Her ne kadar ülkemizde tabulaşmış olsa bile kadın cinselliğinin erkek cinselliğinden hiç bir farkı yok aslında.İnsan bedeninin fiziksel ve ruhsal ihtiyaçları listesinin en başlarında yer alan cinsellik göz ardı edilmesine rağmen önemini kaybetmesi imknsız.
Kadınlar genç kızlıklarından itibaren aynı erkekler gibi belli dürtüleri hissetmeye başlıyorlar elbette. Ama yetiştirilişleri ve çevre tarafından gördükleri baskı dolayısıyla duygularını erteliyor veya görmezden geliyorlar. Kendini ifade etme şansı bulan kadınlar ise cinselliklerini özgürce yaşayabiliyorlar.

Kadınları en çok neler tahrik ediyor ?
Kadınların en lüks düşkünü olmadığını iddia edeni bile ihtişama, iltifata, hediyeye, rahat yaşama dayanamaz. Her istediğine ulaşabileceğini ona garanti edebilecek, güçlü bir erkeği çoğu kadın çekici bulur.

Dans etmekten hoşlanan kadınlar, özellikle ikili danslarda kadına hakim olan ve dansı iyi yöneten erkeklerden çok etkilenirler. Etraftaki diğer kadınların yanlarındaki erkeğe hayranlıkla bakıyor olmasından ise büyük bir haz duyarlar.

Hayatı detayları ile yaşamayı seven kadınların etkilendikleri başka bir noktada kokular elbette. Etkileyici bir parfüm kullanan bir erkek, etrafındaki kadınların dikkatini kesinlikle çekecektir. Yapısı gereği kaba görünen erkeğin tertemiz olması ve harika kokması her kadını etkiler.
Kadınları etkileyen noktalardan bir diğeri de, ses tonu. Sesini iyi kullanabilen, kelimeleri doğru telafuz eden ve konuşmasında küfür yerine iltifatlara daha çok yer veren erkek kadınlar tarafından elbetteki ilgi toplayacaktır.

Karşınızdaki erkeğe karşı hissettiklerinizden utanmak veya saklamak yerine, doğru zamanda doğru tavırlarla ondan etkilendiğinizi masum bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kadınlığın masumiyeti ve saflığını kirletmediğiniz sürece karşısınızdaki erkeğinde sizin tarafınızdan beğenilmekten çok keyif aldığını göreceksiniz.