Siz de kilo almak istiyorum, ne yapsam kilo alamıyorum diyenlerden misiniz? o zaman size hızlı kilo almak için muzlu kür tarifinizi uygulamanızı tavsiye ederiz. Kilo almak isteyenlerin yapması gereken şey günlük kalori miktarlarını artırmak kalorisi yüksek olan gıdaları tüketmektir. Günlük almamız gereken kalori 1800-2000 arasında değişir. Bu miktara her gün 500 kalori eklemek kısa sürede kilo almanızı kolaylaştıracaktır.Kilo almanız için günlük aldığınız kalorilere dikkat etmeniz gerekir. Gıdaları tüketmeden önce kalori miktarlarına bakın ve sürekli kalorisi yüksek, sağlıklı yiyeceklere yönelin. Kilo aldıran diyetler yapın, bildirdiklerimizi yaparak kısa sürede ideal kilonuza kavuşursunuz.
Kür tarifimizdeki malzemelerin kalorileri ve besin özellikleri şöyledir;
1 orta boy 95 kaloridir. C vitamini, potasyum, folik asit ve magnezyum açısından zengindir. Muzun faydalarından bazıları yüksek potasyum içeriği ile krampları önler, kemikleri kuvvetlendirir, mide kanserini önler, sinir sisteminin düzenli işlemesini sağlar, öksürüğü azaltır ve daha pek çok yarara sahip harika bir meyvedir.
1 yemek kaşığı badem ve yer fıstığı 55 kaloridir. Bademin faydaları şunlardır; enerji verir, kanseri önler, damar sertliğini önler,bağışıklığı güçlendirir…

Malzemeler
Muzkilo_alma (2)
Sütkilo_alma (3)
Kaju fıstığı
Yer fıstığı
Bademkilo_alma (1)
Kilo aldıran protein tozu
Bal

1 Ayda 10 Kilo Almanın Yolları Tıklayınız

Yapılışı

1 olgun muz ve 1 bardak sütü blenderdan geçirin.
İçine 1 yemek kaşığı badem, kaju fıstık veyahut fıstık ekleyin tekrar blendarı çalıştırın.
En sonun içine kilo aldıran 2 yemek kaşığı protein toz ekleyip, toz içinde eriyene kadar blenderlayın.
İçine tatlandırma amaçlı 1 yemek kaşığı toz kakao veya bal ekleyebilirsiniz. Her gün 1 bardak bunu için.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.kilo_alma (4)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.