Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar zumba yaparak zayiflayan var mi diğerleri bana skci geliyor ve sürekli yapamiyorum belki bunu yaparim diye düşündüm ise yariyorsa çünkü artik zayiflamak istiyorum fazla vaktim yok 16 dklik olandan yapsam her gün etkili oli mu sizce
Kizlar zumba yaparak zayiflayan var mi diğerleri bana skci geliyor ve sürekli yapamiyorum belki bunu yaparim diye düşündüm ise yariyorsa çünkü artik zayiflamak istiyorum fazla vaktim yok 16 dklik olandan yapsam her gün etkili oli mu sizce
gecen yıl gıttıgım spor salonunda yapmıstım zumba dehset eglencelı ve hareketlı bence faydalı olur. ama tabıkı tek basına degıl bızım hoca yaklasık 30-35 dakıka yaptırıyordu tabı oncesınde ısınma da vardı
Çok eğlenceli ve sahiden kilo verdirdiğine inanıyorum. Bir adam vardı, zumba beginners adı altında. 50 dakikalık. Onun yarısını yapsan günde yeterli olur sana canım. :)