Hamile sütyeni seçme yolu göğsünüzü en iyi toparlayan sütyenin hangi olduğunu araştırmaktan geçiyor. Çok hassas göğüslere sahip değilseniz fakat göğsünüzün büyümesinden dolayı bel ve sırt ağrısı yaşıyorsanız toparlayıcı hamile sütyenlerine bakmalısınız. Hamile sütyeni tavsiyesi arayan kişilere söylenebilecek bir başka şey ise ince askılı sütyenlerden kaçınılması gerekliliğidir. İnce askılı sütyenler göğsü yeteri kadar taşımaz. Bu da omuzlara zarar vermesine yol açar.

Destekli Hamilelik Sütyenlerinin Kullanımı

Destekli sütyenler hamilelik döneminde çok aktif olan kadınlar için tavsiye ediliyor. Fakat göğsü hassas olan kadınların da destekli sütyenler dışındakilere bakması gerekiyor. En iyi hamilelik sütyeni almak isteyen kişiler göğüs hassasiyetini ve sırt, bel ağrılarını göz önüne alarak seçim yapmalıdır.

Hamile Sütyeni Nasıl Seçilir? Tavsiyeleri | 1

hamile sütyeni tavsiyesi

Hamile Sütyeninin Farkı Nedir?

Hamile sütyenlerin diğerlerinden en önemli farkı göğüsleri sıkmamasıdır. Bu sütyenler olabildiğince göğsü rahat ettirecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca hamilelik sırasında göğüsler fazlaca büyür bu da deformasyonlara yol açar. Hamile süteyenleri bu deformasyonları en aza indirmektedir. Hamile sütyeni nereden alınır sorusunun cevabı ise iç çamaşırı mağazalarıdır.

Hamile Sütyeni Modelleri

Toparlayıcı hamile sütyeni, destekli hamile sütyeni ve balenli hamile sütyeni sizler için en çok kullanılan hamile sütyeni tavsiyelerini ve modellerini paylaşıyoruz.

Hamile Sütyeni Nasıl Seçilir? Tavsiyeleri | 2

Destekli Dikişsiz Hamile Sütyeni

Hamile Sütyeni Nasıl Seçilir? Tavsiyeleri | 3

Yumuşak Rahat Gebelik Sütyeni Modeli

Hamile Sütyeni Nasıl Seçilir? Tavsiyeleri | 4

Gebelik Sütyeni Tavsiyesi

Hamile Sütyeni Nasıl Seçilir? Tavsiyeleri | 5

Hamile Sütyeni Modelleri

Hamile Sütyeni Nasıl Seçilir? Tavsiyeleri | 6

En iyi hamile sütyeni tavsiyesi

Hamile Sütyeni Seçimi

Hamile Sütyeni Seçimi

Hamile Sütyeni Seçimi

Hamile Spor Sütyeni

Hamile Sütyeni Nasıl Seçilir? Tavsiyeleri | 7

İlgili Konular;