Ön sevişmeyi çok uzun tutuyor, seks ise bulutların üzerinde uçuruyor. Bunların üstüne sevişme sonrasının sıradan olması çok saçma değil mi sizce de? Erkek arkadaşınızdan bir hamle beklemeye devam ederseniz, sonsuza kadar bu şekilde yaşayamak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir araştırmaya göre, kadınlar orgazm olduktan sonraki sürece çok fazla odaklanırken, bu hassas konu erkeklerin ilgi alanına pek girmiyor. Albright Üniversitesi’nde psikoloji profesörü ve aynı zamanda araştırmayı yöneten Susan Hughes “Bu konuya evrensel bir açıdan bakarsak, kadınlar bunu en önemli yakınlaşma işaretlerinden biri olarak görüyor.Erkekler ise içgüdüsel olarak yakınlaşma kısmını atlayıp hemen normal hayatlarına devam etmek istiyor” diyor. Artık karanlık mağaralarımızdan çıkıp bilinçlendiğimize ve erkekler daha çok sözümüzü dinlediğine göre istediğinizi ona söyleyebilirsiniz.

İstediğiniz: Konuşmak

Bağlılık hormonları olan oksitosin ve vasopressin sayesinde ikiniz de her zamankinden çok aşk dolu olursunuz. Ama erkek arkadaşınız yorgun olduğu için onun ilgisini çekecek veya onunla ilgili konuşma konuları seçerek çok fazla beyin gücü harcamaması konusunda ona yardımcı olabilirsiniz. Aşağıdakiler size yardımcı olabilir:

– En sevdiği konuyu gündeme getirin: Seks. Sizi kendinizden geçiren hareketlerinden ve hatta vücudundan bahsedin, onları tekrar denemek isteyip istemediğini sorun.

– Vücudundaki o yara izinin nasıl olduğu gibi bir konu açarak onun kendisi hakkında konuşmasını sağlayın. Veya ona iltifat edin. Sevgilinize odaklanarak, onun konsantrasyonunun daimi olmasını sağlayabilirsiniz.

– Ona tropikal bir adada veya kalabalık bir şehirde mi yaşamak istediği gibi bir soru sorarak onunla oyun oynayın. Sorduğunuz sorular ne kadar rastgele olursa o kadar iyi olur. Amacınız karşılıklı hafif bir sohbet yaratmak değil mi zaten?

Seks sonrası stratejik davranarak onu yeniden havaya sokabilirsiniz. Eğer hayaliniz ona sarılarak uyumaksa fonda hafif bir müzikle el ele tutuşmak sizi birbirinize yakınlaştıracaktır.

İstediğiniz: Seksi okşamalarla onu baştan çıkarmak

Orgazma ulaşmasının hemen ardından, kendisini oyun dışında kalmış hissederken, siz ise hâlâ istekli ve daha fazla orgazm olmak için hazır olabilirsiniz. Aşağıdaki senaryolardan birini canlandırarak hak ettiğinizi alabilirsiniz.

– Bir şov gerçekleştirin. Kendinize dokunurken derin derin nefes alın. Bu sayede tahrik gücünüzü artırabilir ve sevgilinize ne kadar heyecanlı olduğunuzu belli edersiniz. Sonra ona davetkar bir şekilde gülerek görevi devralmasını sağlayın.

– Oyuncaklardan faydalanın. Seks sonrası, bu tip oyuncakları denemek için en ideal zamandır. Üzerinize çikolata şurubu dökerek ondan dağınıklığı toplamasını isteyebilirsiniz. Erkekler böylesine seksi oyunlardan çok hoşlandıklarından dolayı, sevgiliniz de size itaat etmek konusunda çok rahat davranacaktır.

– Duş alın. Sıcak su, kan akışını hızlandırır. Bu da sizi canlı ve heyecanlı tutar. Erkek arkadaşınızdan size duşta katılıp temizlenmek konusunda yardımcı olmasını isteyebilirsiniz.

İstediğiniz: İkinci raund için onu teşvik etmek

Sizin de bildiğiniz gibi, erkekler sevişmenin hemen ardından fazlasıyla hassas oluyor. Hatta onlara direkt olarak dokunmanızı bile istemeyebiliyorlar. Yavaşça başlayarak onu nasıl heyecanlandıracağınız ise tamamen size kalmış.

– Yatağa atıştırmalık bir şeyler getirerek kan şekerinin yükselmesini bekleyebilirsiniz. Bu sayede ona dinlenmesi için zaman vermiş olursunuz. Bunu yeşil zeytin, üzüm veya küçük çikolatalarla yaparak modunun da yükselmesini sağlayabilirsiniz.

– Yatak odasında çıplak dolaşarak görsel zevkine hitap edebilirsiniz. Cinsel arzular beyinde başlar ve çıplak vücudunuzu görmek bir görsel ipucu olduğundan dolayı fiziksel olarak tahrik olur.

– Son olarak, onu dokunuşlarınızla çıldırtın. Küvete onunla birlikte girin, sırtı ve omuzları gibi hassas bölgelerini keseleyin. Bunu hemen sevişmenin ardından yapacağınız için vücut ısısı zaten yüksek olacaktır. Dolayısıyla onu hafif sıcak bir bezle rahatlatabilirsiniz. Sonrasında önünü döndürerek göğsüne masaj yapın. Bunu ağırdan alın ve aralarda onu ateşli bir şekilde öpün. Öpüşme esnasında salgılanan hormonlar libidosunu artıracaktır.

İstediğiniz: Dokunarak uyuyakalmak

Sevgiliniz, sevişme sonrasında kendisini çok yorgun ve terli hissedebilir. Bu yüzden sarılıp uyumak onda klostrofobik bir etki yaratır. Eğer teninin teninize değmesini istiyorsanız, bunu yapmak sizin elinizde.

– Klimayı iyice açın ve yatıştırıcı müzikle seks havasından sıyrılıp rahatlama kısmına geçin.

– El ele tutuşun. Kulağa çok basit geliyor ama el ele tutuşmak onun yakınlaşma isteğini artıran oksitosin ve prolaktin hormonlarının salgılanmasını sağlar.

– Dip dibe yatmak yerine, birbirinizden biraz uzak durarak yatakta yayılın. O yüzüstü yatarken, siz yanında yan dönerek uzanın. Sırtına elinizi koyun ve bacaklarınızdan birini onunkine dolayın.