurtulacağız bize inanıyorum :54::34:

GÜNAYDIN

moonros SEN KARATAY DİYETİMİ YAPIYORSUN CANIM
İNŞALLAH KURTULURUZ BU YAĞ KÜTLELERİNDEN

VALLA UYKU SORUNA BİR CARE BULURSAN BANA DA SÖYLE AYNEN BEENDE 12-13 SAAT UYUYORUM

BENDE DE KANSIZLIK VAR KENDİMİ BİLDİM BİLELİ AMA BU YIL HAT SAFADA ELLERİM AYAKLARIM SAP SARI
İLAÇ HER BİŞİ KULLANDIM YOK ANAM BİR CARESİ YOK DOKTOR ÖYLE DEDİ İLAÇ KULLAN DİYOR KULLANIYORUM MANYAK ÖDEM YAPIYO VUCUDUMDA

ÖNCE HAFTADA 2 GÜN YEŞİL MERCİMEK YERDİM AZCIK TOPARLARDIM SANIRIM VUCUT BUNA ALIŞTI O DA FAYDA ETMEZ OLDU

Son düzenleme:
om güzel anlatmışsın kendimi bayaa kaptırmış okuyordum inşallah bende o günleri göreceğim artık hedefinede az kalmış umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın

GÜNAYDIN

moonros SEN KARATAY DİYETİMİ YAPIYORSUN CANIM
İNŞALLAH KURTULURUZ BU YAĞ KÜTLELERİNDEN

VALLA UYKU SORUNA BİR CARE BULURSAN BANA DA SÖYLE AYNEN BEENDE 12-13 SAAT UYUYORUM

BENDE DE KANSIZLIK VAR KENDİMİ BİLDİM BİLELİ AMA BU YIL HAT SAFADA ELLERİM AYAKLARIM SAP SARI
İLAÇ HER BİŞİ KULLANDIM YOK ANAM BİR CARESİ YOK DOKTOR ÖYLE DEDİ İLAÇ KULLAN DİYOR KULLANIYORUM MANYAK ÖDEM YAPIYO VUCUDUMDA

ÖNCE HAFTADA 2 GÜN YEŞİL MERCİMEK YERDİM AZCIK TOPARLARDIM SANIRIM VUCUT BUNA ALIŞTI O DA FAYDA ETMEZ OLDU

canım merhaba :16: evet ben karatay diyeti uyguluyorum.Bu yağlardan kurtulacağız azmettik başaracağız inşallah! :15:

Bu demir eksikliği adamı deli eder yeminle ,işte canım ben de 1 tablet c vitamini ile demir hapı kullanıyorum.Demiri eczaneden aldım adama ver bi tane dedim.Ama ilk kullandığımda bende karın ağrısı yaptı aç karnına sadece su ile içtiğim için.Açıkçası sonra kullanmaya korktum.Ben bi de adet hapı da kullanıyorum,daha doğrusu 1 ay anca kullandım çok fena ödem yapıyor sormayın.demir hapı zaten 30 dk ya emildiği için çok etkilemiyor.C vitamini ile alınca daha çok emiliyormuş doktor öyle söyledi.Ha aç karnına aldıktan sonra bir gün daha içtim yok ya hiç etki etmedi gene saat 5 olduğunda cumburlop yatağa girdim :33: tabi sonra gece 8 gibi kalktım.ahh ah kadın olmak çok zor ya :44:

om güzel anlatmışsın kendimi bayaa kaptırmış okuyordum inşallah bende o günleri göreceğim artık hedefinede az kalmış umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın

canım teşekkür ederim :54: göreceksin kesinlikle ! gerçekten inanmayla oluyor burdan destek olalım birbirimize ! :32:

şimdi herkese selamlar !:16:

Bu aralar sınav ödev o bu derken bi türlü buraya gelip içimi dökemiyorum ya :2:

ama buraya yazmak çok iyi geliyor bana.Napacam babama arkadaşlarıma oturup kilo muhabbeti yapamıyorum :24: Yaa zoyaa sen niye böylesin diyolar bana zaten.Genelde beraberken felsefik konulardan siyasetten konuşuyorum haliyle sıkılıyorlar :1: bi de diyet muhabbeti yapsam taşlarlar beni heralde :52:

gelelim Salı akşamı yediklerime :

1 tane bulgurlu lahana sarma

1 kase yoğurt

1 kase fındık.

bunları yedikten sonra 4-6 kupa kadar su içtim.

