Bebekleriniz için kullanacağınız ürünlerde ne kadar dikkatli ve hassas olduğunuzu biliyoruz ancak bilinçsiz bir kullanım hassas ciltlerine zarar verebilir. Bu konuda daha profesyonel bir şekilde hareket etmek ve cilt tiplerine uygun ürünler seçmek gerekiyor. Bir uzmandan yardım alabilir ya da kendiniz de bebeklerinizin cilt tipi hakkında fikir edinebilirsiniz.

Normal Cilt Tipi

Çok yumuşak ve bununla birlikte pürüzsüz bir cilt yapısıdır. Daha fazla hassasiyet gerektirir ve zarar görme ihtimali da çok daha yüksektir.

Kuru Cilt Tipi

Pulu deri yapısına sahiptir ve daha sert bir yapıya sahiptir. Bunu dokunarak hissedebilirsiniz. Sert cilt tipinin bakımı her zaman için daha zordur ancak normal cilt yapısına göre daha güçlü ve diridir.

Bebeğinizin Cilt Tipini Öğrenin! | 1

Çok Kuru Cilt Tipi

Kaşıntı sorununun en çok meydana geldiği cilt tiplerinden bir tanesidir. Kırmızı bir görüntünün yanı sıra pullu deri de dikkat çekici bir hal alıyor. deride dökülmeler çok daha fazladır ve bu cilt tipinin bakımı yapılırken çok daha dikkatli olmakta fayda var.

Bebek cildi, yetişkinlere nazaran çok daha hassastır ve bu hassasiyet, ebeveynlerin kullanacakları ürünlere de yön veren en önemli detaydır. Bu bilgilendirme elbette kesin tanımlar içermiyor bu yüzden bebeğinizin cilt yapısını öğrenmek adına uzman kontrolünü tavsiye ediyoruz. Buna göre ürün seçimi yapabilir ve bebeklerinize rahat bir nefes aldırabilirsiniz.

Bebekler İçin Cilt Bakımı Tıklayın !

Yeni doğan bebekler için cilt bakımı için Tıklayın !