Kadınlar öpüşme esnasında duyguların da harekete geçirilmesini istiyor. Bu nedenle partnerinize bu isteğinizi belirtin. Sizi duygusal olarak da nasıl harekete geçireceğini bilsin. Bu bazen bir fısıltı, bazen bir dokunuş olabilir.

Sadakatin Simgesi

Öpüşme eşler arasında bir sadakat göstergesidir. Eğer eşlerden biri öpüşmekten kaçınıyorsa bir sorun var demektir. Tabi bu direk aldatmaya bağlanmamalıdır. Belki de partnerinizin bir sorunu vardır. Onunla iletişim kurmaya çalışın…

Dudakların Sihri

Dudaklarınızda parmaklarınıza göre 100 kat daha fazla sinir ucu bulunmaktadır. Bu nedenle öpüşme her durumda iki tarafı da tatmin eden bir durumdur. Partnerinizi öperek uyandırmak ve cinsel ilişkiden önce ve sonra öpmek son derece tatmin edici olacaktır.

Veda Öpücüğündeki Hata

Sevgilinizden ayrılırken yanağına kondurduğunuz aceleci, rutin, ufak bir öpücük partnerinizde, hiçbir his uyandırmaz. Bunun yerine daha yavaş, daha uzun ateşli bir öpücük sizin kararlı bir aşık olduğunuzu gösterdiği gibi onun da aklını başından alacaktır.

Erkeklerin Çoğu Bunu İstiyor

Buharlı bir banyonun ardından uzun ve sıcak bir öpücük, yatak odanızı daha verimli bir hale getiri. Bu tarz bir öpücük erkeği ateşlemeye yeter.

Ufak Dokunuşlar

Öpüşme sırasındaki ufak dokunuşlar hem sizi hem de partnerinizi heyecanlandırır. Ona sarılmanız, dokunmanız onu arzuladığınızı gösterir.

Anahtar Kulakta Gizli

Partnerinizin kulağına konduracağın ufak öpücükler onun için anahtar işaretler olacaktır. Bu sizin niyetinizi gösterdiği gibi onu da size çekecektir.

Daha Şehvetli Öpücük

Yapılan araştırmalarda öpüşme esnasında daha şehvetli olmanız erkeğinizi daha da arzulu hale getirir. Ancak bu şehvetli öpücüğün yanında onu ateşleyecek sözler de kulağına fısıldamalısınız.

Erkekler Uykudan Önce Öpüşmeye Bayılıyor

Erkeklerin çoğu uyku öncesinde daha çok öpüşmek istiyorlar. Uyumadan önce sıcak bir öpüşme size ve partnerinize çok iyi gelecektir.