zZevksizim ve maymun iştahlı

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
Kızlar benim sorunum giyim kuşam...Çoğu zaman yaptığım alışverişlerden hiç memnun kalmıyorum bir mağazaya ya da çantacıya girince hepsini almak istiyorum bana ne yakışır hangisi moda hiç öyle seçici düşünemiyorum sonra da bir şey alıp çıkıyorum eve gelince ben bunu niye aldım ki diyorum ve fazla da kullanmıyorum küçük bir yerde yaşadığım için pek bir mağaza yok ama olanlardan da ben iyi bir şeyler seçemiyorum zevksizim galiba netten bazen alıyorum mesela tozludan gelen şeyler sitede çok güzel dururken elime geçince çoğunun kalitesiz olduğunu anlıyorum çantaların kulpu kopuyor ayakkabılar iki üç giyişte harab oluyor bazı kıyafetler üzerime tam oturmuyor yani nettende havamı alıyorum kaliteli şeyler almak istesem maaşım çarçabuk bitiyor

bakıyorum bayanların çoğu zevk sahibi bir mağazada bir fuarda şık moda olan ne varsa hemen kapıyorlar radar gibi :) peki ben niye beceremiyorum bu giyim kuşam işlerini

evet kızlar siz nasıl hallediyorsunuz bu alışveriş işini nasıl bütçeye uygun düzgün ve şık giyinip akıllı seçimler yapıp benim gibi paranızı har vurup harman savurmadan harcama yapabiliyorsunuz ben bu konuda çok yeteneksizim saçma sapan şeylere paea vermişliğim çoktur maymun iştahlıyım ama sonrada beğenmiyorum başkasındakine özeniyorum keşke bende şundan alsaydım diyorum aaa bayanın kıyafeti çantası ne şıkmış diyorum içimden vs vs farkındayım yakında kendimi batırıcam bir şeyler yapmak için çabalıyorum ama beceremiyorum galiba malum artık herkesler pek bir şık ben de olmak istiyorum ama olmuyor işte :/

O tozluya pek aldanma ya tamam ucuzda cok uydurk yani aldigna degmez.. Ya aslnda dusunmekle ilgili bu neyn icinde rahatsan neyle kendni guzel hssediyosan onu almalisin. Mesela tulum cok modaydi gecen yil adm basi vardi herkeste halende oyle ama ben yaklasmadm bile bana yakismaz cnku boyum 1.80 ama kilomda var komk dururdu yani moda diye pintismek eski diye kacmak degil begeniyosan icine siniyosa al. Moda falan hikaye:) iste hep tv magazin su bu bozuyo kafamizi

İçinde rahat olacağım ne varsa onu giyiyorum ben. Bu şalvar bile olsa giyerim yani :)
İçime sinmeyen bir şeyi almam alırken iyice irdelerim bunu alıyorum ama giyer miyim yakıştı mı içinde rahat mıyım vs. bunları ölçer tartar öyle alırım. Modadan da hiç anlamam. Hiç de uymamışımdır.
Önemli olan benim kendime yakıştırmam kimsenin ne düşündüğü umrumda olmaz.
Sevgilim hariç tabi ona kalsa bana hep siyah giydirir başka renk sevmiyor bende siyah çok yakışıyormuş bana :)

Son düzenleme:
Kızlar benim sorunum giyim kuşam...Çoğu zaman yaptığım alışverişlerden hiç memnun kalmıyorum bir mağazaya ya da çantacıya girince hepsini almak istiyorum bana ne yakışır hangisi moda hiç öyle seçici düşünemiyorum sonra da bir şey alıp çıkıyorum eve gelince ben bunu niye aldım ki diyorum ve fazla da kullanmıyorum küçük bir yerde yaşadığım için pek bir mağaza yok ama olanlardan da ben iyi bir şeyler seçemiyorum zevksizim galiba netten bazen alıyorum mesela tozludan gelen şeyler sitede çok güzel dururken elime geçince çoğunun kalitesiz olduğunu anlıyorum çantaların kulpu kopuyor ayakkabılar iki üç giyişte harab oluyor bazı kıyafetler üzerime tam oturmuyor yani nettende havamı alıyorum kaliteli şeyler almak istesem maaşım çarçabuk bitiyor

