Ülkemizde aktif cinsel hayata sahip her 10 çiftten 7’si erken boşalma problemiyle karşı karşıya. İşte çarpıcı gerçekler.

Ülkemizde cinsellik halen bir tabu. Cinsellikle ilgili mitler, ayıp, yasak ve günah olduğuna inanılması özellikle kadınları oldukça olumsuz etkiliyor. Kadınlar cinsel ilişkinin ağrılı ve acılı olduğuna inanmaya devam ediyor. Bu yanlışlara inanan kişilerin sayısı ise azalmak yerine giderek çoğalıyor. Bu yanlışlarla büyüyen kadın cinsellikten zevk almıyor ve bunu bir görev olarak görüyor. Kadınlar cinselliğin ruh ve beden sağlığı için en önemli olgulardan biri olduğunu unutuyor. Bu nedenle erken boşalma problemi erkeğin değil kadının da yani çiftin problemi olarak karşımıza çıkıyor.

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki erkeklerin %72’si kadınların yatakta pasif, isteksiz, cinsellik hakkında konuşmadıklarından şikayetçi oluyor. Ayrıca kadının ağrı ve acı yönününden şikayetleri erkeğin acele etmesine sebep olduğunu ortaya çıkarıyor.

Kadınların bu tutumları erkeği de cinsellikten soğutabiliyor. Cinselliğin süresi kısalıyor, sertleşme ve erken boşalma problemleri ortaya çıkıyor. Bu nedenle mutlu ve huzurlu bir ilişki isteyen kadınlar rahatlamış ve gevşemiş bir şekilde dokunmanın verdiği hazzı yaşayarak ruhu ve bedeni paylaşarak yaşayabilmeyi içlerine sindirmeleri gerekiyor. Çünkü cinsellik ancak karşılıklı olsduğunda haz ve doyum yaşanabilir. Bunun için de doğru kaynaklardan doğru bilgilere ulaşmak oldukça büyük önem taşımaktadır.

Tantra tekniği için tıklayın !

Erkekler her ne kadar bilinçli olarak uzatmak isteseler bile bilinçdışında acı ve ağrı çeken, bunu bir görev olarak gören kadınla ilişkiyi kısa tutmak istiyor. Bu yüzden erken boşalma problemiyle karşı karşıya kalıyor.

Womenist.net