Her kadının farklı noktalardan haz aldığı ve her bedenin aşırı güzel bir noktası olduğu aşikardır. Fakat her kadının en önemli noktası, klitoristir. Minicik bir noktadan, en muazzam haz ve zevki yaşatan bedensel aksesuar niteliğindedir.

Kimi kadınlar göğüs uçlarından, kimisi muazzam gerdanından, kimisi dudaklarından, kimi bel kıvrımlarından, kasıklarından ya da direkt bacak arasından haz alır. Dolayısıyla keşif, her kadına özeldir.

Kadınların Cinsel Uyarılma Noktaları | 1

Kadında Zevk Artıran Noktalar

İyi bir öpüşme, sevişirken orgazm olmanın zeminini hazırlar. Cinsel haz, damak tadından başlar. Sevişirken kadınların kulak çevresinden uzak durulması gereklidir. Pek çok erkeğin hoşuna giden tahrik noktalarından biri kulak çevresi, boyun gibi noktalar olsa da kadınlar için kulak çevresindeki bu ıslaklık ve kulak dibindeki sesler, oldukça iticidir.

Bir kadının en çok zevk aldığı noktalardan biri de kaburga bitimleridir. Göğüs kafesinin en alt kısımlarındaki kıvrımı özenle sevmeyi becerebilen bir erkek, bel kıvrımlarından ve omurga dizilimlerinde parmak uçları ile estetik dokunuşlar sunan bir erkek sadece öperek bile orgazm yaşatabilir.

Vajina ile popo yüzeyi arasındaki kırmızı derinin kaplı olduğu tüm bölge binlerce uyarılma noktası ile donatılmıştır. ıslak, kaygan ve ritmik- minik dokunuşlarla aşırı haz alınabilecek noktalardır.

Ve kavramak… Sıkmadan, abanmadan, acıtmadan ve abartmadan kavramak, kadınları tahrik eden, cinsel doyuma ilk etapta ulaştıran sevişme yöntemlerinin başında gelir.