Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati ile artık çocuğunuzda aklınız kalmayacak. Neden mi? Ayrıntılar içeriğimizde!

Çocuğunuzda sürekli aklınız kalıyor nerede ne yapıyor merak mı ediyorsunuz? İşte tüm bu kötü hislerinizi ortadan kaldıracak süper bir sistem.  Alcatel’den çocuklara Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati.

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati ile çocuğunuzu istediğiniz gibi takip edebiliyor ve nerede olduğundan haberdar olabiliyorsunuz. Bunu nasıl mı yapıyor?  Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati elektronik çit özelliği sayesinde çocuğunuz belirlediğiniz alanın dışına çıktığında size bildirim yollayarak çocuğunuzdan haberdar ediyor.

Move Time Akıllı Çocuk Saati Arama Yapabiliyor

Eğer çocuğunuz alan dışına çıktığında ve acil bir durum söz konusu olduğunda çocuğunuz Move Time Akıllı Çocuk Saatinin SOS tuşuna bastığında rehbere kayıtlı olan kişilere mesaj ve konum gönderebiliyor. Üstelik arama bile yapabiliyor!

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati, çocukların ebeveynler tarafından belirlenen kişilerle iletişim kurmalarını sağlıyor ve GPS özelliğiyle anlık lokasyon takibine imkân tanıyor. Alcatel Akıllı Bağlantı Bölümü Genel Müdürü Vittorio Di Mauro, ürünle ilgili yaptığı açıklamada “Bağlantılı nesneler, günümüz çocuklarının gündelik yaşamlarının bir parçası haline geliyor.

Move Time Akıllı Çocuk Saati, hem çocukların hem de anne babaların ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip” ifadelerini kullandı.

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati | 1

Sadece Tanımlanan Kişilere Arama Yapılabiliyor

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati ebeveynlerinin belirlediği 10 kişi tarafından aranabilir ve tanımlanan kişilere arama yapılabilir. Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati GPS, A- GPS, LBS, GSM ve Wi-Fi teknolojilerini kullanarak, çocukların konumunu iç ve dış mekânda olmaları fark etmeksizin belirleyebiliyor.

Çocuğunuzu İOS 7 ve üzeri Android 4.3 ve üzeri sürümlerle uyumlu telefonlara kuruluyor ve çocukların konumu böylece takip edilebiliyor. Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati kaliteli tasarımı , IP65 seviyesinde suya ve toza dayanıklılık özelliği ile çocuklar tarafından rahatça kullanılabiliyor.

Move Time Akıllı Çocuk Saatinin İki Renk Seçeneği Var

370 mAh bataryası ile uzun pil ömrüne sahip olan Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati, iki farklı renk seçeneği ile sunuluyor. Turkcell mağazalarında satışa sunulacak olan ürünün önerilen perakende satış fiyatı 449 TL.

Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati | 2