Hollywood işi diyet!

Ünlü yıldızlar formda kalmak için bir çok yol deniyor. Ünlülerin formüllerinde sirkeden suşiye kadar bir çok besin bulunuyor…

Setten sete koşan, her gece saatlerce canlı performans sergileyen yıldızların zirvede kalabilmesi için vücutlarına herkesten daha iyi bakması gerekiyor. Zira bir Hollywood yıldızının formunu kaybetmesi işini ve şöhretini kaybetmesi manasına geliyor. Durum böyle olunca ünlü isimlerin her birinin zayıf, formda ve sağlıklı kalma sırları oluyor. İşte dünyaca ünlü şöhretlerin sağlı k sırları…

JAPON DİYETİ
Brad Pitt ile olan ilişkisi, evlatlıkları ve barış elçisi olarak dünyanın dört bir yanına koşturması derken Angelina Jolie yoğun tempoda dinç kalmayı başarıyor. Jolie’nin en büyük enerji kaynağı ve zayıflık sırrı ise suşi. Güzel yıldız sık sık suşi yiyerek formda kalıyor.

SALATACI ALBA
O ünlüler dünyasının en genç isimlerinden. Ama 26 yaşındaki yıldızın iki çocuğu bulunuyor. Hamilelik sonrası dönemlerde sadece salata yiyen Alba bu sayede halen hiç çocuk doğurmamış gibi görünüyor.

SİRKE DÜŞKÜNÜ
90’ların en meşhur mankenlerinden olan Cindy Crawford artık 44 yaşında. Ama hala iş teklifleri geliyor. Zira o formunu borçlu olduğu elma sirkesini her öğünden önce içme alışkanlığına devam ediyor.

KAHVALTISIZ ÇIKMAZ
Sevimli güzellerden Jennifer Aniston her sabah kahvaltısını yapmadan güne başlamıyor. Kahvaltının metabolizmasını hızlandırdığını ve bu sayede kolay kilo almadığını belirten güzelin sabah sofrasındaki favorisi ise zeytin.

İŞİN SIRRI KÜÇÜK LOKMA
David Beckham ile evlendikten sonra ününe ün katan eski yıldız 36 yaşında ama hala sıfır beden. Yediği her lokmayı saydığını söyleyen Victoria, hiçbir öğünde 300, günde ise 1000 kaloriyi geçmiyor. Favorisi ise karahindiba çayı.

SALATALIK GÜZELİ
ABD’li ünlü şarkıcı kendisine bir beden küçük gelen bir kot pantolon alıyor ve bu pantolona girebilmek için diyete giriyor. Beyonce’un diyetinin sırrı ise sofrasından hiç eksik etmediği salatalık.