Kadın- erkek, arkadaşlık, dostluk, iş ilişkileri… Tamamı ilk 3 dakikada keşfedilebilir. Yeni tanıştığınız insanlarla geçirdiğiniz ilk 30 saniye ve ilk 3 dakika, ilişkinin temelini belirler. Sonraki her buluşma ve ilişki konsepti aslında benzer ve geliştirilmiş düzeyde olanıdır.

Örneğin tanışma anında kişi sizden etkilenmiş ise nazik davranıyor ise ilişkinin tamamı aynı şekilde geçer. İlk 3 dakikada kurulan cümleler, beden dilinin tavrı, davranışlar analiz edilerek, ilişkinin olup olmayacağı anlaşılabilir ve zaman kaybetmeye veya kazanmaya değer olup- olmadığı anlaşılabilir.

İlk Buluşma

Tokalaşma, sarılma, öpüşme gibi unsurlarda samimiyet özelliklerine bakın. İş ilişkilerinde parmak uçlarından, gevşek ve samimiyetsiz bir tokalaşma var ise iş yapmayın.

Uzun süredir görmediğiniz arkadaşınızla karşılaştığınızda sarılması veya sadece öpmesi veya sadece konuşması, sonrasında da samimi bir dostluk kurulup- kurulmayacağının göstergesidir.

İlişkilerin Temeli İlk 3 Dakika | 1

Yeni tanıştığınız bir kadın veya erkek ile ilişkinin nasıl olacağı ise;

  • Tanışırken isminizi tekrar etmesi,
  • Gözlerinize uzun uzadıya ve hayran tavırlarla bakması
  • Kurduğu ilk cümle
  • Telefon numaranızı istemesi veya sosyal medya ekleme talebi
  • Kahveye veya yemeğe davet etmesi
  • Ayrıldıktan ne kadar süre sonra sizi aradığı veya mesaj attığı
  • Sizden resim istemesi

İlişkilerde belirleyicidir. Sizi mi tanımak istiyor, bedeninizi mi?

Bir erkek ‘’ne iş yapıyorsun?’’ diyorsa mutlaka kendi işiyle karizma yapmak istiyordur. Telefon numarası yerine sosyal medya istiyor ise sizinle görüntü vermek hoşuna gidiyordur. Hemen kahveye davet ediyorsa, sizi kaçırmak istemiyor, sonra bir kahve içelim diyorsa sizden önce listede değerlendirilmesi gereken hatunlar vardır.

Yeni tanışmalarda ‘’foto gönder’’ diyorsa, cinsellikte sorunları olup sanal seks arzusundadır. Telefon numaranızı kaydederken elleri titriyor ise sizinle konulurken sapşal ve komik ise gerçekten etkilenmiştir.

İlk Buluşmada Yapılmaması Gereken Şeyler Tıklayın !

Kayınvalide ilk tanışmada kullanılacak taktikler Tıklayın !

İlk Buluşmada Sorulması Gereken 12 Soru Tıklayın !

İlk Buluşmada Etkilemenin Yöntemleri Tıklayın !