zurnanın zırt dediği yer

sizce nasıl davranmalıyım?

• Ankete Katılan
    75
Vega cidden ailen için üzgünüm.
Benim kişisel fikrim senin eşinden adam olmayacağı yönünde. Şimdi barışırsın yarın yine arıza çıkarır. Umarım ben yanılırım ama fikrim bu.

İş bul, para biriktir çocuğun da büyür o sırada. Ondan sonra da ne istersen onu yaparsın. Mutlaka iş bul bu adama güvenme hatasını yapma derim.

Umarım her şey güzel olur senin için.
nedense dikkatimi yazdıklarınla çeken bir üyesin
zaten benım planım bu yönde aslında olay şu bu sureçte vega iş bulacak okulunu bitirecek bebek kreşlik olacak baktıki bi cacık olmadı daha güçlü olduğu için basacak tekmeyi en azından maddi olarak kendimi sağlama almış olacağim
ailem de olmadığı için daha sağlam ve daha mantıklı adımlar atmak zorundayım

nedense dikkatimi yazdıklarınla çeken bir üyesin
zaten benım planım bu yönde aslında olay şu bu sureçte vega iş bulacak okulunu bitirecek bebek kreşlik olacak baktıki bi cacık olmadı daha güçlü olduğu için basacak tekmeyi en azından maddi olarak kendimi sağlama almış olacağim
ailem de olmadığı için daha sağlam ve daha mantıklı adımlar atmak zorundayım

Vegacan burda herkes seni seviyor, destekliyor. Şimdi barışırsın sana kalmış ama barışsan dahi bu adamın adam olacağı gbi bir yanılgıya düşmeni istemem. Üzülmeni kimse istemiyor ama simdi olumlu konusursak ve böyle bir yanılgıya kapılırsan ileri vadede çok üzüleceksin gibime geliyor. Yani evliliğiniz sürer, biter bilmiyorum sana kalmış tabi ki ama maddiyat işine yönelmelisin bence. Umarım her şey düzelir.

vegacım konunu biliyorum sen zaten katlanması imkansız bi hayatın içindesin lütfen burda seni anlamayanları anlsmak istemeyenleri tınma yaşının çok üstü bi imtihandan geçiyosun senin hissettiklerini bi sen bilirsin bide allah sana diyeceğim iyi bi bölümde okuyorum demişin sakın bunu yabana atıyım deme aklına saçma sapan düşüncelrerin girmesine izin verme oku mesleğini al yoluna öyle devam et
çocuk olmadım ben çocuk olmak benım için lüks oldu hep onladan bu kadar erken büyüdüm

benim çok sevdiğim bir söz var seninle de paylaşmak isterim

bana bir ben lazım
birde beni anlayan
beni bir ben anlarım
bir de beni yaratan

Vegacan burda herkes seni seviyor, destekliyor. Şimdi barışırsın sana kalmış ama barışsan dahi bu adamın adam olacağı gbi bir yanılgıya düşmeni istemem. Üzülmeni kimse istemiyor ama böyle bir yanılgıya kapılırsan ileri vadede çok üzüleceksin gibime geliyor. Yani evliliğiniz sürer, biter bilmiyorum sana kalmış tabi ki ama maddiyat işine yönelmelisin bence. Umarım her şey düzelir.
zaten guven yok şu an mecburiyetten ha adam olur o ayrı ama iki günde adam oldum diyemez bana en kötü 1 yıl sınanacak durumda bu sürede benımde kendıme bir guvence edınmem lazım okul ve işi bir arada idare edersem gerisi kolay

çocuk olmadım ben çocuk olmak benım için lüks oldu hep onladan bu kadar erken büyüdüm
çok zor birşeylere hasret büyümek büyümek zorunda olmak ama nolur içindeki çocuğun ölmesine izin verme :KK43:

Vegacan burda herkes seni seviyor, destekliyor. Şimdi barışırsın sana kalmış ama barışsan dahi bu adamın adam olacağı gbi bir yanılgıya düşmeni istemem. Üzülmeni kimse istemiyor ama simdi olumlu konusursak ve böyle bir yanılgıya kapılırsan ileri vadede çok üzüleceksin gibime geliyor. Yani evliliğiniz sürer, biter bilmiyorum sana kalmış tabi ki ama maddiyat işine yönelmelisin bence. Umarım her şey düzelir.
söylemeden edemiycem paylaşımların neden bilmiyorum çok dikkatimi çekiyor

zaten guven yok şu an mecburiyetten ha adam olur o ayrı ama iki günde adam oldum diyemez bana en kötü 1 yıl sınanacak durumda bu sürede benımde kendıme bir guvence edınmem lazım okul ve işi bir arada idare edersem gerisi kolay

Iyisini umut edelim, kotusune hazir olalim dedigin gibi.
Hayirlisi diyorum Vega, herkes mutlu olmani istiyor topikte. Bunca insanin iyi dilekleri evrene ucmustur eminim :)

ya aslında eve barışmak için değil oğlum için ve laf söz yüzünden aldım yanı hoşgeldin bile demedim tabağına yemek koymuyorum o kadar yanı görünmez şuan benım için o detay bilmiyorsunuz galiba boşancağim her türlü yol şimdilik kapalı pskolog bu durumlara istinaden söyledi

canım benim boşanacaksan neden aynı evdesin hala. asıl bu daha da zor değil mi? yani onu görmeden yaşıyosun ama bu sana daha çok zarar veriyor. bence bir an önce evi ayır kesin karasın boşanmaksa tabi. ama barışmaksa bu şekilde olmaz yine kötü olursunuz

23 yaşında olmana cok sasırdım. 30 fln sanıyordum neden bılmıyorum herhalde yazıların cvpların olgunca geldı..

ınsanlar babasını annesını secemıyor ıste tum olumsuzlukların kaynagı babanmıs gıbı düşünüyorum. zaten fırsatlarını teptıren hep baba olmus oncekı cağlarında da. fen lısesını kazanan kız tıp ı da kazanırdı emınım :/
her ınsan anne baba olamasa keske.. bı kıstası olsa keske..
evlılıkte yanlıs ınsanlar cıkabılıyor ayrılabılıyor ınsanlar ama babanın tutumu cok cırkın.. annede eslık edıyor tabı. ısını zorlastıran sey sadece bu..

eşinin konu acmasına çok sasırdım nasıl farkettın esın oldugunuu? yada ne yazdı merak ettım ben onu görmedım. bı kac gun fazla bakamadım kk ya .

Daha iyi misiniz? Okul-iş konularında gelişme kaydettiniz mi? Umarım iyisinizdir.

Back
X