Süper kahramanlar ayakkabıları süsledi, çocuklar FLO’dan mutlu çıktı…

Çocuklar için sağlıklı, rahat ve eğlenceli ayakkabılar FLO'da | 1

Çocukların çok sevdikleri ve vazgeçemedikleri süper kahramanlar; Ben10, Spiderman, Barbie, Winx ve Caillou, FLO’nun 2011 İlkbahar/Yaz çocuk koleksiyonunun da önemli kahramanları oldu.

FLO sadece büyükleri değil çocukları da düşünüyor. FLO’nun 2011 İlkbahar/Yaz sezonunda vitrine çıkardığı süper kahramanların süslediği çocuk ayakkabıları hem çocukların dünyasına yeni bir pencere açıyor hem de hayallerine tercüman oluyor.

FLO’nun çocuk ayakkabıları, minik moda sevenlere 2011 İlkbahar/Yaz sezonunda rengârenk ve neşeli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Özel tasarlanan ayakkabıları sayesinde çocuklar hem sağlıklı ve rahat ayakkabı giyecekler, hem de Ben10, Spiderman, Caillou, Barbie ve Winx karakterleri ile eğlenecekler. Çocukların ayak gelişimine uyumlu ve rahat tasarımlarıyla dikkat çeken FLO’nun renkli modelleri, çocuklarınızla yapacağınız alışveriş keyfini eğlenceye dönüştürüyor.

17 numaradan 40 numaraya kadar farklı ölçü alternatifleri ile sunulan pembe, mavi ve beyaz tonların ön planda olduğu rengârenk babetler, keten ayakkabılar, renkli baskılar, pullar, taşlar ve boncuklar, miniklerin hayal dünyalarını FLO sayesinde ayakkabılara yansıtıyor. Ayak sağlığına ve konforuna önem veren Polaris’ten, Kinetix’e kadar farklı model ve alternatiflerde birçok ünlü ayakkabı markasını 19.99 TL’dan başlayan fiyatlarla çocukların beğenisine sunan FLO’nun; Balloon-s, Yellow Kids ve Dockers marka ayakkabıları, minikleri bu sezon çok eğlendirecek.

Sezonun yeni modasını ve şık modellerini geniş ürün yelpazesiyle sunan FLO mağazaları, yüzde 100 deri ayakkabı ve aksesuarlara, uygun fiyat seçenekleriyle sahip olmak isteyenleri bekliyor. Üstelik 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest 2011 alışveriş organizasyonunda FLO mağazalarında özel indirim sürprizi var. Festival boyunca sürecek olan özel indirim kampanyasında bir ürün alan herkes ikinci ürüne yüzde 30 daha az para ödeyecek. 40 gün boyunca 23:00’e kadar açık olacak olan FLO mağazalarında indirimli ve kaliteli alışveriş sizleri bekliyor. Ayrıca Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Anadolu ve Avrupa yakasında birer tane olmak üzere gece saat 02:00’ye kadar açık olacak alışveriş merkezinde bulunan FLO mağazası da alışveriş merkezi ziyaretçilerine hizmet verecek.

Çocuklar için sağlıklı, rahat ve eğlenceli ayakkabılar FLO'da | 2Çocuklar için sağlıklı, rahat ve eğlenceli ayakkabılar FLO'da | 3

FLO Hakkında
2001 yılında Ziylan Grup içerisinde kurulan FLO, Türkiye’de ayakkabı marketi sisteminin öncülüğünü yapan bir mağazacılık sistemidir. FLO, müşterilerine dünya modasını en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile sunmayı amaçlamaktadır.