Erkeklerin uyku esnasında beş kereye kadar ereksiyon olduğunu biliyor muydunuz? Burası tamam. Ancak size öncelikli önerimiz, sabah ereksiyonuyla uyandığınızda, eşinizde de cinsel isteğin uyanmasını sağlamanız. Ne yazık ki, kadınların çoğu sabah saatlerinde seks yapmaya istekli değildir. Gene de doğru şeyleri yaptığınızda, bu isteksizliğin nasıl kısa sürede değiştiğine inanamayacaksınız.

1- Akşamdan yapılacak hazırlıklar
Uyandığınız gibi yataktan fırlayıp bir şeyler için koşturmak istemiyorsanız, hazırlıklarınızı akşamdan yapın. Nefes tazeleyici şekerler, kondom ve ihtiyaç duyabileceğiniz diğer şeyleri elinizin altında bulundurun.
2- İç saatinizi kurun
Sabah keyfinizi tam olarak yaşamak için zamanında kalkmak önemlidir; böylelikle işe geç kalma gibi endişeleriniz olmaz. Muhtemelen eşiniz uyandığında sizin kadar istekli olmayacağından, ondan önce uyanmanız ve onu da nazik okşamalarla uyandırmanızı önerebiliriz. Bu yüzden sabah planlarınızı gerçekleştirmek için iç saatinizi kurmalısınız.
3- Eşinizi nazik bir şekilde uyandırın
Eşinizin sabah gözlerini açtığında görmek isteyeceği ilk şey, ereksiyon halindeki penisiniz olmayabilir. Bu nedenle onu hafif öpücükler ve nazik okşamalarla, yavaş bir şekilde uyandırmanızı öneririz. Sizin gösterdiğiniz yakınlık ve yumuşaklık, eşinizin de pozitif bir ruh halinde uyanmasını ve çok daha çabuk tahrik olmasını sağlayacaktır.
4- Eşinize seksi olduğunu hissettirin
Kadınlar sabah uyandıklarında kendilerini seksi hissetmeyebilir. Ancak ona ne denli güzel ve seksi olduğunu hissettirerek, bu havayı değiştirebilirsiniz. Ona, kendisini ne kadar arzuladığınızı söyleyin ve daha da önemlisi, bunu gösterin.
Güne seksle başlayın
Sabahları yatakta geçirilecek güzel zamanlar, güne başlamak için harikulade bir yoldur. Salgılayacağınız mutluluk hormonları ve yüzünüzdeki gülümsemeyle, günün çok daha kolay geçtiğini göreceksiniz. Diğer taraftan, sabah seksinde aşırıya kaçarak bunu her gün yapmak, her şeyin monotonlaşmasına neden olur ve ilk zamanlardaki olumlu etkisini yitirmeye başlayarak sıkıcı bir hal alır. Bu yüzden aralar vermeye ve işin keyfini her zaman üst düzeyde tutmaya çalışmalısınız.