bakıyorum bayanların çoğu zevk sahibi bir mağazada bir fuarda şık moda olan ne varsa hemen kapıyorlar radar gibi :) peki ben niye beceremiyorum bu giyim kuşam işlerini

evet kızlar siz nasıl hallediyorsunuz bu alışveriş işini nasıl bütçeye uygun düzgün ve şık giyinip akıllı seçimler yapıp benim gibi paranızı har vurup harman savurmadan harcama yapabiliyorsunuz ben bu konuda çok yeteneksizim saçma sapan şeylere paea vermişliğim çoktur maymun iştahlıyım ama sonrada beğenmiyorum başkasındakine özeniyorum keşke bende şundan alsaydım diyorum aaa bayanın kıyafeti çantası ne şıkmış diyorum içimden vs vs farkındayım yakında kendimi batırıcam bir şeyler yapmak için çabalıyorum ama beceremiyorum galiba malum artık herkesler pek bir şık ben de olmak istiyorum ama olmuyor işte :/

Trilaylaylomm trilaylaylommm tey tey tey ahey ahey lililili. Zılgıt.

Bu cümlemde insan ruhunun karanlık dehlizlerinde kaybolmuş kimsesiz bir çiy tanesinin naçar çırpınışlarını konu edindim. İşte böyle böyle deliriyor insan.

Arkadaşım ben de normal olmaya çalışıp zihnimi dizginleme gayreti sarf ediyorum ama olamıyor. Derdin bu olsun yahu. Herkes şık olursa, şık kelimesinin ne ayrıcalığı kalır :) Ne giyinmek istiyorsan onu giyin. Hem şıklık kavramı neye göre belirleniyor ki? Moda dergilerindeki kıyafetler genelde berbattır nazarımda. İki yıl önce "ay bu rezil bluzu hayatta üzerime geçirmem ıyy kıro gibi" diyen hatunlar aynı bluz iki yıl sonra moda olunca bayıla bayıla giyerler. Ki işte tam olarak bundan ötürü moda umurumda dahi olmaz. Kimseye özenme yahu aa. Sen neyi beğendi ve kendine yakıştırdıysan şık olan odur bilesin.

Haydi devam tey tey tey.

Son düzenleme:
Peki siz nasıl yapıyorsunuz alışverişinizi ..Mesela nerelerden , ne sıklıkla .Ne kadar bütçe ayırıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz illa marka mı olmalı aldıklarınız

Benim gibi saçma şeylere de para bayılıyor musunuz hiç :10::8:

modaya hiççç bakma hepsi iğrenç moda anca sosyete için geçerli bence o deli saçması kıyafetleri anca onlar cesaret edip giyebilir ayrıca internettende alışveriş yapma bol olur dar olur o çok değişiyor.ben aldığım şeyleri mutlaka denerim öyle alırım iyice bi bakarım nasıl güzelmi diye mesela rengi sana yakışacak seni açacak bol olmayacak ya da aşırı dar tam kararında olmalı bilmem senin içinde sorun mu ama ben özellikle yakasına bakarım çok büyük olmamalı eğilince bir yerin gözükmemeli tabi o değişir senin için sorun değildir belki birde arkadaşlarınla alışverişe çıkmanı tavsiye ederim bi gününü ayır mesela git bi alışveriş merkezine arkadaşınla gönlünce dene herşeyi arkadaşın sana fikir versin önünde modellik yap nasıl oldu diye biz hep öyle yaparız hiçde daha sonra beğenmemezlik olmuyor iyice baktığın için :D maymun iştahlılığına gelince bi kıyafet alınca kendi kendine söz ver bunu giyerimde gezerimde diye yavaş yavaş kendini alıştır :1: :34:

Back
X