''Çarşamba sabahı baya dinç kalktım her gün ki gibi harika bomba gibiydim'' gibi masallardan kalma bir cümle sarfetmek isterdim açıkçası.:27:

Önceki akşam 8 de kalkıp da gece 5 gibi yatınca sabah baabamın ayağımı çekiştirmesiyle kalktım.Kalk hadi zoyaaa kalk beraber kahvaltı edeceğiiiz demesiyle gözüm zor açıldı.Gittim soğuk suyla resmen bayramlaştım yalaşıp öpüştüm,anca ayılabildim. :9:

Derken fix kahvaltı menüm aynıydı :

2 keçi yağında hafif ateşte pişirilmiş yumurta

5 çizik yeşil zeytin(geçen tv de izledim karatay diyor ki zeytin karbonhidrat değeri neredeyse sıfıra yakın bir meyvedir diyor.bir tanesi 5 kaloridir,20 zeytine kadar yiyebilirsiniz diyor,ama her sabah çekilmiyor avuç avuç zeytin :9: )

bir avuç fındık.( kabuklu,kırıyorum yerken.Çok zahmetli ama başa gelen çekilir :12: )

2 dilim peynir.

aaa 1 kupa sütü de unutmamalı :52:

gün boyu inanın bu kahvaltı beni tuttu.9 gibi yaptım bu kahvaltıyı.Akşam eve 4 gibi geldim.Aç değildim kesinlikle.Bir tokluk vardı.ama gün içinde 1 litre su içtim okulda.Ayrıca dün bir rekora imza attım ;

1 litre okulda 1.5 litre evde su olarak toplamda 2.5 litre su içtim :52::52:

Ya varya ben hiç su içemem.Iyyy sanki balonmuşum da su içtikçe ödem toplanıyormuş gibi hissediyorum ama kesinlikle öyle değil hanımlar.Su içmek çok zayıflatıyor Adriana Lima bile o küçücük poposuna ve karnına 3 litre su dolduruyor ya; şişirmediği kesin :52:

Nasıl bu kadar su içebildim? Yeni sihirli formülüm sayesinde :1:

Formülüm : Evde 1.5 lt lik su kaplarına doldurduğum sulardan bir kutuyu odada ders çalışırken yanıma alıyorum sıkıldıkça lıkır lıkır içiyorum.Siz de tv izlerken,ev işi yaparken olsun bulunduğunuz ortama koyun gördükçe içeceksiniz zaten :8:

gün içinde toplasanız yarım saat tempolu yürümüşümdür okuldan otobüs durağına giderken ve gelirken başka spor yapmadım. ve bugün için heyecanlandım malum yeni bir gün ve hedef kiloya bir adım daha :3:

akşam ne yediğimi yazmayı unutmuşum buraya yaaa allah naapmasın beni :1:

akşam bir tabağı ikiye böldüm yarısında 1 kepçe nohut diğer yarısında kısır vardı bunu yedim.

Son düzenleme:
Bugün okulum 13.00 da başlıyor bu yüzden çok erken kalktım :52:

Şaka bir yana babam erken kalkmayı seviyor adam izin haftasında ama en geç 8 de kalktı şimdiye kadar.Başlarda çok sıkılıyordum ama sonra sabah ders çalışırsın zoya ,bak etme eyleme diye diye erken kalkmaya alıştım.Kahvaltımda ufak bir değişiklik oldu evde yumurta kalmamış :50:

evde tavuk yok ki hep yumurta olacak,bu gibi acil eksik durumlarda yedek karatay kahvaltı menüsüne geçtim ;

Kahvaltı öncesi 1 bardak su

1 kupa ıhlamur çayı
Kahvaltı:

1 kupa süt

10 yeşil çizik zeytin

bir el ayası kadar keçi peyniri

ve yumurtayı pişirirken kullandığım keçi yağını tabağıma aldım.

Şimdi ööööyk keçi yağını katıcanak mı yiyor buuu felan diyebilirsiniz ama peynire hafifçe sürüp yiyorum.Ekmeğim peynirim oldu benim.Tıpkı çızdırılmış ekmeğe tereyağı sürmek gibi :24:

ve bir avuç da fındık yedim.Bugün de su tüketimimi dünkü gibi 2 litrenin üstüne çıkarırsam pazar günü tartıda iyi bişeyler görürüm gibi hissediyorum. :51:

Bu sabah televizyonda bişey izledim sizinle onu paylaşmak istiyorum.Ben hep ilaç kullanmaktan falan korkmuşumdur,ya metabolizmam bozulursa ya oram buram felç olursa ya kezzap dökülmüş gazino sanatçısı olursam gibi endişelerim vardır.Sabah tv'de ozon etkili zayıflamamı ne gördüm.Ya cillop gibi bir abla çıkmış tv ye sadece yapıştırın bandı vay efendim şöyle zayıflayacaksınız ilk seansta 3 cm bir ayda 8-12 kilo vereceksiniz diyor.Ben şok oldum.Benim imanım gevriyor burda bi kilo verecem diye kadın ayda 8 kilo diyor ya :47: neyse hemen lak diye laptopu aldım önüme başladım araştırmaya fiyatını da buldum çok uygun 99 tl ye iki paket felan kampanyalı.Sonra dedim ben bi kullanıcı yorumlarına bakayım.Bu kullanıcı yorumlarının bendeki etkisi isviçreli bilim adamaları etkisi kadar etkili.Adam oraya uzaydan aldım çok beğendim yazsa inanacağım.:52:

Bir baktım şikayet üstüne şikayet.Herkes ben gibi kanmış o temiz yüzlü ablaya şak diye sipariş vermişler kadının biri 1 ay kullandım gram veremedim yazmış :30: öbürü 3 günde cildinin tahriş olduğunu söylemiş :50: valla hemen çektim elimi.

