Zübeyde hanım doğum ewi hakkında bılgıı Yardım edinnn

duygualesya

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
23
0
6
Bursa
selam kızlar aranıza yeni katıldım 7+3 haftalık hamıleyım . 3 defa medikalpark bursa hastanesine gıttım ama tahlıllerde bana 250 tl çıkarttı. eşime cok geldi tek maasla olmaz bu böyle dedı. bnde Zübeyde hanım doğum evinde doktor Orhan Orhana aldım. Allahın ıznıyle orda yapmayı düşünüyorum. orda doğum yapan arkadaşlar nasıl memnunmusunuz bıraz bılgı verırmısınız. 4 boyutlu ultrason yada 2 li tarama testlerını falan orda yaptırabılırmıyız...:44:

4 boyutlu sanmıyorum ama belki artık vardır önceden yoktu diğer tüm testlerini yaptırırsın ama özel hastanedeki ilgi alakayı beklemeyeceksin tabi... onun dışında iyidir eskiden iyiydi yani :) ben orda yaptım ama çok oldu doktorları da bilmiyorum bildiğim tüm doktorlar ayrılmış ama orda çalışan bi arkadaş bayan bir doktor söylemişti iyi diye ama adını unuttum emine gibi birşeymiydi ne

selam kızlar aranıza yeni katıldım 7+3 haftalık hamıleyım . 3 defa medikalpark bursa hastanesine gıttım ama tahlıllerde bana 250 tl çıkarttı. eşime cok geldi tek maasla olmaz bu böyle dedı. bnde Zübeyde hanım doğum evinde doktor Orhan Orhana aldım. Allahın ıznıyle orda yapmayı düşünüyorum. orda doğum yapan arkadaşlar nasıl memnunmusunuz bıraz bılgı verırmısınız. 4 boyutlu ultrason yada 2 li tarama testlerını falan orda yaptırabılırmıyız...:44:

ben de 8-9 haftalık gebeyim. toplamda iki kez zübeyde hanıma gittim. ikisinde de farklı doktora gittim. ben evime yakın diye gidiyorum. ikisinde de ultrasondan baktılar, gördüklerini söylediler, ikinci gidişimde kan ve idrar tahlili verdim. hastaneden beklentiniz nedir bilmiyorum. rutin kontrolleri, tarama testi gibi şeyleri yapıyorlar. sorunuz varsa cevap veriyorlar. 4 boyutlu ultrasonun ne olduğunu bilmediğimden orada varsa bile bilmiyorum. ben randevulu gittiğim için çok beklemiyorum. saatinde almaya özen gösteriyorlar. hem beklemek için koridorlarda oturacak yerler var.

Back
X