Oğlunuz için saç tarzı arıyorsanız erkek çocuk saç modelleri ve yapılışları 2015 resim galerimiz size bu konuda fikir verecektir.
Küçük erkek çocukları çok sevimli gözükürler, karakter olarakta hepsi birbirinden farklıdır. Bazısı daim güler yüzlüdür, bazısı agresif ve ciddi gözükür, bir kısmı ise eğlencelidir.En güzel erkek çocuk saç modelleri 2015 de alternatif çoktur. Her çocuk kendi kişiliğini yansıtan saç modeliyle mutlu olur. çocuğunuz çılgın ruhluysa, neşeliyse, yerinde duramıyorsa genelde bu çocuklara gidecek saç modeli saçların yukarı taranmasıyla oluşan dik saç modelleridir. Çocuğunuz kendi halinde masum, uslu, efendi bir çocuksa yandan taranmış saçlar çocuğunuz için idealdir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

 

erkek çocuk saç modelleri ve yapılışları 2015

erkek çocuk saç modelleri ve yapılışları 2015

amerikan traşı

amerikan traşı

erkek çocuk saç modelleri 2015

erkek çocuk saç modelleri 2015

erkek çocuk dik saç modeli

erkek çocuk dik saç modeli

erkek_cocuk_sac_modelleri (7) erkek_cocuk_sac_modelleri (8) erkek_cocuk_sac_modelleri (9) erkek_cocuk_sac_modelleri (10)

[youtube id=”g4OT60ruiTY” width=”600″ height=”350″]