En iyisi sağlıklı zayıflama hanımlar sakın o krammiş yok efendim hapmış,biber hapıymış,asai üzümünün inanılmaz yağ yakıcı etkisiymiş bunlara inanmayalım.2.5 litre su hareket ve protein ağırlıklı beslenelim gidecek kilolarımız :16:

Bu akşam görüşürüz Bayanlar, herkese iyi günler diliyorum ve de sağlıklı zayıflamalar :54:

iyi akşamlar herkesee :16:

az önce 4.30 gibi geldim eve acıkmışım baya koştum mutfağa akşam öğünümü aldım tabağıma :56:

yemek öncesi 1 bardak su

1 kepçe nohut

3 büyük köfte

1 bardak süt

1 parça peynir.

su ve çay içerek devam etmeyi planlıyorum.

gün içinde okulda su içemedim,mır mır hocayı dinlemekten kafam sulandı zaten :1: ama şimdi yatana kadar paso su içeceğim artık:ssz:

:54::54::54::54:

Canım süpersin ya valla gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. İnan yaşadıklarımız bir birine o kadar çok benziyor ki. Kilomuz boyumuz ve sanırım yaşlarımızda çok benziyor. Daha doğrusu benziyormuş. Sen bana yaklaşık bi 15 kilo fark atmışsın ama bayıldım yazdıklarına. Azmini kutlarım. Eminim istediğin kiloyada hiç zorlanmadan ulaşacaksın. Beslenme şeklin hoşuma gitti bundan sonra sıkı bir takipçinim. Sende benim günlüğümü ziyaret edersen ve bana destek olup tafsiyelerde bulunursan çok ama çok sevinirimmm:26::16::16:

Canım süpersin ya valla gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. İnan yaşadıklarımız bir birine o kadar çok benziyor ki. Kilomuz boyumuz ve sanırım yaşlarımızda çok benziyor. Daha doğrusu benziyormuş. Sen bana yaklaşık bi 15 kilo fark atmışsın ama bayıldım yazdıklarına. Azmini kutlarım. Eminim istediğin kiloyada hiç zorlanmadan ulaşacaksın. Beslenme şeklin hoşuma gitti bundan sonra sıkı bir takipçinim. Sende benim günlüğümü ziyaret edersen ve bana destek olup tafsiyelerde bulunursan çok ama çok sevinirimmm:26::16::16:

şimdi yapacağım ilk iş topiğine bakmak olacak canım :16: çok çok teşekkür ederim gerçekten insanın morale ihtiyacı oluyor ve bu morali de buradan ben gibilerden alıyorum :16:

yaaa ama ben bu akşam çok yedim :2:

ağlayacam ya ama çok fena durumdaydım tutamadım ki kendimiii:26:

sabah stajım olduğu için erkenden kalktım ve saat 6.30 da kahvaltı yaptım 2.öğünü mü ki bu öğün 3 güne bedel olmalı ki çok utanıyorum bunu yazarken :26:

sabah( bu menüm gayet iyi) 6.30

2 yumurta
10 çizik zeytin
bir avuç ayası kadar keçi peyniri

akşam(16.00)

1 avuç fındık ceviz karışık

1 koca tabak salata

1 tabak pırasa

6 hurma kurusu

şu an öhyk demiş durumdayım

bu hafta da tartıda iyi bişi göremeyecem o belli oldu
:25:

Tamam canım. Lahana çorbası dediler isimli konu benim günlüğümde :):32::15:

yaaa ama ben bu akşam çok yedim :2:

ağlayacam ya ama çok fena durumdaydım tutamadım ki kendimiii:26:

sabah stajım olduğu için erkenden kalktım ve saat 6.30 da kahvaltı yaptım 2.öğünü mü ki bu öğün 3 güne bedel olmalı ki çok utanıyorum bunu yazarken :26:

sabah( bu menüm gayet iyi) 6.30

2 yumurta
10 çizik zeytin
bir avuç ayası kadar keçi peyniri

akşam(16.00)

1 avuç fındık ceviz karışık

1 koca tabak salata

1 tabak pırasa

6 hurma kurusu

şu an öhyk demiş durumdayım

bu hafta da tartıda iyi bişi göremeyecem o belli oldu
:25:

aaa canım yediklerin çok değil bence. Sadece hurmaları fazla kaçırmışsın. O kadar dert etme bence. Şöyle bi 10 dakka zıpladın mı bişeycik kalmaz. Sakın morelini bozma:15::16::52:

Back
X